Şimdi Ara

Acer V17 Nitro B.E vs Dell Inspiron i7559

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu iki model bilgisayar arasında kaldım tavsiyeniz hangisidir.

Acer V17.....Dell i7559
    17.3"FHD.....15.6"FHD
    i5 6300HQ.....i7 6700HQ
    1TB 5400rpm.....1TB 5400rpm
    Klavye backlight var.....yok
    8GB DDR4.....8GB DDR3
    4GB 960M aynı ikisindede.
    İkiside çift fan
    Acerin ekranı daha iyi görülüyor
    Fiyatlar ayni +-50tl
    Acerin hoparlorler daha iyi
    Dell'e SSD takmak daha kolay
    Dell batarya daha iyi
    Acerde USB C thunderbolt var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 2 Mart 2016; 9:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay kadar olsa Acer'ı önerirdim ama Dell'in bu kasasını 7537 serisinden beri seviyorum, pek sorunlu bir şey de koymamışlar ortaya. Yeni kasa da çok güzel, keşke gri renk onda da olsa. Bu arada Dell'in altındaki kapağı sadece 1 vida söküp çıkarabiliyorsun ve hdd, ram, wi-fi kartını hemen kolayca değiştirebilirsin. Acer bu konularda daha kötü sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

1 ay kadar olsa Acer'ı önerirdim ama Dell'in bu kasasını 7537 serisinden beri seviyorum, pek sorunlu bir şey de koymamışlar ortaya. Yeni kasa da çok güzel, keşke gri renk onda da olsa. Bu arada Dell'in altındaki kapağı sadece 1 vida söküp çıkarabiliyorsun ve hdd, ram, wi-fi kartını hemen kolayca değiştirebilirsin. Acer bu konularda daha kötü sanırım.

Evet hocam acerde en olmayacak yere konulmuş m.2 ssd slotu. Acer 17.3 olmasa direk dell alacaktım ama 17.3 olmasi dusunduruyor beni, simdiye kadar hep 15.6 kullandim. Acerde klavye aydinlatmasi olmasida bir arti tabi.

• 7559'da da mutlaka vardır klavye aydınlatması, 7357'de de vardı. ޞuradan bakabilirsiniz bir incelemesine;

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7559-Notebook-Review.154635.0.html

Bence iki bilgisayar da güzel duruyor. Hatta Asus X550JX demediği için kimse çok mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Mart 2016; 13:07:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

7559'da da mutlaka vardır klavye aydınlatması, 7357'de de vardı. ޞuradan bakabilirsiniz bir incelemesine;

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7559-Notebook-Review.154635.0.html

Bence iki bilgisayar da güzel duruyor. Hatta Asus X550JX demediği için kimse çok mutluyum.

TR modellerinde yok 7559'un konusunda alan arkadaslarda yokmus.

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Yuh çok saçma olmuş, belki biraz daha beklemek lazım diğer firmaların getirmesi için. Ya da İstanbul Bilişim böyle şeyleri getirirdi erkenden, lazerle klavyeye Türkçe karakterleri yazardı.
  • quote:

Yuh çok saçma olmuş, belki biraz daha beklemek lazım diğer firmaların getirmesi için. Ya da İstanbul Bilişim böyle şeyleri getirirdi erkenden, lazerle klavyeye Türkçe karakterleri yazardı.

i7 li modeli getirmek icin kismislar bazi yerleri galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer canavar benden söylemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.