Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ricketsia

gold'a bizzaten gidip sormadım ama sitesinde 766$+KDV olarak görünüyor. Bu biraz fazla değil mi?(1200 Ytl)
    Bi de alan arkadaşlar nerden ne kadara aldıklarını yazsa hoş olur...

bende almadan önce golda bakmıştım dediğin gibi 1200 ytl gibi bir fiyata geliyor galiba oda windows xp işletim sistemi olmasından dolayı pcdepodan nakit 1038 ytl'ye aldım

ekran rengini daha canlı yapabilecek bir program bilen varmı? Empowering Technology programıyla sadece parlaklık ayarı yapabiliyoruz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 2 Mayıs 2006; 20:09:49 >
  • evet arkadaşlar gold daki windows lu fiyatı diye biliyorum.
  • Küçük bir bilgi yazmak istedim. Tavsiyemle çok yakın bir arkadaşım EKSA dan aldı daha sonra 2. bir tane daha 2423 yakın bir akrabasına alındı.
    İlk ürünü boş bir zamanımda xp pro lu hale getirdim. ürünü çok beğendim fiyat performans olarak çok mükemmel ekranı kaliteli ve işlemci çok az ısınıyor bu nedenle fan az çalışıyor sonuç olarak sessiz güzel bir ürün.
    Diğer üründe bu akşam elimden geçti ilk ürünün imajını aldığımız için kurulum bu sefer çok kısa sürdü ilk üründe wireless olarak broadcom bulunurken daha sonra gelen yeni üründe (ürünlerin her ikisi de EKSA dan alınmıştır 1 hafta arayla) foxcon marka wireles kartı mevcut.

Tabiki hemen hangi kart daha iyi diyerek notebookları denedik ve gördük ki foxcon marka wireless kartı her zaman her yerde 1 tik daha fazla çekiyor ve de çok daha fazla wireless modem buluyor. Bilginiz olsun foxcon (umarım yanlış yazmamışımdır) kesinlikle daha üstün.

saygılar

• 2 ay oluyor alali ilk kez pilde %100 u gordum

milli olduk yani
  • abi beyin bulanmasın her ikiside uyar neden dersen wireless olayı diger laptoplara karsı cok cok ii
    700 dolar altında olan bi makinadan başka hiçbişey beklenmez
    artı sunu söyliyim broadcom var bende heryerde cekiyo abi sadece duvarlardan kacınmak lazım okadr:)
  • arkadşlar %100 ü görmek isteyen e-power dan tüm ayarları (son 4 tanesini yani ) never yapsın pil sonuna kadar bitiyor sonrasındada 100 ü buluyo
  • arkadaşlar 2423 ü bazı yurtdışı sitelerde xp home lisini 450$ ye bile gördüm.eğer bi yakınınız varsa amerikadan aldırın.ama siteden sipariş verirseniz bişey degişmiyo çünkü 200$ nakliye parsı alıyolar.ben getirtmeyi düşüüyorum bakıyım olursa.
  • ben ilk alanlardanım. pcdepo'dan 512 mb ramli almıştım. çanta ve mouse hediyeli:) 1023 ytl, 6 taksit...
    ben çok araştırmıştım ama. kont'ta tanıdık vardı, oraya bile gitmiştim, taksitli veremiyolardı, bende de peşin para yoktu. iyiki de yokmuş, pcdepo'dan 512 mb ramli aldım. pcdepodan da elden almıştım. adamlar çok az getirmişler ama talep çok ve yeni sipariş çekmemiz gerekiyor felan demişlerdi. ben çıkarken de birisi geldi yine almak için:)
    velhasıl iyi bir tercih 2423. inşallah kronik arızaları çıkmaz, inşallah hırlıdan hırsızdan koruruz, uzun süre mutlu mesut yaşarız:)
  • arkadaşalar bakın BURADA 493$ XP HOME BU GAYET İYİ bir fiyat!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsengul

arkadaşlar bu touchpad'da yan bölümlerde sayfayı aşağı yukarı hareket ettirebileceiğimiz bölüm var bunu internet explorer veya mozilla firefox'da kullanamıyormuyuz normal C sürücüsüne girince çalışıyor ama explorerla firefoxda hareket yok..

sanırım cd'den ya da acer'in sitesinden yazılımını bulup, kurman gerekiyor. ben touch pad kullanmayı sevmediğim için mini optik mouse kulllanıyorum hep, sizede tavsiye ederim. 10 ytl'ye gayet güzel mini optik mouselar var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

arkadaşalar bakın BURADA 493$ XP HOME BU GAYET İYİ bir fiyat!

ben de baktım fiyatı 499,9$ olmuş ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 3 Mayıs 2006; 12:17:02 >
  • abi orası yurt dışı rakam ların düşük olması normal
    ona bakılacak olursa bu makinanın china da satışıda 250$ geçmez biz ülkemizdeki fiyatlara bakalım:)
  • bende ebaydan almayı baştan düşünmüştüm ki bayağı uygundu fiyatları birincisi ürün elektronik güven olayı var bi de en önemlisi tabi gümrük olayı oaray ödediğimiz para ile buradaki satılan fiyat denk geliyor
  • arkadaşlar zaten yutrdışından kargoyla gelirse çok tutar ama birisine getirtebilirseniz 490 baya ucuz yani.
  • arkadaşlar birde yukardaki linkte hdd 5400 rpm yazıyor.birde power dvd ve norton antivirüs içeriyor.
  • peki yurt dışından gelenlerde klavye işini nasıl halleddicez birde amerikada 110 v.miş elektrikler burda ne yapıcaz bilenler varsa yardımcı olun.
  • 110 volt problem olmuyor, adaptor uyumlumu bilmiyorum suan useniyorumda bakmaya ama genelde uyumlu oluyor :)

nfs most wanted 1240x768 cozunurlukte, en yuksek detayli goruntude takilmadan oynadim bugun (512+256 ram ile)

daha ne olsun yawww

bu konuda da milli olduk cok sukur
  • ya arkadaşlar acer'ın sitesinede girip indirdim ama aynı touchpad'ın yan taraflarındaki sayfayı yukarı aşağıya hareket ettiren bölüm çalışmıyor normal c'de veya prgram files içinde gezerken çalışıyor firefox'da explorerda çalışmıyor.
  • NFS Most Wanted bende kurmuştum , daha düşük çözünürlükte
    bazen takılmalar oluyordu , özellikle köprü altlarından geçerken.
    ayrıca 1gb ram takılı , sende yüksek çözünürlükte hiç takılmıyorsa
    nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsengul

ya arkadaşlar acer'ın sitesinede girip indirdim ama aynı touchpad'ın yan taraflarındaki sayfayı yukarı aşağıya hareket ettiren bölüm çalışmıyor normal c'de veya prgram files içinde gezerken çalışıyor firefox'da explorerda çalışmıyor.

bende problem şu touchpad kurulumunu yapıp bir süre kullandıktan sonra sayfayı yukarı aşağıya hareket ettiren bölüm çalışmıyor. bende artık uğraşmıyorum ve de kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.