Şimdi Ara

Acer T230H Multi-Touch Wide LCD Monitor For Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7’nin gelişmiş dokunmatik özelliklerle birlikte kullanıcıların karşısına çıkması bu konuda firmaları harekete geçirdi. Bu bağlamda Acer hazırlamış olduğu T230H 23 inç çoklu dokunmatik monitörü duyurdu.

LCD ekran olan bu ürünün TN paneli ve çift parmakla dokunma desteği bulunuyor. Bunun yanında ürünün yüksekliği ayarlanabiliyor. Ana çözünürlük olarak 1920 x 1080 piksele sahip olan üründe 2ms geri tepkime süresi mevcut. Ürünün dinamik kontrast oranı 80,000:1 ve maksimum parlaklığı 300cd/m2.
    Monitör dokunmatik olmasının yanı sıra üzerinde iki adet 1.5 W hoparlör, D-Sub, DVI ve HDMI bağlantı uçları bulunduruyor. 3 yıl garantisi olan T230H’in çok kısa bir zaman içerisinde Avrupa’da rafları doldurması beklenirken, satış fiyatı 349 avro olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak

Acer Sayfasi :http://us.acer.com/acer/product.do;jsessionid=6BB5CA914125C08E3CA84DB1D3135CD3.public_a_us004?link=oln14e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=62721&CRC=3775338249

Acer T230H Multi-Touch Wide LCD Monitor For Windows 7

Özellikler:

Display Size * 58cm (23") Wide, Full HD, 510x287mm

Panel Technology * TN + Film

Resolution * 1920 X 1080 @ 60Hz

Pixel pitch * 0.265 mm

PPI * 96

Horizontal frequency * 30KHz - 80KHz

Vertical frequency * 55Hz-75Hz

Contrast Ratio * 80'000:1

Brightness * 300 cd/m2

Response rate * 2 ms

Colours * 16.7M (6 bit + HiFRC)

NTSC Colour situation * 72%

Speakers * Yes

Viewing Angle CR 5:1 * 176° / 176°

Viewing angle CR 10:1 * 160° / 160°

Tilt / Swivel / Pivot / Height Adjustment
    * Tilt: -5°/15° Swivel: Yes Pivot: No Height Adjustment: Yes 110 mm

Wall-mount (VESA) * 100 x 100 mm

Kensington Lock Support * Yes

Connections * Analog (VGA), Digital (HDMI + DVI with HDCP), USB for Touch function, Internal Power supply

Net Weight * 8.5Kg

Dimensions (H x W x D) * 567.3 x 404 x 216.9 mm

Power Consumption * Energy Star On: 35.5W, Stand By: 0.89W, Off: 0.75W

MTBF Hours * 50000hr/25°C

Compliance & Approvals * ISO 13406-2, TUV-GS, FCC-B, CE, MPRII

Manufacturers Guarantee * 3 Years bring-in service

Chasis Color * Black

Free Accessories * European, UK or Swiss power cables. VGA and DVI cables, Speaker and USB cables.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 31 Ekim 2009; 18:01:16 >

• monitör cok sık duruyor ama türkiyede parekende almak isteyen biri 700-800 lirayı gözden cıkarması gerekecek gibi görünüyor.
  • Merhaba.

PS3-Digi+ ve monitör olarak kullanacağım 1080p film izleyebileceğim full hd bir monitör istiyordum.Ararştırırken bunu buldum.Sizce bu monütör nasıldır bana uyarmı? isteklerime cevap verirmi? fiyatı 813 TL sizce buna değermi?

İlgilerinize şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayimozgur

Merhaba.

PS3-Digi+ ve monitör olarak kullanacağım 1080p film izleyebileceğim full hd bir monitör istiyordum.Ararştırırken bunu buldum.Sizce bu monütör nasıldır bana uyarmı? isteklerime cevap verirmi? fiyatı 813 TL sizce buna değermi?

İlgilerinize şimdiden teşekkür ederim.

Dokunmatik ekranını kullanmayacaksan o fiyata çok daha büyük ve güzel bir monitör alabilirsin.

Mesela 27 inçlik bir monitör süper olur.

Olmadı 21.5-22 inç birşeyler düşünüyorsan bunun yarı fiyatına LG-W2261VP-PF var.
  • tatbkath cevap için teşekkürler.Önerdiğin monitör hem ucuz hem güzel e benziyor biraz da onu araştırayım
  • Acer büyük firma ama ürünlerinin arkasında pek durmuyor bence.
    Monitör hakkında tüm dünyayı tarasanız bile bir şey bulamıyorsunuz. Sitesinde teknik özellikler dışında bir bilgi bulunmuyor. Hepsiburada nerden bulduysa bir yazı bulup koymuş tanıtımına onun dışında hiçbirşey yok. Windows 7 de dokunmatik ekran kullanışlı olur mu kararsız kaldım.
    Ben flash programıyla çok çalışıyorum. Zoom özelliği flashda çalışır mı acaba? Yoksa windows 7 ile gelen ürünlerde mi kullanılır sadece?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.