Merhabalar, dört gündür araştırıyorum ve bana en mantıklı gelen Acer Swift 3 Evo oldu. Peki sizce tercih etmeli miyim? https://www.vatanbilgisayar.com/acer-swift-3-evo-11-nesil-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-14-w10.html Bütçemi aşmak istemiyorum. Çok güzel bilgisayarlar var fakat fiyatlar çok uçuk. Dahili RAM ve İris XE , USB 3.0 ihtiyaçlarımı giderir diye düşünüyorum. SSD zaten yeterli. Evimde oyun için masaüstü bilgisayarım zaten var ve ben genelde ağırlıklı olarak PS3 kullanıyorum. Kısacası; bu ürün, işme giderken, şehir dışına çıkarken minicik boyutu ile yanımda duracak. Ofis programlarını kullanmak, film izlemek, notlar tutmak önceliğim. Canım sıkılınca eski oyunları (Witcher 1, Batman Arkham Asylum, Dark Souls 1 vs vs) oynayabileceğim bir cihaz arıyordum. Online oyunlarda performansı güzel görünüyor. Tahminime göre dediğim oyunlar için sorun yapmaz. Lenovo'nın MX130 bulunan bir cihazından daha iyi görünüyor performansı. Zaten ömrü kısalsın istemiyorum. Harici HDD kullanıyorum ve benim için önemli. Üründe 3.0 desteği de var ve bu çok iyi.. Gelelim asıl meseleye : Hava çıkışı sağ üst tarafta ekrana doğru. IPS panel mevcut, havalandırma sıkıntı olur mu bilemiyorum. Kullanan, fikri olan düşüncesini paylaşabilir mi? Çok bunaldım 🤣🫡 Ha derseniz bu paraya başka bir bilgisayar var, öneriye açığım; lakin bu makine çok hoşuma gitti. Hızlı ve kullanışlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim