Şimdi Ara

Acer swift 3 314-41G 2.706 tl + 75 wp (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
6
Favori
10.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun hocam bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum cihazı bugün fark ettiğim birşey soracağım benim cihazda mı sıkıntılı diye

Ekranın sağ tarafta ki ince çıtası hafif esniyor fakat sol taraftaki gayet sağlam kapağı kapalıyken sağ taraftan tuttuğumda yada hafif bastırdığımda laptopu çıt sesi geliyor dediğim gibi sol tarafta problem yok ama sağ taraf sizin cihazda mı öyle bir kontrol edebilir misiniz kafama takıldı benim cihaz böyle diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esneme yok. Ac kapa yaparken biraz geriliyor ama esneme yok. sen bi fazla zorlamadan sık kenarları cıtlardan biri cıkmıs olabilir. Cok nazik gibi duruyor ama alet buna ragmen saglam duruyor. 2800 e almıstım 3-4 ay oldu. Simdi olsa 2 tane daha alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

aynı katagoride değiller hocam. Swift 3 full aliminyum-magnezyum kaplama,ips ekran, ince cerceve, 12 saat batarya sunan, ışıklı klavyeli 1,5 kg lık 14 inclik ultrabook. Verdiğiniz linkdeki swift 3 8145u modelini almiştim bende.

Alıntıları Göster
    hocam merhaba. sizin aldığınız altta ki model mi?

sitesinde ram için tek slot yazmış. siz aynı modelimi aldınız ve 2.slot yerı varmı?

Media Markt
    ACER Swift 3-SF314-56-39HF/i3-8145U/4GB RAM/128GB SSD/Intel HD/14'' FullHD/W10 Laptop Mavi
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift-3-sf314-56-39hf-i3-8145u-4gb-ram-128gb-ssd-ıntel-hd-14-fullhd-w10-laptop-mavi-1205432.html

link yanlış yonlendırıyor.model bu

ACER Swift 3-SF314-56-39HF/i3-8145U/4GB RAM/128GB SSD/Intel HD/14'' FullHD/W10 Laptop Mavi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 30 Nisan 2020; 2:8:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrtr1

hocam merhaba. sizin aldığınız altta ki model mi?

sitesinde ram için tek slot yazmış. siz aynı modelimi aldınız ve 2.slot yerı varmı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift-3-sf314-56-39hf-i3-8145u-4gb-ram-128gb-ssd-ıntel-hd-14-fullhd-w10-laptop-mavi-1205432.html

link yanlış yonlendırıyor.model bu

Alıntıları Göster
    Hocam bendeki 30U1 modeli ( Mavi renk i3 bu 2 model var). Linkdekinden farkı benim laptop free sistem geldi ve ışıklı klavye var. Geri kalan özellikler lindeki ile aynı. Bos ram slotu 1 tane. İçindeki ram lehimli. Boş slota 4-8-16gb ram ilave edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 30 Nisan 2020; 2:53:26 >

• teşekkürler. klavye ısıgı bızım için onemlı degıl. o zaman aynı diyebılırız. aslında free dosta olabılır ama urun kalmamış. eski fıyatlara bakınca da fıyatı cok fazla şişmemiş gibi duruyor. 3299 tl. + işletim sistemi var.
    kararsız kaldım. free stoklara gırermı gırerse de bu dolarda uygun olmaz dıye dusunuyourm. bu 3299 tl yıde aramaktan korkuyorum. ayrıca siz ram taktırınız mı? onun malyetı ne kadar
  • quote:

teşekkürler. klavye ısıgı bızım için onemlı degıl. o zaman aynı diyebılırız. aslında free dosta olabılır ama urun kalmamış. eski fıyatlara bakınca da fıyatı cok fazla şişmemiş gibi duruyor. 3299 tl. + işletim sistemi var.
    kararsız kaldım. free stoklara gırermı gırerse de bu dolarda uygun olmaz dıye dusunuyourm. bu 3299 tl yıde aramaktan korkuyorum. ayrıca siz ram taktırınız mı? onun malyetı ne kadar
    Klavye işigi benim için önemliydi.
    Tekrar gelmez hocam. Yeni modeller gelecek, eldeki stoklar bitiyor. Teknosa ve mediamark 5 er model satarken simdi 2 ye düştü. Onlarda biterse yeni modeller yurdısında dahi 600dolardan başlıyor.
    Ben efsane cuma hepsiburadadan 2225 liraya aldım. 8gb crucial ramı 178 liraya, windows 10 home u da 19 lira aldım.Ram taktırmaya ücret ödemedim.
    Pandemi öncesi 3500u-41G modeli 2700 lere, 3200u modeli 1900-2000 lere anlık düşmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 30 Nisan 2020; 15:37:28 >

• ram maliyeti de iyiymiş. en iyisi riske girmeyeyim alayım. teşekkür ederim.
  • quote:

ram maliyeti de iyiymiş. en iyisi riske girmeyeyim alayım. teşekkür ederim.
    hocam ram fiyatları arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

hocam ram fiyatları arttı.

Alıntıları Göster
    kafam allak bullak oldu. piyasada mal yok. media da teknosada bile mal yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.