Şimdi Ara

ACER S232HLABID, 23inç, 1920x1080, 2ms, Siyah LED Monitör Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitör ile ilgili bilginiz var mı? LED yazıyor ama fiyatıda istediğim civarda yorumlarını alabilir miyim?

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36083

Bu monitörü almayı düşünüyorum ama hakkında yeterli bir bilgim olmadığı için almaya çekiniyorum açıkcası.

Orijinalden alıntı: DusSoSa

ne yaptın aldınmı? bende almayı düşünüyorum... anlaşılan kimse kullanmıyor... birde led ekranda parlak ekran olmaması sorun olurmu? bunda parlak ekran yokmuş...

parlak ekran sorun olmaz hatta gündüz yansıma problemi çoğu parlak ekran monitörlerin en can sıkıcı problemidir, bu derdin olmaz, benim asıl merak ettiğim bu monitörün ses çıkışı yok bu durumda hdmi grişinin ne esprisi kalıyor onu anlamadım, ps3 bağlasak sesi nerden alıcaz, bunun bir yolu var mı
  • lütfen yardımcı olun arkadaşlar almayı düşünüyorum ama yorumlara ihtiyacım var. monitörü görmüş olan yada sadece öezlliklerine bakıp değerlendirebilecek kimse yok mu? gerçekten yardıma ihtiyacım var.
    Ryzen 9 3900x - MSI b450M Tomahawk Max - CORSAIR 2x 8gb 3000mhz - Asus RTX 3060 Dual - Corsair MP510 240GB - Seagate 3TB HDD - CoolerMaster v750 - CM Silencio 650 - Logitech F710 - F510 -Dualsense @ 8bitdo - SONY MDR-1R - Hyperx Cloud S Revolver - Creative Sound Blaster X-fi Surround 5.1 pro - Logitech Z906 - Logitech G513 Carbon - Zowie EC1-B + HP Omen Reactor - Razer Sphex V2 + Hyperx Fury S Pro- LG 48 C1 PS5 - PSN: ozgmerih
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel monütör, tafsiye edilir.
    ürün aynı fiyatlı ürünlere bakılınca gayet güzel, öncelikle duruşu ve inceliği şık bir görüntü sağlıyor.. kullanım açısından da görüntü kalitesi, netlik vb. özellikleri tatmin edici.. almayı düşünen arkadaşlara öneririm. sadece 23" bana biraz büyük geldi, monitör geldiğinde keşke 21" falan alsaydım diye düşündüm ama kısa sürede alıştım.
    "Çekiç, pusula ve harita ile arazi üzerinde dolaşan jeolog ferah ve sevinçli bir ömür sürer. Onun gözlem kuvveti kendisini her an tazeler, doğa sevgisi gittikçe kökleştirir ve çeşitli buluşları, keşifleri onun heyecan dolu yüreğinde daima bir alev gibi parlar."
    A. HOLMES
  • Hala istiyorsan 1 yıl bile olmadı alalı. Kedim amelyat olcak. Onun için acil satıyorum. Ben parçalanana kadar kullanmayı düşündüğüm için kutusunu vs attım. Eğer hala istiyorsan 390 TL'ye verebilirim.
  • Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Sadece ilk başta 23" ekran bana biraz büyük geldi fakat görüntüyü gayet güzel yansıtıyor. Ekran kartının HDMI çıkışından kullanıyorum. Benzer ürünlere göre fiyatıda gayet uygundu aldığımda şu anda nedir bilmiyorum ama tavsiye ederim.
    "Çekiç, pusula ve harita ile arazi üzerinde dolaşan jeolog ferah ve sevinçli bir ömür sürer. Onun gözlem kuvveti kendisini her an tazeler, doğa sevgisi gittikçe kökleştirir ve çeşitli buluşları, keşifleri onun heyecan dolu yüreğinde daima bir alev gibi parlar."
    A. HOLMES
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.