Şimdi Ara

Acer Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, bin tane vardır bu konudan eminim ama eski konuları hortlatınca pek cevap veren olmuyor.
    ben bir kurtarma cd'si oluşturmadan acer recovery'i kullandım bugün. dosyalardan falan vazgeçmiştim, fabrika ayarlarına dönsün kullanayım dedim ama, işlemden sonra windows'u başlatamadı.

açılışta sürekli logo'yu görüp baştan başlıyor. alt+f10 yapınca gelen menüde bilgisayarı yenileme veya sıfırlama çalışmıyor. bios'a girebiliyorum bir tek, orda da ne yapacağımı bilemiyorum zaten. elimde CD de yok, ne yapmalıyım acaba?

• Bir yerden 10-15 tl'ye bir 8 gb usb edinip başka bir pcda media creation tool(Windows 8.1) olanı indirin,sabredin ve biostan formatınızı atın.Başka bir yol yok.
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    tesekkürler, bunu görmemiştim ama bir benzerini yaptım. usb'ye windows 10 media creation tool çektim. onu kurdum, şimdi lisans sorunu yaşıyorum. 8.1 yükleyip yükseltmem mi gerekirdi lisans sorunu yaşamamak için?
  • cleaf C kullanıcısına yanıt
    Evet.8.1 olanı vardı.Senin bilgisayar single language ise biosta gömülü key vardır bir programla bulman gerekir.Win 8.1 keylerini kabul ediyor win 10,ayrıca yükseltme yapmanız gerekirdi.Ardından kurulum yapabilirdiniz.Siz ilk linklerden indirdiniz sanırım.
    acer müşteri hizmetlerini aradım onlar da Win 8.1 single language yükleyin dediler şimdi onu indiriyorum. yardımınz için teşekkürler.
  • Yükleyip ardından Windows 10'a yükselt.Ben temiz kurulum yaptım çook önceden yükseltme yapmıştım ve durum bu.Stabil çalışıyor tabii ram az ondan mağaza uygulmamaları,cortana,defender sildim stabil çalışıyor.

Acer Recovery
    Gömülü keyi bilse idin yükseltme yapmadan aynı key ile direkt Windows 10 kurabilirdin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.