Fiyat:3850tl Ürünün ayrıntılarına geçmeden bir şeyi netleştireyim. Ürünü geçen ay Amazon Almanya'dan sıfır olarak 575 euroya satın aldım. Faturası ve tüm belgeleri var ve kutu içeriği tam. Acer yurt dışı garantisi yanında 2 yıl amazon.de garantisi mevcut. Bu garanti birçok yurt içi garantiden daha iyi ve daha kolay kullanıldığı tecrübeyle sabit o yüzden garanti konusunda içiniz rahat olsun. Kesin alıcıya garanti konusunda ayrıtıntılı bilgi de verebilirim. Ürün 12.12 2019 tarihinde teslim edildi. Ürünü monitör ihtiyacı nedeniyle sipariş etmiştim ama 3 ay teslimat süresini görünce yurt içinden başka bir monitör aldım. Amazon da monitörü kargoya verince iptal de edemedim sonuçta almış oldum. Ürünü iade edecektim ama belki satılırsa hiç iade süreciyle uğraşmam diyerek bu ilanı açtım. 3 hafta içinde satılmazsa ürünü iade edip aynı parayı alacağım. O yüzden fiyatta pazarlık yapmayacağım.
Ürünün bir de tn panel modeli var 1ms gecikmeli. Bu ips modeli. Tn panel ucuz olanı. İkisinin arasında 1000 tl fiyat farkı var. Ürün 165hz wqhd çözünürlük g synch ips ekran bir oyuncu monitörü. Üründe hoparlör de mevcut. Ürünü test ettim herhangi bir problemi yok. Ankara içi elden satacağım. Her türlü test ve incelemeyi yapıp beğenirseniz alabilirsiniz.
Screen Size
27"
Maximum Resolution
(WQHD)2560 x 1440@144 Hz
Aspect Ratio
16:9
Response Time
4 ms GTG
Overclock Refresh Rate
165 Hz
Brightness
350 cd/m²
Panel Type
IPS (In-plane Switching)
Speakers
2 x 2 W
Ports & Connectors
HDMI®
Environmental Certification
MPR II
Colours
Black
Tearing Prevention Technology
NVIDIA® G-SYNC®
Weight (Approximate)
5.80 kg
8 kg (with stand)
Package Contents
Predator XB271HU Widescreen LCD Monitor 1 x HDMI Cable 1 x USB 3.0 Cable 1 x Displayport Cable Warranty