Şimdi Ara

Acer : Nokia Android ile devam etseydi rekabet etmemiz çok zor olurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya nokia gidip androidli telefon yapsa bunun htc den ne farkı olucak?

200-300 -+ ghz li işlemci ekle. 2gb ram ekle 2k küsür batarya.

aynı şeylerden piyasa dolu yani niye nokia da çekiliyorki bu piyasaya.

s4 donanımında wp8 çıksın, ne iphone kalır ne samsung ne android.

bedava uygulama kullanacam diye, ah şarjım bitti, la bu düzgün resim çekmiyor, dur bekle rehber açılıyor , melodi çaldı bakalım arayan kim derdini çekemem.

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Android varken WP'un gelişmesi çok zor. Nokianın WP'da diretmesini anlamyorum.

ios varkende androidin gelişmesi zordu zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 19 Haziran 2013; 12:13:23 >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Nokia'nın tasarımları güzeldi, farklıydı.Şıktılar, ve kalan tüm telefonların yanında ''ben farklıyım'' diyorlardı.Bence android'e en çok yakışacak tasarım onlarınkilerdi.

Android'li bir nokia telefon piyasayı süpürürdü be...

Ama ne yazık ki o nokia dönemi wp 8 ile birlikte kapandı.Pre-8 döneminde bile yine o ışığı içeren bazı modelleri vardı (lumia 710 mesela.) , ama wp 8'den itibaren tasarımlarındaki o büyü bence gitti.Şu an da çok güzel telefonlar üretiyorlar, ama benim sevdiğim o nefis tasarım yok artık.Bir de üstüne hiç sevemediğim wp menü sistemi de tuz biber oluyor eski nokia telefonları özlemime.

Yemin ediyorum bu tasarımda ve android'li bir nokia çıksa işlemcisi tek çekirdek 1 ghz olsa bile alırım.En kötü müzikçalar yaparım, ama alırım onu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Android varken WP'un gelişmesi çok zor. Nokianın WP'da diretmesini anlamyorum.

ios varkende androidin gelişmesi zordu zamanında

Ios piyasada tekken pahaliydi, tek modeldi ve bir suru kisitlama iceriyordu. Android farkli fiyatlarda, kisitlamalari olmayan pek cok cesit ve ekran olcusuyle piyasadaki ciddi bir boslukdan faydalanarak yukseldi. Wp de piyasada olanlardan farkli hic bir sey yok aksine daha fazla kisitlamayla geliyor, cesitlilik sifira yakin, modeller donanim olarak birbirinin ayni. Bu anlayisla giderse kendine yer edinmesi cok zor. Acikcasi yer edinmesini istiyorum. Rekabet olmayan yerde gelisim olmaz. Simdiye kadar akilli telefonlar android ios rekabeti sayesinde bu kadar hizli gelistiler. Ama ios yavas yavas rekabetten dusuyor. Yerini doldurcak yeni bir seyler gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 20 Haziran 2013; 9:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tren kactı bikere
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.