Şimdi Ara

Acer ile ilgili mahkemem sonuçlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 8 aylık laptop' umun fanı bozulup servise göndermiştim. Ancak ürünün ekranını serviste çatlatmışlar ve benim kırdığımı söylediler. Mahkeme 3 yıl sürdü ve kazandım. Almış olduğum laptopun bedelini + faizini ödeyecekler. Ancak tanıdığım avukat o laptopu almazlar sizde kalır dedi. Sizce alırlar mı? almazlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uğur

Daha 8 aylık laptop' umun fanı bozulup servise göndermiştim. Ancak ürünün ekranını serviste çatlatmışlar ve benim kırdığımı söylediler. Mahkeme 3 yıl sürdü ve kazandım. Almış olduğum laptopun bedelini + faizini ödeyecekler. Ancak tanıdığım avukat o laptopu almazlar sizde kalır dedi. Sizce alırlar mı? almazlar mı?

Bende mahkeme kazandım firma ürününü geri alıp paranızı size veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Daha 8 aylık laptop' umun fanı bozulup servise göndermiştim. Ancak ürünün ekranını serviste çatlatmışlar ve benim kırdığımı söylediler. Mahkeme 3 yıl sürdü ve kazandım. Almış olduğum laptopun bedelini + faizini ödeyecekler. Ancak tanıdığım avukat o laptopu almazlar sizde kalır dedi. Sizce alırlar mı? almazlar mı?

Peki, Teşekkürler. Ancak paramı daha ödemedi. Ödemezse hacize başvuracağım. Parayı vermesi uzun sürüyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Peki, Teşekkürler. Ancak paramı daha ödemedi. Ödemezse hacize başvuracağım. Parayı vermesi uzun sürüyor mu?

Ben hemen o gün aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumunuz için teşekkürler..
  • quote:

Yorumunuz için teşekkürler..

Gelisme varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz mı?

Mahkemeye 4. kez çıktım ve kazandım. Tam 4 yıl sürdü. 2009 - 2013 Geçen ay paramın iadesini ve mahkeme masraflarımı alabildim çok şükür. Ayrıca sadece pul parasını alamadım o da devlet kurumlarına gittiği için.

Zaten ben ürünü Kipa' dan aldığım için Kipa mahkeme sonucunu gördükten sonra bana kendileri ulaştılar. Oturduğum yere 15dk uzaklıkta Kipa ve aradılar yarın saati önemli değil gelin Müşteri Hizmetleri ile konuşun durumu anlatın dediler. Ben makineyi 1600 TL' ye almıştım. Para iadesi bana 1900 TL geri verildi tabi ki de mahkeme masrafları içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem Uğur -- 29 Mayıs 2013; 0:54:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ederim hocam.
  • Teşekkürler hocam. Hakkımızı aramak güzel birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.