Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzoo07

Bu arada artık pc de oyun oynamıyorum söylmesi ayıp ps3 cafem var oradan takip ediyorum oyunları bizim makinaya oyun yükleyeyim dedim ,atinin sitesinden ekran kartının son sürücüsünü yükledim.Manhunt 2 diye yeni bir oyun var yıllar evvel 1.cisini zevkle oynamıştım.Neyse çalışmaz diye yükledim ama makina beni utandırdı gayet güzel oynayabiliyorum oyunu.Daha sonra assassin creedi yükledim en düşük ayarlarda kasılmadan çalışıyor oda oyuncuların bilgisine...

muzzoo07 kardesim ,bu pc nasıl olurda bu oyunları acar ya,ben assassin creedi arkadasın pcye yuklemeye calısmıstım oyunu kaldıramamıstı.Bizim ferrarinin ekran kartı bu kadar ıyımı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chagyy

Selamlar.

9 saat giden bir travel pil buldum. Siparişini verdim. Kısa sürede elimde olur. Link: http://cgi.ebay.com/EMERGENCY-13200mAh-BATTERY-FOR-ACER-ASPIRE-ONE-AO751-UK_W0QQitemZ370265123450QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries?hash=item5635856a7a
    Gelince performansı hakkında bilgi veririm.
    2. olarak 4GB yaptım makineyi. :)
    Bu arada verdiğim linkteki 100küsür dolar olan ürün orijinal. 79 ve 69luklarını bulmak mümkün. Araştırdığım kadarıyla sahte olduğu kanısına vardım.
    Kargosu biraz tuzlu ama yanında aynı store'dan işinize yarayacak bir kaç şey sipariş edince birşey etmiyor :)

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

not: birde bu var. 7800 mah
    7800Mah

Ürün bi gelsin ,sen bi kullan bakalım iyi performans veriyosa bende alabilirim.Bilgi için saol.

• İmzam nasıl olmuş
  • güzel inceleme olmuş
  • Bir paylaşım daha yapayım.
    Bilgisayar puanı 2.9ken 3.3 yaptım. Dün rami 4gb yapıp ram puanını arttırmıştım. Daha deminde ATI'nin sitesinden HD3200 son driver indirdim ve bilgisayarın performansı 2.9dan 3.3 e çıktı.
    Tavsiye ederim.
    Driver link : http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit
  • hocam verdiğin linkte 5 tane download linki var, ingilizcem iyi değil,
    bunların hangisi ni indircem acep?
    ha birde 4gb yapmak için naaptın 1gb ram almak yettimi, yoksa üstündeki 1liğin birini çıkarıp 2lik mi taktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqturno -- 22 Kasım 2009; 22:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqturno

hocam verdiğin linkte 5 tane download linki var, ingilizcem iyi değil,
    ha birde 4gb yapmak için naaptın 1gb ram almak yettimi, yoksa üstündeki 1liğin birini çıkarıp 2lik mi taktın

En güncel driverleri acerin ürünle alakalı orijinal sitesinden indirebilirsin..Ferrari one notebook kısmında..

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

• quote:

Orijinalden alıntı: emircanalp

quote:

Orijinalden alıntı: muzzoo07

Bu arada artık pc de oyun oynamıyorum söylmesi ayıp ps3 cafem var oradan takip ediyorum oyunları bizim makinaya oyun yükleyeyim dedim ,atinin sitesinden ekran kartının son sürücüsünü yükledim.Manhunt 2 diye yeni bir oyun var yıllar evvel 1.cisini zevkle oynamıştım.Neyse çalışmaz diye yükledim ama makina beni utandırdı gayet güzel oynayabiliyorum oyunu.Daha sonra assassin creedi yükledim en düşük ayarlarda kasılmadan çalışıyor oda oyuncuların bilgisine...

muzzoo07 kardesim ,bu pc nasıl olurda bu oyunları acar ya,ben assassin creedi arkadasın pcye yuklemeye calısmıstım oyunu kaldıramamıstı.Bizim ferrarinin ekran kartı bu kadar ıyımı :)

Dediğim gibi minimumda oynanabiliyor.Zaten benim masa üzeri bilgisayarımın anakartı ,bunda kullanılanın büyük versiyonu.Tg780 yongalı kendinden mainbord hd 3200 ekran kartı var onunda.Masa üzrei pc de oynamıştım en düşük ayarlarda bunda da denemek istedim aynı şekilde oynadım.Gerçi sırf o oyun için zamanında 8800gt almıştım.

Birde sanıyorum bu laptopta ilk kez denenen bir teknoloji var.İlerde Xgp yuvasından taşınabilir ekran kartı takar takmak isteyen arkadaşlar.Ne derece sağlıklı olur bilinmez,yani işlemciside daha iyi olsaydı belki orta seviyeli oyun da oyananabilirdi.İşlemcisi çok iyi olmadığı için takılan ekran kartından performans almak ne derece mümkün olur göreceğiz.

Xgp yuvasına ati tabanlı ekran kartından başka bir şey takılabiliyor mu acaba ? Araştıran arkadaş varmıdır ???

• Xgp ile ilgili.Hd 4670 takılıyormuş NETbook a.İlginç vallaha

http://hardwaremania.com/news/2009/09/29/acer-ferrari-one-harici-grafik-gucune-kavustu/

• Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz,Ferrariyle uyumlu kullanabileceğim çanta önerisine ihtiyacım var.Yardımvı olurmusunuz.Gerekirse resimde koyun fikir edinelim...
  • Üstad ben Ferrari aldığım gün aynı anda bu çantayıda almıştım:
    http://www.vatanbilgisayar.com/addison-300969_black-addison--10-12-black-notebook-canta/productdetails.aspx?I_ID=40640

laptop gözünden hariç önde ve arkada cırtlı 2 göz var önde bir fermuarlı göz daha var, içeridede gizli fermuarlı bir göz daha var, Ben severek kullanıyorum, fiyatıda uygun 35 TL, yakından görmeni öneririm
    ama çok büyük bir çanta değil ferrari çok çok rahat içine giriyorda, kablo biraz kaba duruyor, bilgine

• cok güzel bilgiler paylasılmıs öncelikle bu arkadaslara tsk ediyorum yalnız benim cok önemli bi sorum olacak bu bilgisayarın özelliklerine göre flash photoshop vs benzeri grafik programlarını rahatlıkla calıstırmamız mümkün mü acaba ??? ona göre almayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqturno

hocam verdiğin linkte 5 tane download linki var, ingilizcem iyi değil,

Kusura bakma geç cevap veriyorum.
    Ferrari one'da 2 Ram slotu var. Ve 1+2 ile geliyor.Maksimum kapasite ise 4GB
    Mediamarktta 666 mhz bulamadım fakat 888mhz bir kingston 2gb aldım. 1liği çıkarıp onun yerine aldığım 2liği taktım. :)
    Teşekürler.
  • Vatan bilgisayar. 3gb ram 250 gb harddisk= 1.146 TL

teknosa: 4gb ram 320 harddisk + bluetoot= 1.310 TL

1gb ram fiyat: 60 tl civarı
    2 gb ram 120 tl civarı.

vatan bilgisayardan bu bilgisayarı alacagımız gün teknosada üst versiyonu satışa çıktı sanırım.. vatandan 1100 tl fiyat altında alan arkadaşlar var sanırım benim kredi kartlarıma uygun fiyatı 1.146 tl.. 2 gündür düüşünüyorum.. sadece ram ve harddisk için benim alış fiyatımdan 150 fark var.. teknosanın internet sitesinden alırsanız 100 tl hediye çeki veriyor eger kartlar müsait olsaydı almakta tereddüt etmeyecektim.. hediye çekiyle alacagım şeyleri satıp parasını çıkarırdım. o durumda çok avantajlı oluyor bence.. ama 3gb lıgı aldıgımı varsayıyorum.. 1 gb ram alıp takiyim desem.. içinde zaten 2+1 var 2+1+1 olmaz sanırım yer yoktur.. bu durumda 1 i çıkarıp 2 takacam.. cebimdem extra 120 daha çıkacak... bunun yanında 50-60 gb yer farkı var... bluetoot olsada kullanamam kesin ama teknosadaki üründe oda mevcur sanırım..

teknosadan almayı düşünen arkadaşlar varmı.. ben yarın alırım büyük ihtimal..

vatandan alan arkadaşlara hayırlı olsun lakin almamış olsalardı yukardaki bakış açılarıyla nasıl hareket ederlerdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanki

Vatan bilgisayar. 3gb ram 250 gb harddisk= 1.146 TL

teknosa: 4gb ram 320 harddisk + bluetoot= 1.310 TL

1gb ram fiyat: 60 tl civarı
    2 gb ram 120 tl civarı.

vatan bilgisayardan bu bilgisayarı alacagımız gün teknosada üst versiyonu satışa çıktı sanırım.. vatandan 1100 tl fiyat altında alan arkadaşlar var sanırım benim kredi kartlarıma uygun fiyatı 1.146 tl.. 2 gündür düüşünüyorum.. sadece ram ve harddisk için benim alış fiyatımdan 150 fark var.. teknosanın internet sitesinden alırsanız 100 tl hediye çeki veriyor eger kartlar müsait olsaydı almakta tereddüt etmeyecektim.. hediye çekiyle alacagım şeyleri satıp parasını çıkarırdım. o durumda çok avantajlı oluyor bence.. ama 3gb lıgı aldıgımı varsayıyorum.. 1 gb ram alıp takiyim desem.. içinde zaten 2+1 var 2+1+1 olmaz sanırım yer yoktur.. bu durumda 1 i çıkarıp 2 takacam.. cebimdem extra 120 daha çıkacak... bunun yanında 50-60 gb yer farkı var... bluetoot olsada kullanamam kesin ama teknosadaki üründe oda mevcur sanırım..

teknosadan almayı düşünen arkadaşlar varmı.. ben yarın alırım büyük ihtimal..

vatandan alan arkadaşlara hayırlı olsun lakin almamış olsalardı yukardaki bakış açılarıyla nasıl hareket ederlerdi..

Ben o günkü döviz kurundan dolayı vatandan 1089 liraya almıştım.Sırf ram ve hdd farkı için 220 lira fazla vermeye bence değmez.100 liralık hediye çeki bile verse zaten cebimden çıkan 220 lira fazla.Artı ürün
    sınırlı sayıda çıkarılmış.Vatanda kalmadı ürün sadece aşağıdaki sitede var 20 adet..

http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=33727

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propet -- 25 Kasım 2009; 0:11:11 >

• Merhabalar.
    RAM upgrade'den sonra şimdiden HDD upgrade etmeyi düşünüyorum.
    Bu ürün ferrariyle uyumlumudur acaba ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_500gb_nb_7200rpm-500gb-2,5-16mb-sata2-7200rpm-notebook-disk/productDetails.aspx?I_ID=38885
  • hocam acil cevabınıza ihtiyacım var bilgisayar ögretmenligini kazandım bu sene ama henüz tam anlamıyla donanım bilgisi sahibi degilim.
    cok güzel bilgiler paylasılmıs öncelikle bu arkadaslara tsk ediyorum yalnız benim cok önemli bi sorum olacak bu bilgisayarın özelliklerine göre flash photoshop vs benzeri grafik programlarını rahatlıkla calıstırmamız mümkün mü acaba ??? ona göre almayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_blue

hocam acil cevabınıza ihtiyacım var bilgisayar ögretmenligini kazandım bu sene ama henüz tam anlamıyla donanım bilgisi sahibi degilim.
    cok güzel bilgiler paylasılmıs öncelikle bu arkadaslara tsk ediyorum yalnız benim cok önemli bi sorum olacak bu bilgisayarın özelliklerine göre flash photoshop vs benzeri grafik programlarını rahatlıkla calıstırmamız mümkün mü acaba ??? ona göre almayı düsünüyorum

Çalıştırmanız mümkün. Ben şahsen rahatça çalıştırıyorum photoshop'u. Ama 3D Render almak baya bir zor tabi. 3D tasarım yapmıyorsanız Photoshop tarzı programları aşırı rahat değil, rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
    Not: Verdiğim bilgi Photoshop CS2 deneyerek ulaştığım bir bilgidir. CS3 veya CS4'deki performans biraz daha azdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: chagyy

Merhabalar.
    RAM upgrade'den sonra şimdiden HDD upgrade etmeyi düşünüyorum.
    Bu ürün ferrariyle uyumlumudur acaba ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_500gb_nb_7200rpm-500gb-2,5-16mb-sata2-7200rpm-notebook-disk/productDetails.aspx?I_ID=38885

Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama siz yinede alırken sorarak alın zaten ferrari vatanda satılıyordu.İyi forumlar..

• Nolmuş bizim ferrari başlığına yahu, bu ne durgunluk, bari bikaç resim atayım

Datron mobee 10" (msi wind) VS. acer Ferrari One 200

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.