Şimdi Ara

ACER EXTENSA 5230E TAKILMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Extensa 5230E modeli bir tane laptopum var internette dizi film tarzı bir şey izlerken, bir uygulama indirirken veya masaüstünde herhangi bir iş yaparken takılıyor takılma bazen 10 saniye bazen 2-3 dakika sürüyor bazense takılma laptopu kapatana dek sürüyor.

SORUN NEDİR YARDIM EDİN LÜTFEN

Not:Bilgisayarın hiçbir ısınma sorunu yok fanını temizledim işlemci sıcaklığı da normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür sorunlar genelde windows 8’den wndows 10’a yükseltme aşamasından sonra oluyor. Eğer yükseltme yaptıysanız işletim sistemini silip temiz kurulum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolonyali -- 1 Mayıs 2020; 13:57:16 >
  • Kolonyali K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar aldığımız günden beri windows 7 hiçbir yükseltme yapmadık

• frkn2246 F kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım netten pc çok eski zaten. Windows 7 için güncelleme yapmanızı öneriyorum. Windows 7 update kısmını pek hatırlamıyorum ama update kısmında “önemli güncellemeler” eksik diyorsa zaten sıkıntı güncel olmamasından dolayı. Güncelleyin, olmasa zaten pc çok eski, direk pcden kaynaklanıyor da olabilir.

• Kolonyali K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın anakartında bir sorun olmuş olamaz mı kendi başıma düzeltebileceğim.

• Bence en son ihtimalin anakarta bakmak olsun. Önce yazılımsal halletmeye çalış. Uzun zaman önce format atmışsan şimdi pcye format atmayı deneyebilirsin. Ya da malware yükleyin, bilgisayarı bir tarasın. Öyle bir bak.
    Birkaç şey daha deneyebilirsin ama en son bak bence donanıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolonyali -- 1 Mayıs 2020; 14:8:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.