Şimdi Ara

acer dizüstü alana hb fotomakina hediye 16:00-17:00 arası kdv dahil 666 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 8 Ekim 2007; 16:15:08 >

• Link tam çıkmamış hangi site olduğunu belirtebilirmisin? Ben sanki tahmin ediyorum ama
  • hangi site bu adam gibi yazsanıza kandil kandil
  • Tahminim doğru çıktı h ı z l ı a l (arkadaşın suçu yokmuş neden bilmiyorum ama h ı z l ı a l yazınca *** şeklinde çıkıyor) kampanyasıymışta nasıl kampanya bu yaa her firma laptop kampanyası yapıyor. Madem bu HP makinadan bu kadar çok var ille hepsini çıkartacan, yap geçenki kampanyadan bire tane daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 8 Ekim 2007; 16:12:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Tahminim doğru çıktı h ı z l ı a l (arkadaşın suçu yokmuş neden bilmiyorum ama h ı z l ı a l yazınca *** şeklinde çıkıyor) kampanyasıymışta nasıl kampanya bu yaa her firma laptop kampanyası yapıyor. Madem bu HP makinadan bu kadar çok var ille hepsini çıkartacan, yap geçenki kampanyadan bire tane daha

üstat geçenki kampanya nasıldı bilgi verirmisin
  • Bu verdikleri HP makinayı 65ytlye vermişlerdi ve ben 20-30 saniye ile kaçırmıştım . Linkini veriyorum buradan bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_18161897/tm.htm
  • arkadaslar bu makinaya xp kurulamıyormu bilgisi olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merak ettiğim bu sitenin ismine neden sansür uygulanıyor. Acaba site ile ilgili bir sorun mu var?
  • Hayır. Site kuralları gereği böyle yapılıyor. Aslında bir arkadaşım için bu makinayı alabilirdim ama birkaç dakika ile kaçırdım. Keşke bu günlük kampanyalar hergün aynı saatte yapılsa.
    quote:

Orjinalden alıntı: golgebir

Arkadaşlar merak ettiğim bu sitenin ismine neden sansür uygulanıyor. Acaba site ile ilgili bir sorun mu var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Hayır. Site kuralları gereği böyle yapılıyor. Aslında bir arkadaşım için bu makinayı alabilirdim ama birkaç dakika ile kaçırdım. Keşke bu günlük kampanyalar hergün aynı saatte yapılsa.
    quote:

Orjinalden alıntı: golgebir

Arkadaşlar merak ettiğim bu sitenin ismine neden sansür uygulanıyor. Acaba site ile ilgili bir sorun mu var?

Bence aynı saatte yapılmamasının sebebi sürekli siteyi takip etmemizi sağlamak ki başarılı da oluyorlar
  • Teşekkürler sorumu yanıtladığın için. Fiyatlar gayet uygun bu sitede de alışveriş yapmak için bir an tereddüte düştüm.
  • Hızlı Al.com gerçekten iyi bir strateji uyguluyor. Günlerdir ilgiyi üzerinde tutuyor.

Sanırım böyle giderse tutmayada devam edecek acaba yeni bir fırsat var mı diye bakmadan alıkoyamıyorum kendimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.