Şimdi Ara

Acer Chromebook Spin 311 ülkemizde satışta: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer Chromebook Spin 311 ülkemizde satışta: İşte fiyatı



    Dizüstü pazarının önemli bir kısmını elinde bulunduran Chromebook bilgisayarlar ülkemizde pek yaygın değil. İlk dönemlerinde sürekli internet bağlantısı gerekliliği ve ağırlıklı olarak Google hizmetlerine entegre olması bu anlamda biraz geri kalmasına sebep olmuştu. Bir kaç model haricinde satışını görememiştik. 



    Acer Chromebook Spin 311 satışta



    Chromebook’lar bugün hız, sadelik güvenlik ve akıllı çalışma özellikleri ile tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyorlar. Chromebook’larla müzik dinleyebiliyor, bir şeyler izleyebiliyor, üretebiliyor, çalışabiliyor, çevrimiçi ve çevrimdışı oyun oynayabiliyorsunuz. Yaklaşık 10 saniyede açılan ve Chrome OS işletim sistemi sayesinde ömür boyu hızlı kalan, otomatik güncellenen, basit bir şekilde kurulan Chromebook’lar, her şeyi bulutta tutmaları sayesinde sahip oldukları sade kullanıcı deneyiminin yanı sıra dahili koruma özellikleri ile de kullanıcılarını memnun ediyor.



    Ayrıca Bkz.Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı



    Acer bir süre önce tanıttığı Chromebook Spin 311 melez dizüstü bilgisayar modeli tüketici ile buluşuyor ve ülkemizde de satışa sunuluyor. Acer Chromebook Spin 311; özellikle çocuklu ailelerin ve üniversite öğrencilerinin günlük işlerinde ve tüm derslerinde rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış.



    MediaTek M8183C yonga setinden güç alan Acer Chromebook Spin 311 modeli 11 inçlik IPS dokunmatik bir ekrana sahip. Bir A4 kağıttan daha küçük olan bu Chromebook, dikey ekran, çadır veya tablet oluşturmak için herhangi bir açıya döndürmenize olanak tanıyan çok yönlü 360 derece menteşesi sayesinde, ihtiyacınız olan her şeye kolayca dönüşüyor.



    Chromebook’un dokunmatik HD ekranı, yüz yüze sohbetleri ve video konferans deneyimlerini geliştiren, HDR görüntülemeyi destekleyen geniş açılı bir Web kamerası içeriyor. 2’si 1 arada Chromebook, 15 saate varan bir pil ömrü ile geliyor. Ayrıca tam işlevli USB-C bağlantı noktası ve Bluetooth 4.2'ye sahip 802.11ac Wi-Fi ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanmayı mümkün kılıyor. Acer Chromebook Spin 311 dizüstü bilgisayar, Türkiye’de 5.750 TL fiyatla satılıyor.

     









  • Bildiğin tablet bu, tablete klavye ekleyip millete laptop diyorlar :)

  • Çok kullanışsız duruyor. O ram o hafıza o ekran ile napcaz nasıl idare etcez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurdışı 190 dolarez ama böyüdüj

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer ise koy çöp sepetine....

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    2007,2011 ve 2012 den kalma 3 acer marka laptoplar halen çalışıyorlar...

  • sendemail kullanıcısına yanıt

    çalışması çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. üniv tedeyken bilg cıda çalıştım. tamire gelen laptopların 70%' i acer, gerisi de casper falandı. bitirme tezimi yaptığım acer laptop termal koruması çalışmadığı için işlemci yakıp orta kısmından eridi. ardından kuzenimin aldığı laptop benzer şekilde anakart yaktı, sınıf arkadaşımın laptopu mxm ekran kartı arızası verdi, diğer bir arkadaşımın acer laptopu hdd arızası verdi, adamın tüm bilgileri çöp oldu. acer çöptür. pişmanlıktır.

  • şu çöp bile olmuş 5.700₺ biz bitmişiz mahvolmuşuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir fiyatlandırma. Bu paraya iPad veya daha ucuza çok güzel Android tablet alınır.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Eski acer lar oyleydi evet ama artık öyle bir şey yok. Casper konusunda haklısın çer çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.