Şimdi Ara

Acer Aspire V3-772G-747A321 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4-5 aydır kullanıyorum. oyunlarda ısınma ve kasma sorununa rastlamadım. ghost, crysis3, A.creed gibi oyunlarda. ancak sol tarafınızda biri oturuyorsa onun için sıkıntı oluyor baya uzun zamandır böyle hava veren bir fana rastlamamıştım. seside geceleri rahatsız edebiliyor. performans olarak oldukça verimli bir makina.

Almadan önce, acer olması ve ramlerin 1333 olması düşündürdü, sonraki araştırmalarımda 1666 ile aralarında önemli fark olmadığını öğrendim.

artılar:
    Klavye: oldukça rahat bir klavyesi var.
    Ekran: Ekran ışığı %70 lerde iken diğer dizüstülerin %100 üne denk diyebilirm.
    Kasa: narin bir kasası olmaması benim gibi dikkatsiz kullanıcılar için önemli.
    Soğutma: oyunlar ısınma sorunu şu ana kadar hiç yaşamadım, 9 saatlik bir ghost macerasından sonra bile kabul edilebilir sıcaklıktaydı.

eksiler:
    Klavye Işığı: böylesi bir makinada klavye ışığı olmaması garip geldi.
    Touchpad: touchpad olabildiğince kötü tasarlanmış çok kullanışsız.
    Ses: Film izlerken idare etsede, müzikte asus'u arattı bana.
    Cd Okuma: Cd yi ilk taktığınızda garip sesler çıkartıyor.
    Sistem: ilk 15 gün fln günde 3-4 kez mavi ekran hatası aldım, sıfır makinada mavi ekran görmek insanı çıldırtıyor. 3 formatdan sonra güncelleşirmeleri daha dikkatli ve sırayla yaptım o günden beri öyle bi sıkıntı kalmadı. ama hala neden olduğnu hangi güncelleştirmeden dolayı olduğunu çözmüş değilim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med190325 -- 29 Eylül 2014; 1:43:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.