Şimdi Ara

Acer aspire one 725 wireless çalışmıyor. . . [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki Acer aspire one 725 modelindeki netbook windows 8 yüklü geldi. Epey uzun uğraşlar sonucu format atmayı becerdim ama bu seferde wireless'inde sorun çıktı bütün driverleri yükledim aygıt yöneticisindn bakınca sadece ağ bağlanrıları kısmı sorunlu gözüküyor ve onunla ilgili driverleri yeniden yükledim olmadı yeniden indirip yükledim yine olmadı. hala wireless ağlarını görmüyor. böyle bir sorunlar karşılaşan yada çözümünde yardımcı olabilecek olan biri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOX-BytkN -- 18 Ağustos 2013; 14:35:00 >

• hiçbir fikri veya önerisi olan yokmu yahu?
  • Aygit surucusunden sorunlu aygita sag tiklayip guncellestir deyip 2.secenegi pcmde ara secenegni secin ve wireless in kurulum dosyasini gösterip deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Aygit surucusunden sorunlu aygita sag tiklayip guncellestir deyip 2.secenegi pcmde ara secenegni secin ve wireless in kurulum dosyasini gösterip deneyin.

denedim olmuyor internetten güncelle dedim yine aynı sonuç neden olmuyor ya bu
  • Interneti bosver ben daha hic netten guncelledgni görmedim. Pc de arayi secip kurulumun oldugu klasörü secince hatami veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Interneti bosver ben daha hic netten guncelledgni görmedim. Pc de arayi secip kurulumun oldugu klasörü secince hatami veriyor?

windows ağ denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi diyor
    sürücü bulunamadı diyor alttada
  • arkadaşlar derdime derman olabilecek bir kul yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sesimi duyanlar görenler allah aşkına yardımcı olabilirlermi ya? driverleri kaç defa kurdum sorun aynı yeniden formatlayıp kurdum hala aynu
  • sürücünün inf dosyasına sağ tıklayıp yükle dedikten sonra yükler misiniz.Ben bu tür bir sorunla karşılaşırsam öyle yapıyorum.

• inf dosyası text dosyası ona basınca yazı çıkıyo
  • arkadaşlar olayı çözdüm kurduğum wireless diriverinin bir alt sürümünü indirdim kurdum. Meğer yeni sürüm win7 ile uyumlu değilmiş acerin sitedede önceki sürümleri göstermediği için başka sitelerden indrdim :D
    Neyse her şeye rağmen sorun çözüldü yardımcı olan yada olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.