arkadaş makina yı bende aldım model numaralarının farklı yazması normal o 5512 nin 5510 dan ufak tefek farklılıkları vardır. Ama bu bizim notebook 5510 serisi 5512 olarak geçer.
Ayrıca elinde bu notebook olanlara bir soru soracağım, cigazın Digital- karasal yayınlarını (DVB_T) alabilen varmı istanbul sarıyerden ben alamaddım.
quote:
Orjinalden alıntı: hsyn37
makina 5510 serisinden üzerine yapılan eklemelerle 5512 olmus durumda endişelenecek bir durum yok bence etiketleri söküp içiniz rahat kullanmaya başlayın yani
Teşekkürler. banamı denk geldi diye düşünmüştüm . çünki kampanyadaki son ürün demişlerdi. henüz cihazda tv açma fırsatım olmadı akşamdan akşama , çocuklardan sıra gelirse bakacağım.
hay aq biz gittik makineyi 999 dolara aldık sonra 799 dolar yaptılar kdv siyle birlikte 236 dolar kactı aq sansımı bahtımı ...... bide beyler ben aldım bu laptop 25 inde sonra hdd den sesler gelmeye basladı tıkır tıkr diye dedim egilim de iyece dinleyim dedim sonra bi baktım ki işlemciden de sesler gelioo klavyeye yaklasıp dinlemeye basladıgımda simdi serviste sormak istedigim sizin hdd den ssler geliomu ve tabii işlemciden
quote:
Orjinalden alıntı: recepyarmali
hay aq biz gittik makineyi 999 dolara aldık sonra 799 dolar yaptılar kdv siyle birlikte 236 dolar kactı aq sansımı bahtımı ...... bide beyler ben aldım bu laptop 25 inde sonra hdd den sesler gelmeye basladı tıkır tıkr diye dedim egilim de iyece dinleyim dedim sonra bi baktım ki işlemciden de sesler gelioo klavyeye yaklasıp dinlemeye basladıgımda simdi serviste sormak istedigim sizin hdd den ssler geliomu ve tabii işlemciden
Sanki bir su sesi sesi geliyor sanki sanırım hard disk ten seninkide öyle bşir ses mi ama her zaman değil sanki yarım saatte bir geliyor ses
yok be kardes benim surekli bil. kasınca filan anlarım yada virus filan taratırken olur ama benim surekliydi ve kutuphane gidince insanların duyabilecegi cinsindendi
o ara sıra gelen su sesi gibi olan ses normaldir cogu notebooktan gelir nerden geldigini ve sebebini bilmiyorum ama dediğim gibi bir arıza degil cogu makinadan geliyo o ses
zaten öyle çok rahatsız edici bir şiddette gelmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: senetci
o ara sıra gelen su sesi gibi olan ses normaldir cogu notebooktan gelir nerden geldigini ve sebebini bilmiyorum ama dediğim gibi bir arıza degil cogu makinadan geliyo o ses
walla benim ki bayaa bi rahtsız ediciydi wede surekli geliodu maalesef ve su anda serviste
Arkadaşlar timbereagle arkadaşın çektihi fotoğrafta işlemci kodu m740-1,73-533 görünüyor yani işlemci sonamadır.Zaten intelin sitesindede 1,73 lük dothan yok M735 1,70-400Mhz dothan-M740 1,73-533Mhz Sonama olduğu açıkça görülüyor.Bimeksin sitesinde yanlış yazılmış.
yok mu baska kullanıcı goruslerınızı alalım
BENİMKİ DE SU SESİ VERMEYE BAŞLADI AMA AZ GELİYO 5 DAKİKADA BİR GELİYOR 2-3 SANİYE SÜRÜYOR BARDAKTAN SU BOŞALIYO SANKİ ONUNDIŞINDA HATA GÖNDERME MESAJI ÇIKIYO HİÇ ANTİVİRÜS FALAN YÜKLEMEDİM . ÇOKTA KULLANMIYORUM ARKADAŞLAR TV SEYRETMEK İSTİYORUM NE VE NASIL YAPACAĞIM YARDIMCI OLAN VARMI ALET HENÜZ 1 HAFTALIK ( ACER 5512 )
kullanan arkadaşlar benim bir ricam var:
##laptop un on tarafından bir resim cekebilirlermi yada biraz bahsetseniz
ses kısıp acma gibi multimedia tuslar varmı... sadece ses kısıp acma da olsa yeter bana
##birde... ekran kartından memnun musunuz??ne gibi oyunlar oynadınız?? benim için PES i güzel oynaması kafi...
bu 2 si benim için önemli lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
Hsyn37 Kardeş bende aynı makineden aldım ve kullanıyorum. Sana yardımcı olayım Tv izlemek için önce acer arcade programını çalıştırman lazım daha sonra TV üzerine tıklayıp settinge giriyorsun oradan analog yayını seçip bir sonraki sayfada anteni seçiyorsun ve kanal aramayı aktif ediyorsun. O kanalları bulup hafızaya aldıktan sonra istersen uzaktan kumandayla açıp TV yi izleyebilirsin.. Kolay gelsin...
Kardeş şu an resim yollayamam ama senin dediğin gibi ses açma ve kısma düğmeleri var...
ses acma dugmesi falan yok on tarafta yanlıs bilgilendirme yapmayalım klavyeden fn tusu ve ok tuslarıyla sesı acıp kapatabılırsınız
voice, teşekkürlerimi arzederim en kısa zamanda deneyeceğim.
acer dan mavibilgisayarda var encok satıanlara girip bakın core dio
quote:
Orjinalden alıntı: hsyn37