Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (630. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
47
Favori
979.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd ready yada hd tam hatırlamıyorum 16 inç led ekran için 200 tl civarında fiyat aldım kuşadasında bir tamircide
  • bir sorum olacak
    bu ses açma dokunmatiği varya tam istediğim gibi çalışmıyor acaba bişeymi eksik driver felan sizde ses açıp kapatınca ekranda resimler felan çıkıyor mu?
    bende çıkmıyorda çıkması gerekmiyor mu :D

birde bu virtual surround sound duşu var sağ üst köşede onun işlevi nedir _?

launch manager yükledim ses düzeyi yeşil yazı takılıyor epey bi :D sizdede oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Aralık 2011; 10:34:27 >
  • o tuş Empowering tuşu. o tuş acerin programlarından oluşan simgelerin bulunduğu bir hızlı başlat penceresi açıyor. ses, güç, güvenlik vs gibi.
    ses açma tuşundaki animasyon da sanırım empowering yazılım paketi yüklü olduğunda çıkıyor.
    ses dokunmatiğini etkili kullanabilmek için bir baştan diğerine doğru kaydırma yapın (ayfonun ekran kilidi gibi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

o tuş Empowering tuşu. o tuş acerin programlarından oluşan simgelerin bulunduğu bir hızlı başlat penceresi açıyor. ses, güç, güvenlik vs gibi.
    ses açma tuşundaki animasyon da sanırım empowering yazılım paketi yüklü olduğunda çıkıyor.
    ses dokunmatiğini etkili kullanabilmek için bir baştan diğerine doğru kaydırma yapın (ayfonun ekran kilidi gibi )

öyle yapıyorumda ses az açılıp kapanıyor yani epey bi sürtmem gerekiyor eli kıvılcım atacak neredeyse :D mute tuşu felan yapar insan ya :D
    o ses wireless animasyonu olan yazılımıda yükledim işte berbat hep takılıyordu w7 de herşeye karşı çıkıyor bu pc :D neyse zorlamamak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 27 Aralık 2011; 9:52:38 >
  • w7 puanları böyle vistadan daha iyi puanlar aldı ama vga yı güncelledim :D artış olmadı aero da niye 4.9 alıyor

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
  • vista dayken her hafta mavi ekran hatası alıyordum ve w7ye geçtikten sonra çok rahatladım ve pil de artmıştı 20dk fln ses açma kapama derdi bende de var 30kere gelgit yapıyorum ki sesi istediğim düzeye getiriyim başka bi sorunda yok 8aydır kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bt3 oyunu oynayan varmı nasıl performans olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozcan95

bt3 oyunu oynayan varmı nasıl performans olarak

hiç heves etme :D çok berbat performansı bf 3 şimdiye kadar gördüğün en güzel grafikli oyun full hd oynadım masaüstünde inanılmaz görüntü var ama çok ağırda oyun :D laptopta anca çizgifilm gibi oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

bt3 oyunu oynayan varmı nasıl performans olarak

hiç heves etme :D çok berbat performansı bf 3 şimdiye kadar gördüğün en güzel grafikli oyun full hd oynadım masaüstünde inanılmaz görüntü var ama çok ağırda oyun :D laptopta anca çizgifilm gibi oynanır

ben yükledim ilk bölüm var ya uçak sahnesi orda herşey iyi takılma fln yok seslerde iyi sadece ateş ederken ateş sesi garipti sınırımi bozdu çıktım diğer bölümlerde öyle mi bilmiyorum :) sonra sildim zaten
  • quote:

vista dayken her hafta mavi ekran hatası alıyordum ve w7ye geçtikten sonra çok rahatladım ve pil de artmıştı 20dk fln ses açma kapama derdi bende de var 30kere gelgit yapıyorum ki sesi istediğim düzeye getiriyim başka bi sorunda yok 8aydır kullanıyorum

hacı bu ses ayarları varya hoparlör simgesi sağ altta turuncu olan ona tıkla üstte kulak koruması var onu kapat ben kapattın laptopun sesi arttı daha güzel oldu şimdi
  • arkadaşlar merhaba,

bi kafama takılan konu var SSD ile ilgili
    malum bende de acer 6930g var,
    çok da memmmunun baya yıl oldu, maşallah hala süper,
    çok da seviyorum laptopu
    win7 64 bit yüklü ve 4 gb ram ile çalışıyor,
    ve içinde bir çok ağır programlar yüklü, corel,photoshop,vs...

performans az daha artsa çok daha süper olacak, e rami artıramıyorum, sanırım en son 4 gb i destekliyor(win7 64 bitte)
    acaba SSD taksam kabul edermi, olurmu?(bu arada performansı artırmak adına başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...)

şimdi bu laptopun hız ve performansını artırmak adına, diyorum ki 2. hdd olarak SSD harddisklerden taksam,(iyi bir SSD alıp)
    SSD yi ana bölüm yani C: yapsam, bilgisyarın orijinal HDD sinide D: yani ikinci bölüm yapsam,
    olurmu yapan varmı?ne tür ayarlar yapmam gerekir?SSD buna 2. harddisk olarak uyarmı?performans iyice artarmı?

yada 2. HDD olmuyorsa,orijinal HDD yi söküp,yerine SSD taksam?

bu şekilde yapan ve performansı artıran arkadaşlar oldumu

yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler...
  • birde acer 6930 a eğer SSD takabiliyorsam
    bu hangisinde olacak SATA 2 mi yada SATA 3 mü?
    2,5 lukmu?yani 6930 a olabilecek özelliklerde SSD hangisi?
    hangi özelliklerde SSD almam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msyildiz

birde acer 6930 a eğer SSD takabiliyorsam
    bu hangisinde olacak SATA 2 mi yada SATA 3 mü?
    2,5 lukmu?yani 6930 a olabilecek özelliklerde SSD hangisi?
    hangi özelliklerde SSD almam gerekir?

Merhaba , bende 2. el olarak yeni aldım inceledim ssd bakınıyorum bende ,,i ssd olarak ocz vertex 2 60 gb yeterli olacaktır 2. elde 180 tl civarı satılıyor bende bakınıyorum
    yada corsair f60 lar var onlardan olur paran varsa tabi neden olmasın 120gb 240 gb hatta raid bile yaparsın ama uğraşma :D
    2.5" zaten tüm ssdler sök tak yap zor değil kolayca takabilirsin ısı kaybıda oluyor pcde :D hdd yanarken :D ssd hiç ısınmaz kasa ısınırsa onada ısı bulaşır tabi :D
    şimdi ssd o kadar inanılmaz derecede farkedecekki pc ye ve laptopa takınca anormal bi hızlanma anında kapanma çabuk açılma kum saati çıkmama w7 de dönen yuvarlak ikon yani kendi içinde roketleyerek veri atma, program yükleme hızı şok edici , çoklu işlemlerde tam verim :D hepsini sağlıyor

ama şöyle bir durum var takıp format atmaya kalktığında büyük ihtimalle görmeyecektir ssd yi biosu güncellemeyi unutma sürümüne bak en son olanı yükle

ssd yi takıp format atarsın diğer diskide biçimlendirip depo yapabilirsin

sakın sata 3 ssd alma sata 2 olmasına dikkat et sata 3 ün sana bi faydası olmayacaktır terstepki yapıp sata 2 nin yarısı kadar hızda bile çalışabilir ama yinede çok hızlanır pc duruma işe göre 10-100 kat arası :D farkı gözle görürsün oyunlarda bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 6 Ocak 2012; 10:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

ssd olarak linkteki ürün fiyat/ performans kralı benim gözümde

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdh-060g-g25-60gb--ultra-sata-20-ssd-(-okuma-280mb---yazma-270mb)/productdetails.aspx?I_ID=56803

stokta yok dahada gelmez heralde başka sitelerden bak fiyatta bu civardaysa iş görür ama ssd leri araştırırken okuma yazma hızlarına bakma her sistemde aynı performansı vermez ocz öneriyorum yine ısrarla alamazsan corsair
  • Ben Corsair Nova 60 GB sata 2 taktım, üzerine windows 7 home premium 64 bit kurdum. Yedek hd yerine de 7200 rpm bir tane taktım. İlk başta hızlandı fakat şu an C'nin %75 kadarı dolu. Yine yavaşladı. Google Chrome'da bile takılıyor. Bir kaç programı silip D'ye kurup öyle deneyeceğim.
  • Bu da windows puanları

• normal gibi :D sen o puan değerine pek aldırma :D 7,3 çok iyi ahci modda epey performans verir ama 64 bit pc ye ağır gelmiş olabilir :D

sakın 2 hdd takılı iken format atma :D ssd varken format at sadece diğerini tampon bellek olarak kullanabiliyor arızaya bağlıyor :D:D: biliyorsundur belki ama yinede yazayım dedim :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Cok önemli bir sorun ile karşı karşıyayım yardımlarınızı rica ediyorum.

sol altta hata veriyo

https://store.donanimhaber.com/31/e6/5b/31e65b3a4eb307cb93a75313cdd60020.jpg

• arkadaslar benim bi sorunum var pc ye win 7 64bt yukledim vista ya geri donmek istiyorum bazı programlarda sorun yasıyorum ve vista yuklememm gerekiyor yanlız acılısta alt+f10 tusuna bastıgımızda geri yukleme noktası cıkmıyor fabrika ayarlarına geri donderemıyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.