Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
225.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: MAS207

arkadaşlar akşam eve gidiyim e-mail atıp hakkımızı isteyecegim versinler 150 liramızı yok öle kazık vermeseler bile hakkınızı isteyin en azından bizi kazıkladıklarını bilsinler vatana ha yanlış anlamayın kampanya yeni alacaklar için yapılsın tabiki mümkünse daha ucuza alsınlar ama 3 gün önce 1825 alan var varmı böle zırt die 150 ytl geçirmek

ben de email attım şimdi.indirime kimse karşı olmaz da bu kadar çabuk yaparsan müşterin sana güvenmez artık inanın ben adamlara 1700 düz olsun şu kadarını peşin vereyim dedim yok indirmediler.15 gün sonra benim fiyata göre 110 lira indir.o zamn müşteri sana kızmasında ne yapsın.durumdan mennun olmayan arkadaşlar bir mail atsın da olayın ciddiyetini anlasınlar.(altlık falan hediye etsinler en azından:))

• 5920 nin topiğinde okudumda böyle birşey olabilirmi;
    quote:

Selam arkadaşlar,
    Acer 5920G kullanıyorum,geçen ay ekran kartı sürücümü güncellemiştim.
    Oyunlarda yavaşlama sorunu başgösterdi.Tüm özelliklere lowa çeksem ancak Farcry 2 ya da Flatout:Ultimate Carnage oynayabiliyorum.
    Ekran kartı 8600GS,ben bu makinada Gears of War'ı yüksek kalitede gayet rahat ve zevkle oynamıştım.

Aynı model kartı olan arkadaşlar,kullandığınız ve memnun olduğunuz bir sürücü versiyonunun linkini verebilir misiniz?
    Bir de,dxdiag'a girdiğimde directx versiyon olarak dx 10 görünüyor,sorun bu olabilir mi?Dx9 kurmak sorunu düzeltir mi?

Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

arkadaşlar akşam eve gidiyim e-mail atıp hakkımızı isteyecegim versinler 150 liramızı yok öle kazık vermeseler bile hakkınızı isteyin en azından bizi kazıkladıklarını bilsinler vatana ha yanlış anlamayın kampanya yeni alacaklar için yapılsın tabiki mümkünse daha ucuza alsınlar ama 3 gün önce 1825 alan var varmı böle zırt die 150 ytl geçirmek

ben de email attım şimdi.indirime kimse karşı olmaz da bu kadar çabuk yaparsan müşterin sana güvenmez artık inanın ben adamlara 1700 düz olsun şu kadarını peşin vereyim dedim yok indirmediler.15 gün sonra benim fiyata göre 110 lira indir.o zamn müşteri sana kızmasında ne yapsın.durumdan mennun olmayan arkadaşlar bir mail atsın da olayın ciddiyetini anlasınlar.(altlık falan hediye etsinler en azından:))

kardeş bende e-mail attım söylediklerine aynen katılıyorum kampanya tabiki olsun ama böle ciddiyetsiz kime ne denk gelirse mantıgı olmaz arkadaşlar sizde e-mail atın en azından bişeyler koparalım hediye felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 24 Aralık 2008; 18:07:59 >

• Arkadaşlar ekran kartı gölgeleyici hızı için işinize yaradımı bu verdiğim program?

NVIDIA System Tools 6.03
    http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2100&file=1&evp=0a15ad2f43a48e796ba275f1d57a5f4a

çıkan sayfada "I Agree" seçeneğine tıklıyoruz
    buradan indirip kuruyorsunuz arkadaşlar , masaüstüne performance diye kısayol koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 24 Aralık 2008; 18:17:02 >
  • biraz önce bursa vatandan aradılar.bu kadar çabuk dönmelerini beklemiyodum açıkçası.maille geçiştirirler sanmıştım.ama bizzat tel ile aradılar.bu kızgınlığımın dinmesine neden oldu açıkçası.kampanya yapmalarının nedenlerini açıkladı kendilerine göre haklılar tabi .biz sadece bu kadar çabuk olmasının bizi rahatsız ettiğini söyledim.aslında ürün satıldıktan sonra fiyat garantisi verilmeli bir süre.neyse umarm bu sorunu yaşayan arkadaşlarda vatan tarafından dikkate alınırlar ve en azından bir tel açılıp benim gibi gönülleri alınır.bu da yeter bize sanırım.sonuçta cer 5930g ve 6930g modellerini burda biz (@tcebeci deniz vs arkadaşlar) önerdik ve vatandan alın dedik en uygun fiyat olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 24 Aralık 2008; 18:30:42 >

Orjinalden alıntı: tcebeci

Arkadaşlar ekran kartı gölgeleyici hızı için işinize yaradımı bu verdiğim program?

NVIDIA System Tools 6.03
    http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2100&file=1&evp=0a15ad2f43a48e796ba275f1d57a5f4a

çıkan sayfada "I Agree" seçeneğine tıklıyoruz
    buradan indirip kuruyorsunuz arkadaşlar , masaüstüne performance diye kısayol koyuyor.

abi seni seviyoruz işe yaramazmı süper GPU yu 760 Mem 960 Shedar 1900 yapınca visyada grafik için verdigi 5.5 puan 5.7 ye çıkıyor hepsini 5.9 yapacam şimdilik işlemci engel ama sabır SSD ile diski yaparız ilerdede t9900 lar fiyatı düşerse alırız

• quote:

biraz önce bursa vatandan aradılar.bu kadar çabuk dönmelerini beklemiyodum açıkçası.maille geçiştirirler sanmıştım.ama bizzat tel ile aradılar.bu kızgınlığımın dinmesine neden oldu açıkçası.kampanya yapmalarının nedenlerini açıkladı kendilerine göre haklılar tabi .biz sadece bu kadar çabuk olmasının bizi rahatsız ettiğini söyledim.aslında ürün satıldıktan sonra fiyat garantisi verilmeli bir süre.neyse umarm bu sorunu yaşayan arkadaşlarda vatan tarafından dikkate alınırlar ve en azından bir tel açılıp benim gibi gönülleri alınır.bu da yeter bize sanırım.sonuçta cer 5930g ve 6930g modellerini burda biz (@tcebeci deniz vs arkadaşlar) önerdik ve vatandan alın dedik en uygun fiyat olduğu için.

e-mail biraz sert olunca beni aramadılar araslarda yelkenleri indirmem senin gibi en azından altlık felan isteseydin

• quote:

abi seni seviyoruz

Bende sizi ve buradaki tüm arkadaşları seviyorum. Çok güzel bir yardımlaşma topiği oluştu, hepbirlikte nerelerden nerelere getirdik cihazlarımızı. En güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

quote:

biraz önce bursa vatandan aradılar.bu kadar çabuk dönmelerini beklemiyodum açıkçası.maille geçiştirirler sanmıştım.ama bizzat tel ile aradılar.bu kızgınlığımın dinmesine neden oldu açıkçası.kampanya yapmalarının nedenlerini açıkladı kendilerine göre haklılar tabi .biz sadece bu kadar çabuk olmasının bizi rahatsız ettiğini söyledim.aslında ürün satıldıktan sonra fiyat garantisi verilmeli bir süre.neyse umarm bu sorunu yaşayan arkadaşlarda vatan tarafından dikkate alınırlar ve en azından bir tel açılıp benim gibi gönülleri alınır.bu da yeter bize sanırım.sonuçta cer 5930g ve 6930g modellerini burda biz (@tcebeci deniz vs arkadaşlar) önerdik ve vatandan alın dedik en uygun fiyat olduğu için.

e-mail biraz sert olunca beni aramadılar araslarda yelkenleri indirmem senin gibi en azından altlık felan isteseydin

telefonda söyledim pazar günü gelecem diye altlık alacağımı söyledim.buyrun gelin kampanyalarımızdan faydalanın dedi.bakalım pazar günü umarım yardımcı olurlar fiyat konusunda.

• Düzgün bir mail döşeyip burada paylaşalım aynısını hepimiz vatan a yollayalım
  • Ewt beyler gerçekten hepiniz sağolun çok faydalı oldu tüm bilgileriniz. Overclocklara abancam artık ben soğutucum da var ama maximum kaça alabiliriz laptobun limitleri nedir bilen varmı???

Orjinalden alıntı: zero445

Ewt beyler gerçekten hepiniz sağolun çok faydalı oldu tüm bilgileriniz. Overclocklara abancam artık ben soğutucum da var ama maximum kaça alabiliriz laptobun limitleri nedir bilen varmı???

soğutucun ne marka nerden aldın ve ısılarda düşüş ne kadar sağladı?
  • arkadaşlar bi sorum olucak,evde kullanirken(oyun oynarken demek daha doğru olucak) fişte takili olarak kullanmak mantıklı olan,yalniz pilin bu esnada bilgisayarda takili kalmasi pil ömrünü azaltiyor diye duydum...ancak pil ve kapak birlikte cikiyor,bu şekilde yani pil yeri acik olarakmi kullaniyoruz

quote:

Ewt beyler gerçekten hepiniz sağolun çok faydalı oldu tüm bilgileriniz. Overclocklara abancam artık ben soğutucum da var ama maximum kaça alabiliriz laptobun limitleri nedir bilen varmı???

https://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=CRC-101B bunu aldm çok memnunum sesi hiç yok iyi soğutuyo 10 derecenin üstünde soğutuyo merak ettiğim overclock yaparken değerlerin birbiriyle uyuşup uyuşmadığını nerden anlıcaz yani değerleri neye göre vericez

• Bu 179 driverını indirdikten sonra sanki pc de hafif ısı arttı ve buna paralel fan daha uzun süre çalışmaya başladı.
    Yanılıyormuyum acaba? Güncelledikten sonra böyle hisseden oldu mu?

quote:

quote:

https://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=CRC-101B bunu aldm çok memnunum sesi hiç yok iyi soğutuyo 10 derecenin üstünde soğutuyo merak ettiğim overclock yaparken değerlerin birbiriyle uyuşup uyuşmadığını nerden anlıcaz yani değerleri neye göre vericez

senin soğutucu bizi aşar.:) bana max 40-50 liralık bişey lazım bakalım vatandan davet aldık:) umarım iyi bi indirim yaparlar 3 model var ellerinde ikisi termaltake biri zalman ,diğerleri uygun zalman 120 lira.aklım zalmanda kaldı gerçi:)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34117
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33759
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28343

oc li ve soğutucusuz ısı değerlerini everestten bakarak bir yere not et.sonra aynı mhz değerlerinde soğutuculu bi şekilde oc yap bakalım ne kadar etkili olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

Bu 179 driverını indirdikten sonra sanki pc de hafif ısı arttı ve buna paralel fan daha uzun süre çalışmaya başladı.
    Yanılıyormuyum acaba? Güncelledikten sonra böyle hisseden oldu mu?

bende ısı değerleri normal gibi yani değişme olmadı gibi

Orjinalden alıntı: terianri

arkadaşlar bi sorum olucak,evde kullanirken(oyun oynarken demek daha doğru olucak) fişte takili olarak kullanmak mantıklı olan,yalniz pilin bu esnada bilgisayarda takili kalmasi pil ömrünü azaltiyor diye duydum...ancak pil ve kapak birlikte cikiyor,bu şekilde yani pil yeri acik olarakmi kullaniyoruz

Orjinalden alıntı: odanedemek

Arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz laptoplarınızı? Sürekli fişte takılı iken pilide takılımı tutuyorsunuz yok söküyor musunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: terianri

arkadaşlar bi sorum olucak,evde kullanirken(oyun oynarken demek daha doğru olucak) fişte takili olarak kullanmak mantıklı olan,yalniz pilin bu esnada bilgisayarda takili kalmasi pil ömrünü azaltiyor diye duydum...ancak pil ve kapak birlikte cikiyor,bu şekilde yani pil yeri acik olarakmi kullaniyoruz

arkadaşım bu konuyu ben zamanında çokk araştırdım .sonunda herkes farklı bişey söylediği için kafana göre takıl derim:)ama bi ups güç kaynağın varsa pili çıkarıp kullanabilrisn .çünkü elektrik kesintisinde laptobı eliene alma:) sonra şans işi bu tabi.pili yüzde 40 dolu iken saklayabilirsin böylece daha uzun ömürlü olur.(özellikle soğuk bi ortamda ).ben aldığımdan beri pil üzerinde kullanıyorum bu arada.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.