Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
224.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

GSynia , menulerde "preview" diye bir seçenek varsa onu işaretleyin...

Bu arada kasanın üzerindeki sticker'ları çıkarttınız mı?

Yanlıs anlatmısım farkettimde :)
    bu yukledıgım dosya ile yine acılıyor goruntu var yani programda, fakat resim cekebilirken video capture secenegi kayboldu ve 640 la kaydediyor 720p secenegi kayboldu.. ???

ben stickerları 2.gun cıkartım zevkli iş onları soymak
  • ben de bu sabah stickerları çıkarttım.
    ancak bir hafta sabredebildim.

Stickerları sökünce makine tam karizma oldu.

• Bu leptop süper benim kuzenimde var cod(call of duty) 4 ü oynadık grafikleri en üste getirdik hiiiç kamıoo vala görüntü sanki gerçek gibi kafamdaki bütün soru işaretleri hep silindi müthiş bi makina kesinlikle dolar düşünce alamyı düşünüyorum
    ama abd düzelmezse ver elini 1.60 ytl

Stickerları çıkartınca nasıl oldu laptop bir resim koysana
  • Şu pizzayı yiyeyim çekeceğim...
    aç karnına olmuyor...

Şu pizzayı yiyeyim çekeceğim...
    aç karnına olmuyor...

Bir dilim pizayla birlikte resim çek.

Acer Aspire 5930G Derneği

Resimlere tıklayarak büyük boyutta görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 19 Ekim 2008; 20:58:22 >

• Bugün fanları HWMonitor ile biraz takip ettim.
    ACPI sıcaklığı 53 dereceye gelince çalışmaya başlıyor, 40 derecenin altına inince susuyor fan. Tekrar 53 dereceye gelene kadar da çalışmıyor.
    Altına bir notebook soğutucu koyup sadece pasif soğutma için bile kullansak, fan çalışması daha da azalacak.
    Alüminyum olan soğutucular çalışmadıkları zaman bile bilgisayarın 5-6 derece daha soğuk olmasını sağlıyor.

9600GT ekran kartını da biraz inceledim.
    Bendeki mevcut driver 19.07.2008 tarihli, 7.15.11.7620 sürüm numaralı driver.
    Oysa Acer'ın kendi sitesine baktığımda şu an download edilebilen driverın sürümü 7.15.11.7490.
    Yani laptoptaki daha üst sürüm, nasıl oluyor bu acaba...

Ayrıca sistemimizin hangi oyunları çalıştırıp hangi oyunları çalıştıramayacağını, ya da hangi oyun için gerekli konfigürasyonun ne kadar üzerinde olduğunu http://www.electronicarts.co.uk/news/10732/ linkinden öğrenebiliyoruz. Bu adreste çok güzel bir sistem testi var.

• quote:

Bugün fanları HWMonitor ile biraz takip ettim.
    ACPI sıcaklığı 53 dereceye gelince çalışmaya başlıyor, 40 derecenin altına inince susuyor fan. Tekrar 53 dereceye gelene kadar da çalışmıyor.
    Altına bir notebook soğutucu koyup sadece pasif soğutma için bile kullansak, fan çalışması daha da azalacak.
    Alüminyum olan soğutucular çalışmadıkları zaman bile bilgisayarın 5-6 derece daha soğuk olmasını sağlıyor.

9600GT ekran kartını da biraz inceledim.
    Bendeki mevcut driver 19.07.2008 tarihli, 7.15.11.7620 sürüm numaralı driver.
    Oysa Acer'ın kendi sitesine baktığımda şu an download edilebilen driverın sürümü 7.15.11.7490.
    Yani laptoptaki daha üst sürüm, nasıl oluyor bu acaba...

Ayrıca sistemimizin hangi oyunları çalıştırıp hangi oyunları çalıştıramayacağını, ya da hangi oyun için gerekli konfigürasyonun ne kadar üzerinde olduğunu http://www.electronicarts.co.uk/news/10732/ linkinden öğrenebiliyoruz. Bu adreste çok güzel bir sistem testi var.

bende de 7.15.11.7490. gözüküyor daha üstü varsa nerden indiririz acaba.
    bir de pes6 oynuyorum full ayarlarla görüntü boyutunuda 1280*800 piksel yapıyorum şimdiki normal vista görüntü ayarıda öyle ama böyle oyunda hafif donmaları görebiliyorum nasıl olur ya call of duty 4 oynadım harika ama pes6 da biraz takılma oluyor acaba görüntü boyutu falan da mı hata yapıyorum anlamadım yada ekrankartı sürücüsümü eski

• bende de fifa 2009 da takılmalar oldu. (fifa amma dandikmiş bu arada)

ama pes6'da tek bir takılma dahi olmadı. (maşallah diyelim)

cod4'te de full ayarlarda bazen takılma oldu. ama harddisk kaynaklı gibi geldi. tam anlamadım.

bendeki versiyonun nasıl üst olduğunu ise bilemiyorum. kendi sitesinde bile yok bu.

• Call of Duty 4 te bende takılma olmamıştı

http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=Acer-AS5930G-843G32M
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • arkadaşlar bndede 5930 serisi 5800 işlemcilisi var ve oyun için pek ideal olmasada bnm için yeterli seviyede ama ram konusu canımı sıkıyor media player hastası biri olarak harddisk üzerinden 1,3 gb lık video oynatırken ram azalıyor diyip hata veriyor bunun vista kaynaklı olduğunun farkındayım ancak xpyede dönemiyorum biraz görsellik birazda bazı driver sorunları yüzünden.
    bu nedenle öğrenmek istediklerim:
    1- pc ram slotlarında boş yer varmıdır yani üstündeki 2 gb lık ram tek parçamıdır?
    2-ram markasını samsung olarak biliyorum doğrumudur?
    3-samsungsa eğer yanına kingston kullansam sorun olurmu ?
    4-rami hem alıp hemde garanti problemi çıkmadan taktırıbileceğimiz istanbulda bi yer varmıdır?
    şimdiden cevap verebileceklere teşekkürler...

331.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
  • Power Saver modunda 2 saat 46 dakika gördü hatta 3 saat gittiği oldu.

Orjinalden alıntı: craccer

arkadaşlar bndede 5930 serisi 5800 işlemcilisi var ve oyun için pek ideal olmasada bnm için yeterli seviyede ama ram konusu canımı sıkıyor media player hastası biri olarak harddisk üzerinden 1,3 gb lık video oynatırken ram azalıyor diyip hata veriyor bunun vista kaynaklı olduğunun farkındayım ancak xpyede dönemiyorum biraz görsellik birazda bazı driver sorunları yüzünden.
    bu nedenle öğrenmek istediklerim:
    1- pc ram slotlarında boş yer varmıdır yani üstündeki 2 gb lık ram tek parçamıdır?
    2-ram markasını samsung olarak biliyorum doğrumudur?
    3-samsungsa eğer yanına kingston kullansam sorun olurmu ?
    4-rami hem alıp hemde garanti problemi çıkmadan taktırıbileceğimiz istanbulda bi yer varmıdır?
    şimdiden cevap verebileceklere teşekkürler...

kardes eger o ürünü alcaksan casperın CPM-T580-9F15 CORE2DUO T5800
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=160712 , ürününe bakmadan gecme derim. hem daha ucuz, ekran kartıda 9600gs , 9300 den daha iyi.. ram 2gb 800 mhz tek slotta cıkıyor.. ram markasını bilmiyorum, forumda casper cpm montevina modelleri ile ilgili bi inceleme var. o arklara sorabilirsin.. farklı ram taksan sorun cıkmaz ama, aynı marka ve aynı hızda olması öneriliyor..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.