Şimdi Ara

Acer Aspire 5920G-814G16Mn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: derajan

haaa birde wi-fi manyak cekiyo

kesinlikle ben de sarjından ve wi-fi den çok memnunum. fujitsu siemens amilo pi2540 ile yanyana koyuyorum acerde 16kablosuz az görürken FS de 11 tane görüyor...
  • 1440ytl acer aspire 5920-814.. + 30ytl çanta + 30ytl toshiba blututlu maus... = 1500ytl

kurulumunu yaptı. recover mecover temel olarak bişeyler anlattı.
    şimdi taktım şarja, pcyi açmadan. 16saat şarj edecem..

hayırlısı..
  • Hayırlı olsun arkadaşım,iyi günler de kullanın,darısı bizim başımıza,ama mutlaka ileriki günlerde bir kampanya daha yapacaktır,çünkü bimeksden başka bir yerde bu fiyata bu bilgisayarı bulmak imkansız.
  • Performans bakımında oldukça iyi windows puanı 4.8, yanında çanta vermediler 30ytlye aldık artık. görüntüyü tvye aktarımı oldukça iyi. ses çıkışı yeterince güçlü. bu fiyata daha iyisini almak mümkünmü bilmiyorum. tek merak ettiğim home premiumdan ultimate e yükseltmek. forumda aradım ama nasıl yapılacağına dair bişey bulamadım. cdyi tak yükleyse ii.
  • hala kampanya dewam etmekde temmzun 4üne kadar katolog kampanyasina girmiş
  • 3saat gıdıyor sarjım..
    ufaktan acele etmeden xp yukleme calısmalarına baslıycam..
    5920ler arasında xp drıverlerı farkeder mı acaba.?
    yani 814e baska 602lere baska drıver mı yuklemelıyız?
  • sanırım etmez kardes kurdugun zaman nasil yaptiğini hangi programlar kullandiğini yazarmisin birde artik bu konuyu T8100 kullanicilari derneği gibi bişi yapalim herkes bildiğini yapabilecğimz şeyleri paylaşşsin yada t8100 sahibi aRKADas açsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: berocan

Bence kötü bir laptop almayın

"ağzı olan konuşuyor" yapmışsınız resmen,
    gerekçe göstermeden ne konuşuyorsunuz?
  • xp kurmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. 3gb ram gayet rahat ama xp olursa tabi muhteşem olur. driver farkedeceğini de sanmıyorum ama emin değilim.

ben de bişey soracaktım aslında. kurulum için bimekse bırakmıştım ben bilgisayarı. artık ordaki arkadaş mı yaptı yoksa kendinden mi oldu bilemiyorm ama HDD yi 70e 65 olarak bölmüş çok saçma olmuş ya . zaten vista 20 gb civarında yer kaplamış acaip kullanışsız disk bölümlemesi olmuş. format atmadan bunu halledebilirmym ?
  • kendiliğinden öle oluyor
  • kendılıgınden öyle. benimkisi de öyle..
    kurulumda hiçbir şey yok. ben pc'yi alıp da evde kendim de yaparmışım.
    zaten ben vıstayı sılmıycem.
    hem vıstayla gırılebılır, hem xpyle gırılebılır sekılde kurucam vıstayı.
    ama bunu bılmıyorum.. işte öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş.
  • makinede vistayı kaldırıp xp kurmaya gerek yok. Gayet başarılı şekilde vistayı taşıyor.
  • OVERLOCK DENEYEN VARMI BEN ARAŞTIRIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARMI:??
  • Ya arkadailar bu notebook'tan bende aldım ama özellikle ekran kartının driver'ını yenilemek istiyorum...Nvidianın sitesine giriyorum beni acer.com'a yönlendiriyor ama orada da bir şey yok...Sizce hangi driverını yklemeliyim ? Sorun yaratır mı?
  • arkadaşlar sanırım herkes çok memnun bende almaya karar verdim yorumlarınızı okuyunca :D neyse alırken kontrol etmem gereken bişi var mı laptopta? ölü piksel falan bakarım da başka dikkat etmem gereken ne var? birde yanında yükleme cdlerini veriyorlar mı windows,driver falan? son olarak aldığım cihazın özelliklerinin yazdıkları olduğunu nereden anlarım?
    şimdiden saolun :)
  • Labtobu eğer AŞIRI oyuncu biriyseniz tercih etmeyin ama en yeni oyunları bile orta veya düşük ayarlarda kasmadan oynatabilir...Bunu göze alarak alın...Yani Crysis Full da beklemeyin benden söylemesi...Zaten o oyunu 8800GT ler bile adam akıllı oynayamıyor...

Labtobu alırken Ölü pixel,Usb'lerin çalışıp çalışmadığına,Web cam'ın çalışıp çalışmadığına ,Bluetooth'un çalışıp çalışmadığına,eğer bu labtobu alacaksanız sağdaki dokunmatik tuşların çalışıp çalışmadığına,Touch pad 'in çalışıp çalışmadığına ve tabiki klavye'nin çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz...Zaten adamlar size 12 gün süre veriyorlar eğer labtobla ilgili bir sorun varsa hemen yenisiyle deiştiriyorlar...Evinize gidin rahat rahat deneyin...

Acer'lar yanlarında cd'lerini vermiyorlar...Onun yerine ilk kurduktan sonra windows vistayı (ki bu ilk açılışta yapacaksınız zorunlu olarak...Bilgisayar sizi yönlendirecek)....W.vistayı kurunca bu Windows'u DVD'lere Acer'ın kendi recovery programı ile aktarıyorsunuz...

Cihazın tam olarak özellikleri : ( şahsen ben kendi labtobumdan bakarak yazıyorum)

Aspire 5920G
    İntel Core 2 Du,T8100,2.1ghz,800Mhz,3Mb L2 Cahce
    15.4'' WXGA Acer CrystalBrite LCD (8ms/220nit)
    Up to 1024Mb Turboceche 8600GS (256mb)
    4gb DDR2
    160Gb HDD
    DVD-Super Multi DL
    802.11a/b/g/Draft-N-Wlan
    Bluetooth 2.0+EDR
    Subwoofer

Bu özellikleri ancak labtobun sağında yapıştırmasının üzerinde görebilisiniz...(Klavyenin altında)

Saygılar,

• arkadaşşlar laptopu bugün aldım bimeksten :D şua n meajımı ondan yazıyorum fakat az önce sesin çıkmadığını fark ettim :( sesi açık görünüyor, kapalı olabilecek yerleri kontrol de ettim (function tuşu, öndeki ses ayar yeri, sysem traydeki ses simgesi) hatta windows mdia player da müzik çalmayı denediğimde ses düzeyi karıştırıcısındaki ibre inip inip çıkıyor ama dışa ses vermiyor lütfen arkadaşlar yardımm :(

edit: az önce ses olayını hallettim denetim masası>ses buradan varsayılan aygıt olarak "hoparlörler" seçtim daha sonra görev çubuğundan ses düzeyi karıştırıcısından windows seslerinin ibresini oynattım ses gelmeye başladı. sonra aygıtı tekrar realtek (optical) olarak değiştirdim denemek için ve ses tekrar gitti. ses aygıtı hoparlörlerdeyken dolby ses olayı açık oluyor di mi??

birde recovery dvdsi için ne yapmam lazım? ve hızlı açılması için kapatılması gereken bi program var mı veya direk silinebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigobren -- 26 Haziran 2008; 22:05:07 >

• Ses işini halletmenize sevindim...Ayrıca hayırlı olsun..

Şahsen ben recoverisini almadı2m...Çünkü eğer vista bozulursa elimde cracklı vista var...Hızlandırma konusuna gelince...Ben şahsen en başta gelen Acer Empowering 'i apattım....Oninon kapatım....Açlışı daha hızlandı...
    Sorunuz olursa sorun lütfen...

Saygıalr,
  • kulaklığı çaliştaramadim birde xp kurmayi düşünen oldumu içinzde
  • Kulaklığı bende denemedim :S:S Üzginim yardımcı olamayacım..

Xp kurmayı ben çok düşündüm aceba kurayım mı diye ama bu bilgisayar sistemi cidden iyi olduğundan vistayı çok rahatlıkla kullanıyor...Tavsiyem vistada kalmanız...Ayrıca xp de driver sorunu yaşayabilirsiniz...Boşuna biaşınızı derde sokmayın...

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.