Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
920.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: archi_hawk

SELAM!!!

AS5920G CORE2DUO T9300 2.5GHZ-3GB-320GB-DVDRW-15.4''CAM-512MB 8600M GT

MODELİNİN VİSTA PUANLAMASI NASIL?

İşlemci : 5.4
    RAM : 5.1
    Grafik(vista aero) : 50
    Oyun grafikleri : 5.3
    Sabit disk : 5.4

ekran kartı driver 177.79,3.11 bios(biostan sonra puanı güncelleştirmedim)

sen yine de bu puanlara pek güvenme,oyun oynicaksan 3dmark06 skoruna bak,başka şeylerde kullancaksan da zaten yeter de artar bile
  • ARKADAŞIM VİDALAR ŞUANDA DOĞRU SATEN YANLIŞ YAPTIMI ANLADIM ÇIKINTILARI GÖRÜNCE KÜÇÜKLERİ TAKTIM ORAYA AMA 2 TANE ÇIKINTI HALA DURUO YHANİ GARANTİSİNE GÖTÜRSEM BAKARLARMI ACABA YOKSA ÇIKMIŞMIDIR GARANTİDER VİDA YERİNE BAKMASINI İSTEMİYORUM SADECE PARÇALARDA SORUN VARMI YOKMU BANA BUNU SÖYLEMERİNİ İSTİORM ÇIKMIŞMIDIR SİZCE GARANTİDEN ????:(

Orjinalden alıntı: husky77

ARKADAŞIM VİDALAR ŞUANDA DOĞRU SATEN YANLIŞ YAPTIMI ANLADIM ÇIKINTILARI GÖRÜNCE KÜÇÜKLERİ TAKTIM ORAYA AMA 2 TANE ÇIKINTI HALA DURUO YHANİ GARANTİSİNE GÖTÜRSEM BAKARLARMI ACABA YOKSA ÇIKMIŞMIDIR GARANTİDER VİDA YERİNE BAKMASINI İSTEMİYORUM SADECE PARÇALARDA SORUN VARMI YOKMU BANA BUNU SÖYLEMERİNİ İSTİORM ÇIKMIŞMIDIR SİZCE GARANTİDEN ????:(

arkadaşım bu durumun garanti dışı olup olmadığını tam bilmiyorum.ben de içini açıp turbo memory taktım,acaba benim içini açıp takmam garanti dışı bıraktı mı bende düşünüyorum?
    jjkj
  • bnm turbo memory geldi. gittigidiyorda, erman08 adlı kullanıcıdan almıştım, taktım baktım, görünüyor, ama iki sorum var?
    1-bilgisayara sağ tıklayıp yönet diyorum,depolamaya baktığımda turbo memory i görüyorum fakat, AYRILMAMIŞ olarak görünüyor. Neden_?
    2-Turbo emory 514 mb görünüyor, satıcı senin bilg. eksik görmüştür diyor, böyle bir ihtimal var mı? ürün paketinde 1 gb yazıyor? Kahverengi bir kutuda geldi. Çin üretimi yazıyor.
    bilgi verirseniz iyi olur, sağolun
    Toshiba SATELLITE L40T-A-105(Eskisi Dell Studio XPS 1645,E.kartı yandı, yenisi yok, evde yatıyor. Dell'de garanti sonrası hizmet sıfır, yaklaşmayın)(Ondan önceki, Acer Aspire 5920G, garantili servis sıfır, ağzım yandı, parayı zor geri aldım, yaklaşmayın Acer'a)
  • Şahsen ben 2 ay boyunca 8600GS ekran kartını vistada kullandım...En basit örneği vereyim çok rahat anlayacaksınız...

Vistada : Crysis'i (directx 10 vista olduğundan) kendi OTRA değerde açıyor...ama EN DÜŞÜK yaptımda 6-7 fps alıyordum...Oynanıyordu ama ormanı görünce kasmaya başlıyordu en düşükte...800-600 den ve hiç AA olmadan .

DÜN Xp SP3 kurdum : Crysis (xp olduğundan directx 9 otomatik olarak) oyunu yükledim oyunu yüksekte açtı otomatik...girdim 1024-768 ..her şey açık 25 fps aldım....Ve gayet rahat oynanıyordu...Çatışmalar dahil ki ben core bölümündeyim bayağı iyi performansı....800-600 de ise 30-35 fps alıyorum bu yüzden ben öyle oynuyorum...XP kesinlişkle çoook performans artırıyor...Kesinlikle xp derim....Zaten crysisi ilk defa bu kadar güzellikleriyle oynuyorum...

Ekran kartının directx 10 desteklemesi pek karta artı kazandırmıyor çünkü çoğunda kasıyor...ama cod4 vistada rahat oynuyor...yani birazda crysis in mızıkçılığı ama eminim şimdi xp de cod4 yüklesem çok fazla performans artışı olur...

Herkese XP gerek...Ama yanlış anlaşılmasın vistayı çok iyi taşıyan bir bilgisayar...

Saygılar,

• quote:

ARKADAŞIM VİDALAR ŞUANDA DOĞRU SATEN YANLIŞ YAPTIMI ANLADIM ÇIKINTILARI GÖRÜNCE KÜÇÜKLERİ TAKTIM ORAYA AMA 2 TANE ÇIKINTI HALA DURUO YHANİ GARANTİSİNE GÖTÜRSEM BAKARLARMI ACABA YOKSA ÇIKMIŞMIDIR GARANTİDER VİDA YERİNE BAKMASINI İSTEMİYORUM SADECE PARÇALARDA SORUN VARMI YOKMU BANA BUNU SÖYLEMERİNİ İSTİORM ÇIKMIŞMIDIR SİZCE GARANTİDEN ????:(

arkadaşım sen uzun vida kafalarını çıkarmışsın ordan anladıgım kadarı ile görüntü olarak biraz çirkin durur ama ekranada vurduysan kötü muhtemelen kapak kapalıyken taktın vidaları haliyle ekran çok yakındır oraya eğer vidaların geçtiği yerde bu devre kartlarından yoksa tek derdin görüntü olur ama varsa sorun oluşturabilir biz makinayı sökmediğimiz için orda devreleri bulunduran şu yeşil plakalardan varmı bilmiyoruz eğer yoksa korkmana gerek yok zaten pil üstü olodugu için büyük ihtimal orda birşey yokktur.

garanti meselesinde eğer üzerinde sökülmesi halinde garanti kapsamı dışı kalır ibaresi bulunan etikeklerden yırttıysan veya bazı model bilgilerini veren etiketler altında gizli vida bulunur o etiketlerden birini yırttıysan garanti kapsamı dışında kalır diye biliyorum. Yoksa sorun oluşturmaması lazım tabi bu konuda garanti veremem

bu arada ben cdrom sürücüyü değiştirmek istiyordum nasıl sökülecegini bulamam diye çekinmiştim uygun güzel dvd romlar var en azından 8x bu bizim dvd romlarda vida varmı yoksa sadece klips tarzı tutucularmı var düşürdüğünde çıktıgına göre klips diye tahmin ettim ama dışardan açılabiliyormu???

Peugeot 307 HDi XT 2005

• xp de hd ekran kullanılabiliyo mu yani hd ozelligi sadece vizta icin gecerli deil dimi?
    quote:

Orjinalden alıntı: ardabalci

Şahsen ben 2 ay boyunca 8600GS ekran kartını vistada kullandım...En basit örneği vereyim çok rahat anlayacaksınız...

Vistada : Crysis'i (directx 10 vista olduğundan) kendi OTRA değerde açıyor...ama EN DÜŞÜK yaptımda 6-7 fps alıyordum...Oynanıyordu ama ormanı görünce kasmaya başlıyordu en düşükte...800-600 den ve hiç AA olmadan .

DÜN Xp SP3 kurdum : Crysis (xp olduğundan directx 9 otomatik olarak) oyunu yükledim oyunu yüksekte açtı otomatik...girdim 1024-768 ..her şey açık 25 fps aldım....Ve gayet rahat oynanıyordu...Çatışmalar dahil ki ben core bölümündeyim bayağı iyi performansı....800-600 de ise 30-35 fps alıyorum bu yüzden ben öyle oynuyorum...XP kesinlişkle çoook performans artırıyor...Kesinlikle xp derim....Zaten crysisi ilk defa bu kadar güzellikleriyle oynuyorum...

Ekran kartının directx 10 desteklemesi pek karta artı kazandırmıyor çünkü çoğunda kasıyor...ama cod4 vistada rahat oynuyor...yani birazda crysis in mızıkçılığı ama eminim şimdi xp de cod4 yüklesem çok fazla performans artışı olur...

Herkese XP gerek...Ama yanlış anlaşılmasın vistayı çok iyi taşıyan bir bilgisayar...

Saygılar,

• Acer Aspire 5920G lerin lcd lerinin hd özelliği olduğunu bilmiyordum...Öylemi ? Eğer öyleyse xp dede öyledir işletim sistemi öyle bir şeyi etkilemez.

Orjinalden alıntı: ardabalci

Şahsen ben 2 ay boyunca 8600GS ekran kartını vistada kullandım...En basit örneği vereyim çok rahat anlayacaksınız...

Saygılar,

peki aynı ayarları vistada directx9 da oynadın mı?
    başlat-oyunlar a gel orda crysis simgesine sağ tıkla directx 9 u seç bakalım ne kadar fark yapıcak.

• laptobun iiçin açan arkadaşlar tuşlar tek tek ayrı ayrımı yoksa birleşikmi ben tuşların yerini değiştirip f klavyeye göre uyarlamak istiyorum sökmeden önce size tanışayım dedim boşuna açmayayım..

Orjinalden alıntı: adgzl

bu arada ben cdrom sürücüyü değiştirmek istiyordum nasıl sökülecegini bulamam diye çekinmiştim uygun güzel dvd romlar var en azından 8x bu bizim dvd romlarda vida varmı yoksa sadece klips tarzı tutucularmı var düşürdüğünde çıktıgına göre klips diye tahmin ettim ama dışardan açılabiliyormu???

servis manueli

http://rapidshare.com/files/136220538/SG_AS5920G_BOOK.pdf.html
  • Sayın lucasthehacker : Vistada oyunlar kısmında call of duty 4 de crysisin imgeside çıkmadığından deneyemedim...Ama vista olduğundan yinede xp kadar rahat oynamayacağını sanıyorum..Sizin görüşleriiz nedir ?
  • Acer inte core 1.67ghz 1gb ram 160gb hafiza 8600gs 256mb ram ben buı sisteme 2gb ram eklicem 3gbram olacak sistem nasıl oyun sorunsuz calıştırırmı 1.67ghz sorun olurmu yardım acil stuttgart40@hotmail.com

acerin şu modeli nasıl sizce tek eksiği bluetoth yok ..
    - ve + ları tan olarak nedir?

Orjinalden alıntı: atakan81

laptobun iiçin açan arkadaşlar tuşlar tek tek ayrı ayrımı yoksa birleşikmi ben tuşların yerini değiştirip f klavyeye göre uyarlamak istiyorum sökmeden önce size tanışayım dedim boşuna açmayayım..

hepsi bir bütün halde kılavye şeklide bilgisayarın üzerine takılı durumda hatta f tuşlarının üstün kısmındaki aralıga bakarsanız küçük klipsler göreceksiniz onları fafifce içeri bastırın yaylı bir sistemleri var klavye bir miktar yukarı çıkıyor birde sag ve sol kısımlarda küçük tırnaklar var onlarada dikkat etmek lazım tuşlar tek tek sökülüyor yanlız normal kılavyelerdeki gibi çok saglam parçalar değiller klipsleri kolaylıkla kırılabiliyor ona dikkat etmek lazım tuşları sökerken.

quote:

Orjinalden alıntı: positroN

servis manueli

http://rapidshare.com/files/136220538/SG_AS5920G_BOOK.pdf.html

paylaşım için teşekkürler kılavyeyi sökerken bile epey tereddüt etmiştim klipslerden başka birşey varmı diye ama yokmuş zaten arkasıda bomboş hiçbirşey saklamamışlar arkasına bu baglantı noktalarının bilgileriye küçücük bir parça değişimi için servislere 20$ gibi bir ücret vermekten kurtuluruz.

Peugeot 307 HDi XT 2005

• saol arkadaşım bak şimdi eğer romu sökmek istiosan click tarzı bişey deil ayrıca arkasında çıkarmakta olduğun bi kaplo flnda yok sadece bc nin arkasını çevir te bir vida söölicem ve rahatca çıkıcak cd rom

Acer Aspire 5920 Derneği
  • arkadailar benim bide 1 aydan beri eindows kenar çubuğu açılmıyor nasıl yapıcam onu bi yardımcı olurmusunuz işletim sistemim windows vista home premium sp1 ama bi türlü açılmıyor şu kenar çubuğu!!

arkadailar benim bide 1 aydan beri eindows kenar çubuğu açılmıyor nasıl yapıcam onu bi yardımcı olurmusunuz işletim sistemim windows vista home premium sp1 ama bi türlü açılmıyor şu kenar çubuğu!!

denetim masasında Windows Kenar Çubuğu Özellikleri var ona tıkla windows başladığında kenar çubuğunu başlat işaretlimi bir bak değilse işaretle açılması lazım
  • 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.