Merhaba Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim gibi elimde Acer Aspire 5740G Notebook var i5 işlemci 4gb Ram 512Mb Vram Ekran Kartı Mevcut. Malum Son Çıkan oyunları oynamak için Bu sistem yeterli değil. Size sorum bilgisayarı upgrade etmek istiyorum böyle 1 veya 2gb vramlı ekran kartı 8 veya 16 Gb ram takmayı düşünüyorum. Benim Bilgisayar desteklermi? aşırı ısınma kapanma yanma durumu söz konusu olurmu? Bilgisayarı upgrade yapmakmı yoksa yeni bilgisayar almakmı mantıklı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Laptopda parça değiştiremezsin. Ancak rami arttırabilir ama bir işe yaramaz
laptopta işlemci ,ram,hdd değiştirebilirsin.Ama bunları değiştirmen yeni çıkan oyunları oynamanı sağlamaz çünkü asıl önemli olan ekran kartıdır.Sen en iyisi yeni bir laptop al veya masaüstü pc topla.
Arkadaşlar siz olayı yanlış anladınız galiba ekran kartı ve ramin değiştiğini biliyorum benim sorduğum şu 2gblik ekran kartı 8 veya 16gblık ram attırsam pcye aşırı ısınma sürekli kapanma yanma vs olaylar olurmu?
Arkadaşlar Acer iletişim merkezine sordum upgrade yapabilirmiyim diye. Aldığım Cevap Aşağıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabirkaraca7 -- 3 Nisan 2015; 13:13:26 >