Şimdi Ara

! ! ! ! !ACER Aspire 5520G 250 TL DETAYLAR ICERDE.....! ! ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    MERHABA ARKADASLAR . 2 HAFTA ONCESINE KADAR KULLANDIGIM ACER ASPIRE 5520G MODEL MAKINEMI SATIYORUM.

CIHAZA BIOS GUNCELLEMESI YAPARKEN KASILMA OLDU VE YENIDEN BASLATTIGIMDA GORUNTU GELMEDI.

BI KAC YERE GOSTERDIM EPROM YUKLENECEK DEDILER MASRAFIDA 50-60 DOLAR ARASI DEDILER.

BEN ICI ACILMIS MAKINE KULLANMADIGIMDAN YAPTIRMAKTAN VAZGECTIM VE BU BOSTA KALDI.

SORUNU VE MASRAFI BELLI OLDUGU HALDE ISTEDIGIM FIYAT YERIN DIBINDE SADECE 250 TL....

DILEYEN PARCA PARCA SATAR DILEYEN YAPTIRIR KULLANIR YADA SATAR AMA TAMIRI YAPILACAK BIR SORUN OLDUGU BELLI

CIHAZIN GARANTISIDE VAR FAKAT NE KADAR SURESI KALDIGINI BILMIYORUM URUNUN SERI NUMARASINI VS BILIYORUM

ACER SERVISINI ARAYARAK BUNU OGRENMENIZ MUMKUNDUR.

CIHAZIN AYRICA KUSURU YOKTUR. BATARYASI 1 saat 15 dk gitmektedir.Kozmetik olarakta 10 üzerinden 8,5-9 alıcak degerdedir.

BEN GENEL OZELLIKLERINDEN BAHSEDIYIM

AMD TURION X2 1.9 GHZ

2 X 1 GB DDR 2 RAM

160 GB HDD

128 MB NVIDIA 8400 EKRAN KARTI

15.4' EKRAN

WEBCAM

CARD READER

DVDRW

WIRELESS VS.

NOT : CIHAZ ISTANBUL ICINDE ELDEN SATILACAKTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• kusura bakmayın ama garanti varsa niye yaptırmıyor sunuz? Yoksa "uğraşamam" diyenlerden misiniz?
  • yapılan işlem garanti kapsamı dışında oldugu için masrafı kabul etmedim bi yandanda yenı makıne aldım artık yaptrsamda işime yaramayacak
  • arkadaşa 2 adet pm attım ama okuduğu halde geri dönmedi hala

cihazın tam durumu nedir hocam,içi açıldımı,tamir olamıyormu yoksa,çünkü daha önce başka birinin açtığı alınık 5520 anakart ilanına bende arıyorum ama bulamadım yazmışsınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 8 Ocak 2010; 14:35:07 >
  • pm ler cevaplandı
  • pm lere cevap alamayan arkadaslar lütfen belirtirlerse sevinirim kısa sürede ard arda cevap vermeme sistem müsade etmiyor bilginize
  • alişveriş için arkadaşla anlaştık. iki tarafa da hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    13 yıl önce açıldı
    SATILDI DELL XPS 15 9550
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CİHAZ eagle66 nickli arkadaşa satılmıştır .... HAYIRLI OLSUN INSALLAH
  • arkadasım urune talibim nasıl irtibat kurabiliriz mail atarsan goruselım lotuss12@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebao08

CİHAZ eagle66 nickli arkadaşa satılmıştır .... HAYIRLI OLSUN INSALLAH

cihaz satılmış zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.