şu testlerden yapan yok mu acer 5032'e? bir inceleme yazısı da güzel giderdi üstüne...
Grafik performansi hakkinda bilgi verebilecek bir arkadas yok mu? Bir de cok isiniyor faln gibi seyler okudum sagdan soldan (sallama gibi geldi bana ya), varmi gercekligi ?
bir de yabanci sitelerde bu model numarasıyla acer göremedim ben. inceleme tarzında yazılar varsa adresini buraya koyabilir misiniz? teşekkürler
Yabancı sitelerde inceleme anlamında bir veri göremezsin ama tüm sitelerde aynı kodla satılıyor, değişen birşey yok.. bu modellerin yurtdışı takipçisi benim inceleme olsa hiç yormaz koyardım linki:) Almanya da satılan bir model hatta şu anda Almanya ile aynı fiyata almanın keyifini yaşıyoruz bu modelleri:)
acer notebookların hiçbiri ısnma yapmıyor
eagle37
sen alabildin mi 5032'yi öncekilerde daha alamadım diyordun sanırım? aldıysan bir inceleme yapabilir misin?
Alır almaz, bütün incelemelerini yayınlayacağım arkadaşlar, fırsat bulup gidemiyıorum..
quote:
Orjinalden alıntı: ladin
acer notebookların hiçbiri ısnma yapmıyor
+eft ben de 5032 de aşırı bi ısınma belirtisine rastlamadım, ancak cok uzun 4-5 lik devam çalışmada solön tarafta ısınma oluyor ama oha falan yaptırmıyor tabi. bir de fan ayarını düzeltirseniz cok sessiz çalışıyor. dun bana gelen toshiba ntb sahibi bi arkadaşım makina sessizliğine hasta oldu. ayrıca -ben de aldıktan sonra farkettim- cihazda normal pci teknolojisi degil pci express teknolojisi kullanılmış bence 4200 rpm hdd ye takılmayın derim cunku cihazda yeni teknolojiler epeyce kullanılmış.
cihazın genel kullanımı hakkında arkadaşların kafasına takılan konuları aydınlatabilirim lakin detay incelemeleri konusunda sana guveniyoruz @eagle37, eger hangi programlardan nassıl raporlama alınacagını soylersen ben de yapabilirim ama o konuda biraz cahilim.
sn eagle37 ilk basta dediğiniz pil olayında bir gelişme varmı? bu notebookda tek sorun batarya gibi geliyor bana
aslında bataryada problem yok 3 saat civarı iyi bir süre
1-1.5 saat arası deniyor ve bana kalırsa yada en azından benim için az
windows cdsi aletle birlikte gelmiyor, image olarak windowsu ilk acılısta bos cdye atmanızı istiyor. Sizce lisans konusunda bu bi sıkıntı yaratırmı? İmage olarak kopyalanan cdlerden windowsu tekrar kuran varmı? Varsa orginal cdye gore bi dezavantaj yaratıyormu?
şu an çoğu notebook image olarak geliyor zaten
Ben evde image olarak içine sp2 atmak için yarattığım cd leri gayet güzel kullanıyorum, bunu yaparken nero kullanmanızı ayrıca iso buster programıyla image dosyasını cd ye yerleştirmenizi salık veririm..
Birkac tane test faln yapabilir misinz? Kendi icinde benchmark iceren bikac oyun ile mumkun ise ?
peki lisans olarak problem olur mu? ozellikle is yeri kullanıcıları icin , ilgisayarla birlikte windows orjinal lisansı geliyor mu?
notebookların hepsinde linuks değilse lisans altına yapışık gelir
notebookların çoğunda cd gelmez lisans altına yapışık gelir