Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ACER 5920g - HPDV6000 - PSPGO Satın Al 24 Kasım 2012 15:32 1 1 ACER 5920g - HPDV6000 - PSPGO Malum bugün Vatan'da %30 indirim var. Bende elimdeki ürünleri bir an önce çıkartmak istiyorum yani Vatan gibi yetişen alıyor Vatan'da indirim bitince ilanda sona erecektir. Bizimde indirimimiz var eğer üç ürünüde aynı kullanıcı satın alırsa 75 TL indirim yapıcam maksat bir an önce satılsın. Ürünler sadece gittigidiyor, sanal pazar ve sahinden'de GET üzerinden satışa sunulacaktır (kesintiler alıcıya aittir onları da fiyat ekleriz). Hep bilgisayarın başında sayılırım hemen mesajlarınıza cevap verebilirim. Antalya içinde elden teslim ederim. Diğer şehirlerde kargo alıcıya aittir. Fiyatlar son fiyatlardır pazarlık düşünmüyorum garantisi devam etmek şartı ile Laptoplar samsung galaxy wonder ile takaslıktır üstüne ürünün durmuna göre ödeme yaparım. Gelelim ürünlere. Acer 5920g Fiyat 425 Acer’in en beğenilen kaliteli ve şık kasa tasarımlarındandır. Ses çıkışı da gayet iyidir Ses kalitesi ve yüksekliği diğer notebooklara göre mükemmel alt tarafında subwoofer sayesinde basslarda harikadır. İçi beyaz veya dışı siyah kaliteli bir kasadır (beyaz inci). Sararma vs kesinlikle yoktur. Kozmetik olarak sıfır ayarındadır. 10 üzerinden 9 alır. .Kırığı, çiziği, aşınmış hiçbir yeri yoktur. İlk sahibiyim ve bu güne kadar sorunsuz kullandım. Ürünün gerçek resimidir. İstenirse ürünün videosunu yakından çekip gösterebilirim. Hiç tamir görmemiştir. Pili güç tasarrufunda iken 1 saat kadar gitmektedir. Yalnızca geçenler birden ekran karardı ve resimde görüldüğü gibi ekranda mavi çizgiler belirdi. Sanıyorum ki ekran kartında bir sorun var yani bi 100tl'lik masrafı var. Vatan Bilgisayar çıkışlı olup, garanti süresi dolmuştur. Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR Lisansı vardır. Lisansla birlikte verilecektir. Şehir dışında olduğumdan dolayı kutusu gönderilememektedir istendiği takdirde daha sonra kutusu gönderilebilir. Masaüstü alacağım için satılıktır sıfır olmak şartı ile bazı bilgisayar parçalarına takas edilir (işlemci, lcd monitör, ekran kartı vs) Tabi ki bir de sürprizimiz var. Sürpriz olarak harddiskkin içi boş gönderilmeyecektir. İçerisinde (2-3 senede oluşturulmuş) çeşitli oyun, film, ingilizce-almanca ve bilgisayar eğitim program arşivlerimde hediyemdir. Özellikler İşlemci: Intel® Core 2 Duo T7500 (2.2Ghz 4MB L2 Cache 800MHz) Chipset: Intel® PM965 Express Sistem Belleği: 2GB DDR2 667Mhz Max.4GB Sabit Disk: 160GB Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce 8600M GS (max. 1024MB) Ekran: 15.4`` WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Optik Sürücü: DVD Double Layer DVD+RW Ethernet Kartı: Gigabit Ethernet Modem: 56K Ses: Onboard Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad Pil / Pil Süresi: 6 Hücreli Li-Ion Ağırlık -: 3,0 kg Sürücü Yuvası: 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD/HDMİ Port) Diğer Özellikler: Intel Pro Wireless 3945 802.11a/b/g,Bluetooth 2.0+EDR,Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS Webcam Hp DV 6000 Fiyat 425 TL Hp’nin en çok satılan pavillion serisinin hp dv 6000 modeli Kozmetik olarak sıfır ayarındadır. 10 üzerinden 8 alır. Kırığı, çiziği, aşınmış hiçbir yeri yoktur. İlk sahibiyim ve bu güne kadar sorunsuz kullandım. Ürünün gerçek resimidir. İstenirse ürünün videosunu yakından çekip gösterebilirim. Hiç tamir görmemiştir. Pili bitmiş durumdadır güç tasarrufunda 30 dakika gitmektedir fakat yinede ürünle birlikte gönderilecektir. Bir de esc tuşu düşmüştür tuş çalışmaktadır o da 5 tl gibi fiyata satılmakta. Uğraşmak istemediğim için bu şekilde koyuyorum. Garantisi sona ermiştir. Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR Lisansı vardır. Lisansla birlikte verilecektir. Şehir dışında olduğumdan dolayı kutusu gönderilememektedir istendiği takdirde daha sonra kutusu gönderilebilir. Masaüstü alacağım için satılıktır sıfır olmak şartı ile bazı bilgisayar parçalarına takas edilir (işlemci, lcd monitör, ekran kartı vs) Tabi ki bir de sürprizimiz var. Sürpriz olarak harddiskkin içi boş gönderilmeyecektir. İçerisinde (2-3 senede oluşturulmuş) çeşitli oyun, film, ingilizce-almanca ve bilgisayar eğitim program arşivlerimde hediyemdir. İslemci Cinsi Intel Core 2 Duo mobile processor İslemci Hızı ( MHZ) T5450 Ön Bellek 2048 kb Bellek (MB) 1024-MB DDR2 (512+512) 333MHz Maksimum Bellek ( MB) 2048 MB DDR SDRAM (533mhz) Sabit Disk ( GB) 160G 5400RPM Ekran Kartı Nvidia Gs 8400 128MB atanan en çok 383MB Ekran Boyu ( Inch) 15.4” Ekran Tipi TFT WXGA (PARLAK) Ekran Çözünürlüğü 1280 dpi x 800 dpi Optik Sürücü DVD-RW (+/-) Ses Kartı 3B sound Blaster Pro 16 bit Faks Modem 56K Network Kartı 10/100 Mb Onboard Kamera ENTEGRE Bluetooth Var Wireless 802.11a/b/g Ağırlık (kg) 2.9 kg Pil Tipi – Ömrü 6 Hücreli Klavye Q Türkçe Ek Ozellikler 5-1 Kart Okuyucu PSP GO FİYAT 375 TL Yurt dışından alınmadır garantisi yoktur alalı 1 yıl kadar oluyor sıfır ayarında olduğu kesin toplamda 30 kez oynanmamıştır. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır diyebilirim yanında 8 gb sony hafıza kartı hediyemdir fakat PSPgo için olanı değil yanlış satın alınmıştır kullanılmamaktadır alana hediyem olsun hediye etsin ya da satsın yanında taşıma çantası hediyemdir PSPgo yani uzun uzun anlatmaya gerek yok sanırım. Fiyat : 1150 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bol Oyunlu PS4 Hesabı PRİ Battleflied 4 Battleflied 1 /GTA V /Asanssins Creed Syndicate ve Rainbow Six Siege Battleflied 1/Gta V / Asanssins Creed Syndicate ve Rainbow Six Siege