Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet oldu teşekkür ederim. Vista'ya yabancı olmak böyle bir şey olsa gerek, oturup ağlıcaktım nerdeyse :)
    Bari bu vesileyle beni de kulübe kaydedin :)

Bir de yorum yapayım, almadan önce çok araştırdım soruşturdum. Bu ses problemi hariç çok memnunum. Ekonomik durumum gayet iyi olmasına rağmen T7700 olanı almadım, bence parasının karşılığını daha çok veriyor bu model. GS GT farkı için değmez diye düşündüm. Her çıkan oyunu koşa koşa oynayacak değilim, tabiii eski zamanlardaki gibi oyun manyağı olsam T7700 alırdım (hey gidi hey sene 98, unreal oynucam diye kudururdum :)

Son bir soru, pil takılıyken adaptöre bağlı mı kullanıyım yoksa ne zaman fişe takacaksam pili çıkartayım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JesperStromblad

Evet oldu teşekkür ederim. Vista'ya yabancı olmak böyle bir şey olsa gerek, oturup ağlıcaktım nerdeyse :)
    Bari bu vesileyle beni de kulübe kaydedin :)

Bir de yorum yapayım, almadan önce çok araştırdım soruşturdum. Bu ses problemi hariç çok memnunum. Ekonomik durumum gayet iyi olmasına rağmen T7700 olanı almadım, bence parasının karşılığını daha çok veriyor bu model. GS GT farkı için değmez diye düşündüm. Her çıkan oyunu koşa koşa oynayacak değilim, tabiii eski zamanlardaki gibi oyun manyağı olsam T7700 alırdım (hey gidi hey sene 98, unreal oynucam diye kudururdum :)

Son bir soru, pil takılıyken adaptöre bağlı mı kullanıyım yoksa ne zaman fişe takacaksam pili çıkartayım mı?

aramıza hoşgeldin... ekliyorum senide.

batarya durumuna gelince;

ben ilk aldığımda batarya ile kullandım dolduğunda elektriği kestim öle kullandım. batarya süresi 1 saatle başladı... 2 saate çıktı.
    şimdi ise bataryasını çıkardım. (ups 'im war_!) elektrikle kullanıyorum...
    elektrikle bataryayı bi arada kullanmanın faydası; olası bi elektrik kesintisinde hem werilerini kaydedebilirsin hemde kesintiden etkilenmez laptop... ama hem elektrikte batarya şarj olacak hemde bataryadan yiyerek kullanacak... bataryanın ömrü kısalacak bu sayede...
    bataryasız kullanmanın riski; elektrik kesildiğinde illaki weriler de gidiyor. ama en büyük risk 1000 $ kadar para weripte laptopunun kısa dewre gibi bi riskle karşılaşması olur... ups en mantıklısı bu durumda...

şimdi karar sizde... ya yardan geçeceksiniz; ya serden_???

• buda araştırmalarım sonucunda bulduğum 5920 için driver paketi... ben henüz kurmadım demenedim ama bulduğum yerdekiler çok memnunlar...

xp driver paketi tıkla

şifre :www.m-i-n-a-r-e.net (aralarda - işareti yok)
  • arkadaşlar office 30 gün süresi dolan arkadaşlar ne yaptılar bu sürümü uzatmamız için yada full yapmamız için program varmı yada silip tekrar forumlardan indirdiğimiz full office 2007 yi mi yüklesek...birde acer arcade de divx izlemek için ne yapmak gerekiyor???
  • office 2007 icin urun anahtarı bulursak full surum olur mu?
  • bence en sorunsuzu 2003 wersiyonu... ki şahsen onu kullanıyorum...
  • merhabalar

benim ilginç bir problemim var
    bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var
    power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (belli belirsiz)
    sebebi nedir, normal bir durummu yoksa ebnim led mi bozuk?

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: iztech

merhabalar

bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var
    power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (belli belirsiz)

saygılarımla

öncelikle hayırlı olsun...

bendeki makinanın dediğin bölümdeki resmi;

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

sendeki bu kadar ışık wermiyorsa sorun war demektir...

bataryasının tam dolu olduğunu warsayarak o konuyu açmıyorum bile...

bence garantiye başwur...

• quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

merhabalar

saygılarımla

öncelikle hayırlı olsun...

bendeki makinanın dediğin bölümdeki resmi;

sendeki bu kadar ışık wermiyorsa sorun war demektir...

bataryasının tam dolu olduğunu warsayarak o konuyu açmıyorum bile...

bence garantiye başwur...

merhaba tekrar,

şuan birşey farketti şarja taılı olduğunda aynı sizin rsimdeki gibi parlak bir şekilde yanıyor ama şarjdan çıkarınca sadece mavi power tuşunun yansıması gibi silk olarak yanıyor

sizlerde de bu durum aynımı?

• quote:

merhaba tekrar,

şuan birşey farketti şarja taılı olduğunda aynı sizin rsimdeki gibi parlak bir şekilde yanıyor ama şarjdan çıkarınca sadece mavi power tuşunun yansıması gibi silk olarak yanıyor

Benim bilgisayarda da öyle korkulacak birşey yok.
  • ben de 6 şubat ta aldım vatandan.
    ses problemi yok.
    oyun hakkında yorum yapamayacagım.
    şarj sürei 1 -2 saat civarında gösterio bu az değil mi. bi arkdasım bana benim laptop ilk aldıgımda 3-4 saat gidiyordu şimdi en fazla 1-2 saat gidiyor demişti?
    XP yuklemeyi düşnüyorum ama sanırım biraz daha bekleyeceğim.http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/ linki de kapanmış :(
  • fise takılı oldugu zaman ısık parlak yanar. Batarya dan guc alıyorsa ısık sonuk yanar. Bu cok guzel bir tasarruf onlemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_izmr

crysis yükeldim ama tatmin etmedi
    orta ayarda kasıyo oynayamadım en düşük ayarda kasmadı ama grafikler berbat oldu tüm efekler kapalı durumda.
    yanımda amd 4600x2 , ekran kartı x1950gt ramde 1gb yüksek ayarlarda kasmadan çalıştırdı. keyfim kaçtı :(

Dostum Xp de orta ayarda gayet akıcı olarak oynayabiliyorsun
  • Arkadaşlar ben de 3 aydır 5920 G kullanıcısıyım. İşletim sistemi olarak XP kullanıyorum. Ekran kartım 8600 GS Oynadığım Oyunlar;
    -Call Of Duty 4(yüksek ayar)
    -Crysis(orta ayar)
    -Nfs Carbon(yüksek ayar)
    -Nfs Pro Street(orta ayar)
    -Race The Wttc Game(yüksek ayar)
    -Rallisport Challenge(yüksek ayar)
    -MotoGP URT3(yüksek ayar)
    -Hitman(yüksek ayar)
    -GTI Racing(yüksek ayar)

Ekran kartının performansını artırmak için NVIDIA dan ekran kartı overclock programını yükledim. Ve GPU saat ayarlarını aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptım..(fazla açmayın yakarsınız )

Bilgi amaçlı verilmiştir.. Olumsuz sonuçlardan sorumluluk kabul edilmez....

• quote:

Orjinalden alıntı: tar-re

merhaba

ben 1 şubatta aldım ve bu kampanyadan yararlanamadım :( neyse yanlız yeni alan arkadaşlar karşılaştımı bilmiyorum ama ben laptopu ofiste statik IP ile kullanıyorum sonra evde adsl için otomatik al diye ıp ayarını değiştirmeye çalıştım olmadı.

ne yaptıysan ıp ayarını otomatik aldramadım. sürekli ıp değişince reset istiyor.

son çare driverı kaldırdım oldu ama çok sinir bozucu bi durum. Bu donanımsal bi arızamı, vistanın azizliğimi bilemedim.

ne yapmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar

bu mesajıma cevap gelmedi ama ben bu sorundan alt +f10 yaparak kurtuldum. belki bu sorunu yaşayan başka biri olabilir diye bilgi vermek istedim.

bunun yanında xp de ıp ayarlarını değiştirdiğinizde geçmiştek değerler siliniyordu, ama laptop ta olmuyor. Bunun laptoptan mı vistadan mı kaynaklandığını bilen var mı?

bir başka karşılaştığım sorunda bilgisayarın adsle bağlandığım bazı zamanlar 2 tane yerel ağ algılaması ve bu nedenle internete bağlanamamam. Bu konuda fikri olan, bilgisayarı gösterdiği 2 yerel ağdan birinin nasıl kaldırılacağını bilen var mı?

ne kadar da soru sormuşum yahu. fakat 2 yerel ağ bağlantısı yapıp internete bağlanamamak korkunç

• quote:

Orjinalden alıntı: eXcess3

quote:

merhaba tekrar,

ehe içim rahatladı teşekkür ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: budi77

ben de 6 şubat ta aldım vatandan.
    ses problemi yok.
    oyun hakkında yorum yapamayacagım.
    şarj sürei 1 -2 saat civarında gösterio bu az değil mi. bi arkdasım bana benim laptop ilk aldıgımda 3-4 saat gidiyordu şimdi en fazla 1-2 saat gidiyor demişti?
    XP yuklemeyi düşnüyorum ama sanırım biraz daha bekleyeceğim.
    http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/ linki de kapanmış :(

öncelikle hoşgeldin... güle güle kullan...

daha önce wermiştim xp driwerlerini ama tekrarlıyayım...

5920g için xp driver paketi tıkla

şifre :www.m-i-n-a-r-e.net (aralarda - işareti yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Şubat 2008; 23:27:20 >

• quote:

quote:

merhaba

ben 1 şubatta aldım ve bu kampanyadan yararlanamadım :( neyse yanlız yeni alan arkadaşlar karşılaştımı bilmiyorum ama ben laptopu ofiste statik IP ile kullanıyorum sonra evde adsl için otomatik al diye ıp ayarını değiştirmeye çalıştım olmadı.

ne yaptıysan ıp ayarını otomatik aldramadım. sürekli ıp değişince reset istiyor.

son çare driverı kaldırdım oldu ama çok sinir bozucu bi durum. Bu donanımsal bi arızamı, vistanın azizliğimi bilemedim.

ne yapmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar

bu mesajıma cevap gelmedi ama ben bu sorundan alt +f10 yaparak kurtuldum. belki bu sorunu yaşayan başka biri olabilir diye bilgi vermek istedim.

bunun yanında xp de ıp ayarlarını değiştirdiğinizde geçmiştek değerler siliniyordu, ama laptop ta olmuyor. Bunun laptoptan mı vistadan mı kaynaklandığını bilen var mı?

bir başka karşılaştığım sorunda bilgisayarın adsle bağlandığım bazı zamanlar 2 tane yerel ağ algılaması ve bu nedenle internete bağlanamamam. Bu konuda fikri olan, bilgisayarı gösterdiği 2 yerel ağdan birinin nasıl kaldırılacağını bilen var mı?

ne kadar da soru sormuşum yahu. fakat 2 yerel ağ bağlantısı yapıp internete bağlanamamak korkunç

henüz xp yi kurmadım ama tahmini bi cewap wereyim...

bluetooth da ağ bağlantısı sonuçta... ondan kaynaklanan bi problem olmasın_? (driwerinde falan_?)

aygıt yöneticisinde tüm donanımlar sorunsuz kurulmuş waziyette görünüyomu_???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Şubat 2008; 23:28:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eXcess3

quote:

merhaba tekrar,

ehe içim rahatladı teşekkür ederim :)

bendekinde öle bi problem gözüme çatmadı hiç. (gerçi bende şarjda da bataryada da yüksek performansta güç seçeneği...

belkide ondan 1 en fazla 2 saat gidiyo.

sendeki durum normal demekki... sanırım... galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Şubat 2008; 23:31:12 >

• 6 şubat kahramanlarına selamlar:) bende sizdenim arkadaşlar. vatan cidden çok güzel bi fiyata sattı teşekkür ediyoru diyeceğima ama ufak da bi kazık attı aslında çünkü reklamında pilinin nasıl olduğunu belirtmemiş ve 6 hücreli 4000ma pilli bilgisayar geldi. şarj süresinden şikayetçi olan arkadaşlar sorununuz budan kaynaklanıyo. zaten acerin 8 hücreli pili bile 4800ma, yani o da çok güçlü bi pil değil.

neyse benim paylaşmak istediğim asıl konu oyun performansı. ben oyun performansından memnun kalmadım bir türlü. need for speed carbon u full grafik oynadığını söyleyen arkadaş var ama benim ekran kartı düşük grafikde bile yavaşlama yapıyo. kullanan arkadaşlar oyun performanslarını paylaşırlarsa sevinirim ve sürücü güncellemesi yapan arkadaşlar varsa sürücü linklerini buraya koyarlarsa çok sevinirim.

hepinizin yeni bilgisayarı hayırlı olsun...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.