Bilgisayarıma neden böyle yaptığımı bilmeden BIOS larımı Güncellemek İstedim ve Bu Konuda Bayağı Bir Bilgisiz Olduğumu Anlamış Oldum Arkadaşlar Acer in Bu Sayfasından Yüklediğim BIOS u Bilgisayarıma Kurdum sadece Tek dosya Baska Hiçbirşey Yüklemedim
Yüklemede Bir Sıkıntı olmadı . Ancak Yükleme Bittiğinde ve PC kendini Tekrar Başlattığında Görüntü Gelmedi. Şimdi Diyeceksiniz Bir Monitöre Bağlayıp Öyle Dene Bağladım Görüntü Gelmiyor Sanırım Ekran Kartına Bir Güç Gelmiyor. Yanmış Olduğundan da yana Bir Sıkıntım Yok çünkü bilgisayarı görmeden müzik açabiliyorum Pc Ekrana Görüntü Gelmeden Çalışıyor.
Sizce Bunun Nedeni Nedir Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Yardımcı Olacak Yokmu Ya Herkes mi BIOS Konusunda Benım Kadar Bilgisiz Biri Yardımcı Olsun Lütfen !!!!
quote:
Orijinalden alıntı: altanmmahir
Yardımcı Olacak Yokmu Ya Herkes mi BIOS Konusunda Benım Kadar Bilgisiz Biri Yardımcı Olsun Lütfen !!!!
Öncelikle; büyük harf kullanımı forum kurallarına aykırıdır. Sorununuza gelirsek de bilgisayara hiç mi görüntü gelmiyor bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra, yoksa sadece windowsa girerken mi görüntü kayboluyor. Bilgisayarın açılışında bios'a girmek için kullandığınız tuş hangisiyse(mesela: delete tuşu) ona ara ara basıp bios'a girmeyi deneyin, biostaki yolu hatırlıyorsanız, ayarlarınızı default olarak seçebilirsiniz. Belki yardımı olur...
Servise gönder bence. Garantisi varsa durup dururken böyle oldu de
Ekran da hiçbir görüntü yok ancak bilgisayar normal bir şekilde açılıyor görüntüyü görmesemde şifremi giriyorum müzik falan açabiliyorum tek sıkıntı görüntü hiç gelmiyor. BIOS dan olmuş olsa böyle birşey mümkünmü ? Kullabilirmiyim bu Şekilde
** Garantisi var devam ediyor öyle diyeceğim artık götürüp vereyim düzeltemezsem bir şekilde
Başıma gelen olayın başkalarının da başına geldiğini öğrendim ne kadar kötü bir durum bunu yaşayan bilir arkadaşlar sorunu çözmüştüm ancak uzun süredir foruma uğrama imkanım olmadı özelden ulaşanlara gerekli yardımı yaptım ancak ulaşamayanlar için dosyaları buraya yükleyeceğim bios dan az çok anlayan nasıl yapılacağını zaten bilir ancak hiç anlamıyorsanız bilen biri ile beraber yapın bios bu şakaya gelmez...
Ayrıca Bu dosya ile yapamayanlar olursa üstte verdiğim adresten ulaşsınlar şuan şehir dışındayım ihtiyaç halinde en geç 3 gün içinde yardımcı olabilirim.