Şimdi Ara

acer 5739G bios güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt :) yuklendı galıba hocam ...cunku dvd romda calışşmıyorda ..artık çalişiyor =)))
  • Sevindim valla
    hayırlı olsun ve inşallah sorunsuz kullanırsın kardeşim
  • amın amın cumlemız =))

tekrardan teşşekkur ederım hocamm ... makına fılmle dolmustu ..şımdı alayını dwd yazıyım =)))
  • ayni sorun bendede var.dvd rom yaziliyor ama okuma calismiyor.sadece kendi yazdigi degil baska hicbir dvd acilmiyor.taktigim dvdyi bos olarak algilayip tiklayinca bilgisayarinizda yazilmayi bekleyen dosyalar var bolumune geciyor.bende biosmu guncelliyim?
  • 5739G kullanıcıları!

Durup dururken donma problemi yaşayanlar el kaldırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rageful

5739G kullanıcıları!

Durup dururken donma problemi yaşayanlar el kaldırsın?

Nasıl bi donma bu biraz anlatırsan ilgilenebiliriz...
  • Şöyle bir donma sayın arkadaşım:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43651389
  • Kardeş öncelikle acer aldın yanlış yaptın. Sende bunun farkına vardın artık belli. Neyse...
    -xp kurup deneyebilirsin. Bunu söyleme sebebim uyumsuz bi sürücü yapıyorsa (xp sürücüleri vista ve 7 gibi olmadığından) sağlam bi deneme imkanı sağlamış olur...
    -Başlangıçta çalışan programlara dikkat edebilirsin...
    Birde donduğunda işlemcinin ve ram'in full çalışıp çalışmadığına bak... İşlamci ve ram zorlanmıyorsa ekran kartı sorun yapıyor diyebiliriz...
    Son olarak bios içine girip anakart üzerindeki ekran kartı ob ile ilgili bi menü var mı incele. Bazı modellerde iki kart birden aktif olduğundan çakışma yaptığını duymuştum...
  • Haklısın kardeşim kesinlikle... Ah Samsung R580'de aklım kaldı zaten hiç sorma...
    Neyse...
    İlgilendiğin için çok teşekkürler ama artık bişeyler denemek için çok geç çünkü birazdan İstanbul topraklarına giriş yapacak makine, artık garanti servisinin becerisine kaldı herşey.
    Kardeş öyle bir kilitleniyodu ki, işlemci ve Ram'e bakabilmeyi bıraktım; güç düğmesi bile işlemiyodu hesap et. Aslında dediğin çok mantıklı ama.
    BIOSda ise dediğin gibi bir menü hatırlamıyorum. Çünkü arayüz basic görünümündeydi sanırsam ben de fazla kurcalamamıştım. BIOS ile ilgili sadece güncelleme yapmıştım acer.com dan en son sürüm olan v.0.3310 sürümüne.
    Tşkler.

• BU ACER IN ALLAH BELASINI VERSİN ŞU GÜNE KADAR YAPAMADIĞIM BİR ŞEY YOKTU SES SORUNU VARDI AUDİO REALTEK İ KALDIRDIM YERİNE RAPTURE 3D 2.3.22 GAME YÜKLEDİM DÜZELDİ ANCAK BU BIOS U BİRTÜRLÜ TUTTURAMADIM DELİ OLCAM BU BİLGİSAYAR I 1 YIL SORUNSUZ KULLANIYORUM DIIRT OYNUYORUM ISINMIYOR HUOLİN DE KAPANMAYA BAŞLADI 3310 BIOS VAR SİTEDE ONU YÜKLÜYORUM DAHA ÇABUK KAPANIYOR EKRAN KARTI DA 260.99 SON SÜRÜM DELİ OLDUM NE OLUR ŞU BIOSUN DAHA GÜNCEL SÜRÜMÜNÜ BİLEN VARSA LİNK ATSIN
  • SÖYLEMEYİ UNUTTUM MAKİNE MEÇHUR 5739G WİN HOME PRO 64 BİT P7450
  • YA BU BIOSU NASIL YUKLICEZ_???????
  • bios güncelleme yaparken mavi ekrana düştü şimdi bilgisayarı açmak için düğmeye basıyorum 3 -5 saniye çalışıp kapanıyor ekran hiç açılmıyor ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.