Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ACER  5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ ***

ACER  5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ ***

ACER  5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ ***

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bu testlerde amd turion acik ara fark atmis gorunuyor ama diger mesajlarda da intel core duo dan daha az performansi var deniyor. bu isten hic birsey anlamadim
  • TL-60'ın 2x512 kb önbelleği var bu sayede intelle başedebiliyor ama TL-50'nin 2x256 kb önbelleği var. TL-50'nin geride kalmasının sebebi bu.
  • arkadaslar yeni kredi karti istedim geliyor hatta bugun bile gelebilir almayi dusunuyorum ama haftayada istanbula gidecegim orda gorerek alabilecegim bir yer varmidir bilen varmi yada istanbul donusumu alayim malum pc satan cok yer var
  • İlginçtir bu ürünü istanbulda daha göremedim ama yanıltmış olmayayım , hard diski 100 gb 5400 devir Pata (Hitachi ) ... dvd yaszıcı ise Pioneer marka ...
  • merhaba arkadaşlar ben bu laptob aldım dielim ben kullancam ilk önce onra kardeşime ercem ben linux kullanırım pc mde de var ama kardeşime xp yükelemem gerekiyor o zaman garantide herhangi bir problem olurmu ne biliim belki saçma bi soru olmuştur
  • Garantide niye problem olsun ki. Normal bir şekilde yüklersen hiç bir problem olmaz bence.
  • Bu arada MA-Vİ bilgisayara giden arkadaşlar var mı? Orada sergilenen 5102leri ne yapıyorlar bende onu merak ettim. çünkü orada sergilenenler arasında kampanyada olan bilgisayarlar bütün gün gösterim amacıyla açık duruyor. Onları daha sona paketleyip alacak arkadaşlara gönderme ihtimalleri var mı? Ne de olsa o bilgisayarlar kullanılmış oluyor.
    Böyle birşey mümkün mü? Mavi bilgisayara giden ya da gidecek arkadaşlar varsa bu konuyu da araştırsınlar..
  • aşağıdaki linkte amerikadaki turion x2 işlemcili laptopların fiyatları var.

acer 5102 fiyatı 739 $

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2030260032+1039322253&Submit=ENE&SubCategory=32
  • belleklerle ilgili problem yaşayanların durumu nedir varmı bi gelişme
  • valla benim ki infronic servisinde hala bekliyoruz...............
  • bunlarin tl-60 olanlarindan var mi turkiye'de
  • quote:

bunlarin tl-60 olanlarindan var mi turkiye'de

5101 ve 5102 gibi modellerinden bahsediyorsan yok

tr"de acer ın sadece ferrari 1005 modelinde var bu işlemci.
    birde tr de hp de var ama çok para
  • peki mavi bilgisayara ne kadar güvenebiliriz?

sorun yaşayan var mı mavi bilgisayardan?

aslında acer 5101-5102 arasında gidip geliyorum, tam karar veremedim....
  • Bilgisayarı ne amaçla kullanaksann ona göre 5102 veya 5101 seçebilirsin. Forumlarda iki bilgisayarda baya konuşuldu.
    Ma-vi bilgisayarla sadece bilgisayarı alasıya kadar muhatab olacaksın. Ondan sonra zaten hiç ilişkin kalmaz onlarla. Bilgisayarın arızalandığında infronic'e gideceksin. Bide alırken burada teknik servisimiz var biz sorununuzla ilgileniriz derlerse inanma benim başıma geldi direk servise infronic'e gitmemi istediler. Onlar seninle bilgisayarı satasıya kadar ilgilenirler. Zaten bir satıcı olarak yapmaları gerekende budur. Şunu da eklemeliyim ki infronic çalışanları satış sonrası mavi bilgisayar çalışanlarına göre müşteriyle daha fazla ilgileniyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aswod

Bilgisayarı ne amaçla kullanaksann ona göre 5102 veya 5101 seçebilirsin. Forumlarda iki bilgisayarda baya konuşuldu.
    Ma-vi bilgisayarla sadece bilgisayarı alasıya kadar muhatab olacaksın. Ondan sonra zaten hiç ilişkin kalmaz onlarla. Bilgisayarın arızalandığında infronic'e gideceksin. Bide alırken burada teknik servisimiz var biz sorununuzla ilgileniriz derlerse inanma benim başıma geldi direk servise infronic'e gitmemi istediler. Onlar seninle bilgisayarı satasıya kadar ilgilenirler. Zaten bir satıcı olarak yapmaları gerekende budur. Şunu da eklemeliyim ki infronic çalışanları satış sonrası mavi bilgisayar çalışanlarına göre müşteriyle daha fazla ilgileniyorlar.

infronic'in kont'a nazaran daha iyi olduğunu biliyorum. mavi'den alınacak acer 5102 için infronic garantisi var ise ne mutlu. 5102 iyi o zaman.

• benim anlamadığım bu alet niye mavi bilgisayardan baska yerde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

peki mavi bilgisayara ne kadar güvenebiliriz?

sorun yaşayan var mı mavi bilgisayardan?

aslında acer 5101-5102 arasında gidip geliyorum, tam karar veremedim....

mavi bilgisyardan aldi mi isin bitiyor sanirim mavi ile artik yuzune bile bakmazlar. ondan sonra teknk servisi bakiyor.

5102 alacaktim ben ama is bankası ile ciddi sorunlarim var. beni hayal kirikligina ugrattilar. artik gavur bankasina gececegim . HSBC ya da Finansbank. Gavur bankalari musteriye daha önem veriyorlar gavur olsalar da. en azindan paran ile rezil olmuyorsun. is bankasinda param ile rezil oldum resmen. tövbe isim olmaz artik o banka ile.

st_emx; mavi bu bilgisayri kendi icin ozel uretirmis diyorlar bimiyorum ne kadar dogru. icindeki cogu parcayi (klavye vs) 2. kalite urettirip ucuza getirmis anlayacagin. gene de guzel makine islemcisi bedel tek.

• arkadaslar bunu gorup alabilecegimiz yer yokmu ya
    ıstanbula gıdecegım de haftaya gormedende almak ıstemyorum
    yoksa fs ın modelını alcagım bıraz fazla verıp
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.