Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw napalım adamın içine kurt düşürüyolar
  • fiyat gerçekten çok ucuz... mübarek desktop fiyatlarıyla yarışıyor
  • abi tavsiye ederim hepinize bu fiyatta bu tasarım bu kadar güzel özellikler
  • Merhaba,

Ben de bu dizüstünü yeni aldım. Ancak bendeki sempron 2800. Genelde yüksek performans geektiren programlar kullanmadığımdan performansından memnunum. Ancak en büyük sorunum pil ile ilgili. 1 saat bile dayanmıyor. Ekran parlaklığını en aza indirmeme rağmen durum böyle. Sanırım 2000 amp pil bunun nedeni. Pilin ömrünü uzatmak veya daha güçlü pil edinmek konusunda bilginizi paylaşırsanız memnun olurum. İyi bayramlar dilerim.
  • arkadaşlar bende acer aspire 5032 almayı düşünüyorum farklı bir topic dede açtım bu acer alan arkadaşlar ürünün dış kalitesinden memnun mu?

birde ince bir ürün gibi görünüyor acaba hoparlor kalitesi nasıl
  • acer 3005 te pil aşagı yukarı 3.5 saat kadar gıdıyor ses kalitesi ve kasası çok iyi
  • ewt katılıyorum hiç düşünme al
  • bugun almaya gidiyorum bu notebooktan carrefour fiyatı neydi arkadaşlar nette bulamadım
  • Ben daha yeni gittim yoktu
  • hangisine ? kozyatağımı ?
  • Siz hangi şehirdeydiniz. Ben ankara
  • ben istanbul dur ben bi gidiyim çıkıyodum dışarı zati
  • yaw gittim kredi kartının limiti yetmedi yarın kesin alıcam. yalnız wireless i hakkında yorumlar var neyine dikkat edicem eleman vitrindeki makineyi vericek galiba. test ediyimmi edersem neye bakıyım yanımda usb bellek götürürüm bişi kurulcaksa hemen kurup deniyim ...
  • dostum ürünün daha önce açılmamış olmasına dikkat et crefeur bunu hep yapıyor daha önce mıncıklanmış iade edilmiş notebookları kakalamaya çalışıyor pcdepo ise müşteriye verdiği kutunun daha önce açılmamış olmasına dikkat ediyor bu areda carefeurda kaç para cihaz ?
    quote:

Orjinalden alıntı: santanio

yaw gittim kredi kartının limiti yetmedi yarın kesin alıcam. yalnız wireless i hakkında yorumlar var neyine dikkat edicem eleman vitrindeki makineyi vericek galiba. test ediyimmi edersem neye bakıyım yanımda usb bellek götürürüm bişi kurulcaksa hemen kurup deniyim ...

• YAnlış yönlendirme ve firma reklamı yapmayalım !!! Bu alet kesinlikle bir oyun notebooku değil. Uygun fiyatlı bir notebook. Ama yok Geforce 6600 e yakın performans verirmiş 3dmark puanı 5000 lerdeymiş. yapmayın. fiyatı uygun olsa dahi 1400 ytl civarında bir para yapıyor ve insanların ceplerindeki parayı yalan yanlış yönlendirmeyin. 3005 diye yanlış bir ürün aldıysanız bilmem.
    Bu arada carrefour daki ürün de aynı!
  • Yeni kutudan çıkarıp vermiyolarmı. Kutuda varsa eldeğmemiş şekilde al derim.
    Ben huylanırım. Şimdi oradakiler millete göstermek için açıp oynamıştır felen.
    Tüy kaparım valla.
  • ya bilemiyorum 1459 ytl idi. 12 ay taksitle 121 ytl alcam. kurt düştü içime ısrar ediyim açılmamış kutulu diye.

yalnız bu pc okulda wi-fi li ortamda kullanılcak wirelessin çekmeme gibi bir durumu olmaz dimi ???
  • dostum hiçbir notebook oyun notebooku değildir zaten oyun için notebook alıcak kadar enayi değilim

quote:

Orjinalden alıntı: novak

YAnlış yönlendirme ve firma reklamı yapmayalım !!! Bu alet kesinlikle bir oyun notebooku değil. Uygun fiyatlı bir notebook. Ama yok Geforce 6600 e yakın performans verirmiş 3dmark puanı 5000 lerdeymiş. yapmayın. fiyatı uygun olsa dahi 1400 ytl civarında bir para yapıyor ve insanların ceplerindeki parayı yalan yanlış yönlendirmeyin. 3005 diye yanlış bir ürün aldıysanız bilmem.
    Bu arada carrefour daki ürün de aynı!
  • arkadaşlar bende acer 3005 almayı düşünüyorum! alan arkadaşlara bi kaç sorum var:
    1- ısınma problemi var mı?
    2- pil gerçekten 2,5 - 3 saat gidip mu?
    3- pes5 oynanır mı bu makinayla?
    4- kasa sağlam mı?
    5- ben balıkesirdeyim ve internetten alıcam? nereden almalıyım hani bi sorun cıkarsa ; anlayışlı bi yer olup efendi gibi deiştirsinler.
    6- hard disk 5400 rpm mi?
    7- ramlarin 333 olması sorun yaratır mı
    8- amd sempron 64 bit işlemci mi? (bu çok önemli benim için)
    kusra bakmayın sorular fazla oldu ama napiim zar zor yaptığım birikimi ki üstüne borçlanıcam almak içn; boşa gitsin istemiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 14 Ocak 2006 4:39:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.