Şimdi Ara

Acemiler için video render programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
30.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba...bende kendi çapımda kısa süreli partları birleştirerek bi video hazırladım bu partları yüksek çözünürlükte çekip proğramdanda yüksek kalitede bir kayıt aldım lakin bu videoyu facebook da paylaştığım zaman görüntü kalitesi düşüyor hd seçeneğini işaretlesem bile aynı sorun devam ediyor acaba bu konu hakkında biri bana yardımcı olabilirmi daha yüksek kalitede görüntüyü alabilmem için hangi proğramı kullanmalıyım ben bu partları pinnacle hd studioda hazırlıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=dAm0sKQW5Bg
  • ilk olarak merhaba ben youtubede bir oyun kanalım var daha yeni açtığım ben bu kanal için kaliteli videolar hazırlamak istiyorum frapsla video aldıktan sonra malum boyut çok büyük oluyor bunu movie maker ile intro ile birleştiriyorum boyut birden çok fazla düşüyor ki buna bağlı olarak görüntüde içler acınası halde düşüyor daha sonra Moo0 video minimizer kullanarak görüntüyü elimden geldiğince iyi yapıyorum youtube ye atıp videoyu açtığımda ise 1080p olarak gözüküyor ama görüntü hala kötü yardımcı olursanız sevinirim

https://www.youtube.com/channel/UC_dcIT_qn9nd_jjMash00cA buda kanal linki bakıp geri dönerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: aglot62

ilk olarak merhaba ben youtubede bir oyun kanalım var daha yeni açtığım ben bu kanal için kaliteli videolar hazırlamak istiyorum frapsla video aldıktan sonra malum boyut çok büyük oluyor bunu movie maker ile intro ile birleştiriyorum boyut birden çok fazla düşüyor ki buna bağlı olarak görüntüde içler acınası halde düşüyor daha sonra Moo0 video minimizer kullanarak görüntüyü elimden geldiğince iyi yapıyorum youtube ye atıp videoyu açtığımda ise 1080p olarak gözüküyor ama görüntü hala kötü yardımcı olursanız sevinirim

https://www.youtube.com/channel/UC_dcIT_qn9nd_jjMash00cA buda kanal linki bakıp geri dönerseniz sevinirim

Video to Video ile istediğin kalitede video çıktısı alabilirsin ''Direckt stream copy'' komutu ile mp4 formatında kesme/birleştirme, altyazı gömme(istediğin altyazı renk ve stilinde) gibi özelliklerini de kullanabilirsin. Üstelik Türkçedir..

• Kardeş çok saol işe yarıyor gibi gözüküyor şuan ilk videoyu dönüştürüyorum daha sonra buraya sonuçları yazarım çok güzel duruyor ve kullanımıda oldukça kolay
  • merhaba tekrar başlık açmak istemedim. ben 2 videoyu üst üste bindirerek render almak istiyorum. yani 1. video arkaplanı full kaplarken 2. video birincinin üstünde belli bir alanda oynamasını yapmak istiyorum. camtasia kullanıyorum ama çok uzun sürüyor. alternatif önerebilir misiniz bu işlemi yapabileceğim?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.