İlk defa iPhone'uma jailbreak yapacağım. Telefonum Turkcell'den alınma iPhone 3Gs. İçinde iOS 4.1 yüklü. Şimdi Greenpois0n ile jailbreak yaptıktan sonra memnun kalmazsam iTunes'ten restore edip tekrar telefonumu bütün programlarım ve dökümanların yüklü bir şekilde eski haline çevirebilir miyim? Birde telefonum Turkcell'den alındığı için unlock beklememe gerek var mı?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ExxTasY
Merhaba arkadaşlar,
İlk defa iPhone'uma jailbreak yapacağım. Telefonum Turkcell'den alınma iPhone 3Gs. İçinde iOS 4.1 yüklü. Şimdi Greenpois0n ile jailbreak yaptıktan sonra memnun kalmazsam iTunes'ten restore edip tekrar telefonumu bütün programlarım ve dökümanların yüklü bir şekilde eski haline çevirebilir miyim? Birde telefonum Turkcell'den alındığı için unlock beklememe gerek var mı?
unlock beklemene gerek yok.memnun kalmazsan restore edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
Orijinalden alıntı: ExxTasY
Merhaba arkadaşlar,
unlock beklemene gerek yok.memnun kalmazsan restore edebilirsin.
Teşekkürler kardeş... :)
Rstoredan sonra bütün programlarım ve dökümanların silinir .Birdaha yüklemelisin
onlar silinmesin diye napılabilir.? sshs diceksiniz ama bi kaç yere yazdım cvp alamadım. ki forumda araştırdım sorumun cvbını bulmadım ya var ben göremedim yada okudum anlamadım ess geçtim. ben 2 hafta önce aldım ip4 35. hafta. 4.0.2 iken ordakı gorevlı 4.1 (8B117) yaptı. sonra tunybrella yazılışı neyse artık ondan kaydı alayım dedim. geç artık uzgunuz fln dıye uyarı verdı yanı alamadım. alamadıgım ıcın kaydı sımdı jb den memnun kalmazsam restore edınce her sey gıtcek kayıtlar rehber sms resım fln derken. bunun için ne yapmam gerek. apaçık derdim bu. cevap vercek arkdşlar sağolun
quote:
Orijinalden alıntı: Teacher
Rstoredan sonra bütün programlarım ve dökümanların silinir .Birdaha yüklemelisin
restore'den sonra "set up as a new iphone"u seçmezse uygulamaları tekrar yüklenecektir. tabi crack'li olmayan appstore'dan indirdikleri.
beyler bende şu stok sorunu çözülünce acemi bir iphone cu olacağım zahmet olmazsa 2 sorum var;
1- Shsh kaydı gerekli midir , nasıl alınır ? 2- Restore için shsh gerekiyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme