Şimdi Ara

Acemi Cadı Bitti en sonunda!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele şükür ya bitsinde kurtulalım artık sıktı dizi zaten selda karakterinde oynayan oyuncu gitti yeni gelende onun kadar yetenekli bir oyuncu değil.Zaten hangi kesme hitap ettiği belli değil çevremden bakıyorum 7-8 yaşındaki çocuklar izliyor bir bakıyorum anneleri onlara eşlik ediyor ,başka bir yerde yaşlı başlı adamlar izliyor ne biçim dizidir anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Hele şükür ya bitsinde kurtulalım artık sıktı dizi zaten selda karakterinde oynayan oyuncu gitti yeni gelende onun kadar yetenekli bir oyuncu değil.Zaten hangi kesme hitap ettiği belli değil çevremden bakıyorum 7-8 yaşındaki çocuklar izliyor bir bakıyorum anneleri onlara eşlik ediyor ,başka bir yerde yaşlı başlı adamlar izliyor ne biçim dizidir anlamadım

eskiden baya güzeldi artik son zamanlarda cilkini cikardilar. ßitsin Bakalim

• bence koca kafalardan daha komik hem gittikçe sihir konusundan uzaklasıo

ödev yaparken kardeşimle izliyorum

mesela o çocuklarda kv pusu gibi dizileri sevmiyo. ayrıca saat 20:00 da çıkmaya başladı

BİRAZ SAYGI ''AZ DİZİ AZ SİNEMA OLURSA O KADAR OYUNCU NE YAPCEK''
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliulas

bence koca kafalardan daha komik hem gittikçe sihir konusundan uzaklasıo

ödev yaparken kardeşimle izliyorum

mesela o çocuklarda kv pusu gibi dizileri sevmiyo. ayrıca saat 20:00 da çıkmaya başladı

BİRAZ SAYGI ''AZ DİZİ AZ SİNEMA OLURSA O KADAR OYUNCU NE YAPCEK''

Sosyal mesaj için teşekkürler
  • gerçekten çok saçma diziler

şimdi bunlardan bitane daha başlıycak
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

gerçekten çok saçma diziler

hangi kanalda?şimdiden yazıklar olsun o kanala.
  • Fox tv de yayınlanacak.
    Avrupa yakasındaki selin vardıya baş rolde o var 0-7 yaş çocuklara hitap edecek sanırım iğrenç bir diziye benziyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

gerçekten çok saçma diziler

hangi kanalda?şimdiden yazıklar olsun o kanala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 20 Eylül 2007; 9:13:24 >
  • bırak allsen saçma sapan diziler var..bizimkiler izliyo..kaç aydır tv izlemiyorum çokta memnunum
  • zaten son bölümmüş artık starda gördüm final bölümü yazıyodu kurtuluyoruz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bırak allsen saçma sapan diziler var..bizimkiler izliyo..kaç aydır tv izlemiyorum çokta memnunum

sallamayalım maç da mı izlemion ya da sinema
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

zaten son bölümmüş artık starda gördüm final bölümü yazıyodu kurtuluyoruz yani

Oh bee!!! bi tane salak ötesi diziden kurtulduk
  • o bişe deil benim kız kardeşim izliyor ona uyuz oluyorum
  • Kurtulamazsınız!!!

ATV'de Tılsım Adası başlayacaktı (ya da başlamıştır da benim haberim yok). Adından da tahmin edebileceğiniz gibi, sihirli büyülü fantastik dizilerden birisi(ymiş).

• cıvıttılar ya acrupa yakasınında tadı kalmadı artık gaffur gidince
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Kurtulamazsınız!!!

ATV'de Tılsım Adası başlayacaktı (ya da başlamıştır da benim haberim yok). Adından da tahmin edebileceğiniz gibi, sihirli büyülü fantastik dizilerden birisi(ymiş).

o çizgi film değil mi

televizyon seyretmiyorum uzun zamandır...ama yazın kahvaltı yaparken kardeşim izliyodu o zaman reklamlarını görmüştüm

• quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Kurtulamazsınız!!!

o çizgi film değil mi

televizyon seyretmiyorum uzun zamandır...ama yazın kahvaltı yaparken kardeşim izliyodu o zaman reklamlarını görmüştüm

Tam olarak çizgi film değil galiba, animasyon.

Aman, ha çizgi film, ha animasyon, ha gerçek, hepsi de aynı görevi üstleniyor.

• sihirsiz film mi olur yaa ayıp ediyosunuz hatta ben bi periyim çaktırmıyorum

• Koymuşlar kazulet gibi 30 yaşındaki adamları,bunlar 16 yaşında lise 2 öğrencisi
  • valla öyle böyle o kızlar iyice güzelleşmişler..

böyle çıtırları harcamasalar böyle dizilerde iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Koymuşlar kazulet gibi 30 yaşındaki adamları,bunlar 16 yaşında lise 2 öğrencisi

oradaki oyuncular 20-22 yaşında ayrıca gerçek lise öğrencisinin oyunculuğu ne kadar olabilir ki bu dünyada da böyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.