Şimdi Ara

ACELE TAKAS 80 WARRIOR ILE BOWMAN VEYA WIZARD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 24 Ağustos 2008; 12:02:40 >

• 85 bowman vereyim ama üstüne ytL verirsen tabiki. pm atman yeterLi.
  • up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carisma_halid -- 24 Ağustos 2008; 11:53:09 >
  • beyler güncel hadi ama 76+ bi çar yokmu piyasada :S

Up
  • Senin Hakkında Birkaç Kişi Dolandırıcı ve çok inandırıcıydı bence doğru diyorlardı o kadar suçlamaya rağmen onlara karşılık bi cevap bile vermemen Bu ihtimali %80 Yapıyor.
    Ben Olsam sana inanman inanacaklar varsada sonradan anlarlar
  • oyunda Amphitrite nickli arkadaş ile takas yapacaktık. kale sahibi union üyesi MavzeR guildinin masterı MavzeR önerdi bu arkadaşı. çalıştığı yerin adresini falan verdi. biz bilgileri verdik, kaçtı şerefsiz. sonra başka biri geldi. ben muratın arkadaşıyım, charı verecek falan felan konuştu. ertesi gün de yok. ondan sonraki gün de. muratın arkadaşı smallflayze7 mi ne bir id verdi. şifre de verdi. kuzenim smallflayze1-2-3 diye denerken 80xbow buldu. itemsiz dressli bişey. pk yaptık 200k. forumda şifresini dağıttık. Amphitrite'e başka nickli chardan pm attığımda senin charı LoseControL diye biri çaldı diyor. ben losecontrol ile hiç konuşmadım, tanışıklığım yok.

Bana dolandırıcı diyenlere gelin soralım. aracı ile yaptık takası. çalabilme ihtimalim 0. hakkımda ileri geri konuşuyor. o arkadaş yüzünden herkes dolandırıcısın diyor. başlığı okuyup "AA bak kıdemli dolandırıcıymış, Allah belasını versin şerefsiz" diyip geçiyorlar. bir konu açacağım bununla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 31 Ağustos 2008; 2:51:53 >

• Serwer ne ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakin ol sinirden serverı bile yazmamış
  • 81 lvl glave verebilirim herculesde ama eger anlaşırsak ilk id pw daha sonrada ilk g.s yu ilk ben alırım kabul diosan ekle yoksa ekleme kardeş CLASSSONIC@hotmail.com
  • iyi satışlar kardeş. XeSetrA isimli arkadaşım 87 lvl warior cleric le takas düşünürsen ekle hkn_cgl@hotmail.com
  • hera. artık satılık takaslık değil
  • Ne kadara satılık yada neyle takas olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.