Şimdi Ara

account kilitlenmesi(ACİLYARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün wow battelchest ve lich king aldım heabımdan keyleri aktif ettim kurdum güzel güzel dün oynadım .ama bugün sabah kalktım girmeye çalıştım. heabınız kiltlendi yazıyodu.bende mail e baktım şifreyi değişrecektim o email ad soyad filan istoyor onları geçtim.
    gizli soruu bir türlü hatırlyamadım.1.5 sene önce deneme amaçlı açmıltım wowun trialını o yüzde ngizl soruyu bilmiyorum. bende key code nu girmeye çalıştım ve key was not found yazdı ve onun yanında key en az 3 gün önce aktif olmalıdır yazıyor ve yapamadım. sizcene yapmalıyım

• Ben öyle bi olay yaşadığımda key'ler elimde diye hep o seçenekle açtım kilidi. Ticket açmalısın bence, yada 3 gün beklemelisin key için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Ben öyle bi olay yaşadığımda key'ler elimde diye hep o seçenekle açtım kilidi. Ticket açmalısın bence, yada 3 gün beklemelisin key için

keyle açma çalışıyo yani dimi hocam çalışıyosa beklicem çalışmıyosa ticket atarım
  • ticket at sorununu güzelce anlat gelen cevaba göre hareket edersin muhtemelen gizli sorunu sıfırlarlar ve hesabını açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Ben öyle bi olay yaşadığımda key'ler elimde diye hep o seçenekle açtım kilidi. Ticket açmalısın bence, yada 3 gün beklemelisin key için

keyle açma çalışıyo yani dimi hocam çalışıyosa beklicem çalışmıyosa ticket atarım

ben 3 kere yaşadım 3ünde de keyle açtım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün işyerinde telefondan mobil authendicatormüdür nedir onu indirdim hesap bloklandı :S ve hiç birşey yapamıyorum bu ticket filan ne oluyor sağda submit ticket diyor ama ordan sorunumu yazıp yollamaya çalıştığımda bana giriş yaptırtmaya çalışıyor.Giriş yapabilsem zaten sorun yazmam ne yöntem izlemem gerek.yoksa gidip tekrar paket alacağım cata ve panda hariç :(...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.