VERİ TABANLARI altında müşteriler kayıtlı, müşterilerin bilgilerinin girişini yaptığımız VERİ GİRİŞİ tablosunda firmaların bilgileri kayıtlı. Yanında ise İLÇE - İL vs gibi ONAY kutuları var.Müşterinin bulunduğu ilçe neresiyse o kutucuğa tıklıyorum ve kaydediyorum. O onay kutuları ile beraber RAPOR ÖNİZLEME kutuları var mesela "A" ilçesi için rapora tıklayınca A ilçesinde bulunan müşterilerin olduğu rapor ekrana geliyor.
Bana lazım olan şu ki : mesela İL - İLÇE - PERAKENDE- TOPTAN - gibi rapor alma seçeneklerine bir-iki tane daha eklemek istiyorum raporda sanırım takılıyorum çünkü işaretlemeyi 2-3 firmada denemek için seçiyorum fakat tüm müşteriler geliyor. sadece "A" ilçesinde olan müşterilerin listesi gelmesi gerekiyor. Ama yapamadım..
Sorunu umarım anlatabilmişimdir. Yardım edene edemeyene şimdiden teşekkürler.
ya kusura bakmayın ama benim bi sorum olucak belki bununla alakalı değil ama benim bir sitem var ve benim bu sitemde mesela bir program indiriyorsun ve bunlar genelde benim siteme ait şeyler oluo başka emek hırsızları olmasın diyede o programı açmak için içine bir program daha koyucam ve o programa üyeliğini ve şifresini giremezse benim sitemdeki koyduğum program açılmıcak buna galiba Authentication Generator diyolar bunu nası yapabilirim yarıdm edermisniz.
quote:
Orijinalden alıntı: onur_gs17
ya kusura bakmayın ama benim bi sorum olucak belki bununla alakalı değil ama benim bir sitem var ve benim bu sitemde mesela bir program indiriyorsun ve bunlar genelde benim siteme ait şeyler oluo başka emek hırsızları olmasın diyede o programı açmak için içine bir program daha koyucam ve o programa üyeliğini ve şifresini giremezse benim sitemdeki koyduğum program açılmıcak buna galiba Authentication Generator diyolar bunu nası yapabilirim yarıdm edermisniz.
Dostum bunu bana yazacağına ana sayfaya konu olarak yazsan daha iyiydi