Şimdi Ara

Access Point İnternet Kesilme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar zyxel access point nbg-418n v2 cihazını kullanıyorum ve bu kullanma şeklim modeme taktığım kablo ile access pointe uzatıp wifi işlevi ve access pointe diğer portuna kablo takıp masaüstüme iletiyorum yani modem gibi işlev görüyor access pointim fakat son zamanlarda modemden access pointe gelen kablo çıkarsa, fişini çekersem falan geri access pointi açtığımda masaüstüme internet geliyor ardından gidiyor sonra geri gelip geri gidiyor devamlı tekrar ediyor wifi da çalışmıyor bu yüzden.Sorunun çözümünü bulamadım bir türlü Allah için yardım edin yoksa en son cihazı kırıcam.

• Modemden aldığınız ethernet kablosunu cihazın wan portuna takmanız gerekiyor.

Bağlantıyı bu şekilde mi yaptınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Hayır modemden gelen kablo arkadaki diğer 4 tane giriş var oraya taktım bilgisayarıma da başka kablo ile dediğim gibi wan dışında diğer portlara takılı

• AndreoNova A kullanıcısına yanıt
    Modemden gelen ethernet kablosunu cihazın wan portuna takın bu şekilde sorunsuz kullanırsınız

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Bir ayar yapmama gerek yok değil mi? Takınca çalışmazsa ne yapayım çalışmaz falan gene internetim bozulur

• AndreoNova A kullanıcısına yanıt
    Cihaz otomatik algılar ayarlarını yapar sizin birşey yapmanıza gerek yok.

Bende bu şekilde kullanıyorum yıllardır bir sorun olmaz merak etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.