Şimdi Ara

Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kolay gelsin arkadaşlar bende TpLink TL-WA 7210 N access point var bizim komşuya internet veriyorum ama bizim komşu ****lik yapıyor galiba şifreyi başkalarına veriyor sonrada adil kullanım kotası pert şimdi sizlere sorum şu bu olayı nasıl engellerim access point den mac adresini nasıl engellerim yani sadece bi o kullanabilecek başkası giremeyecek nette aradım tek tek filtreleme var bende karşıdaki giren adamın mac adresini bilmiyorum tek tek mac adresi eklemek yerine sadece izin verdiğin bir kişi kullansa böyle bir seçeneği varmıdır

• qokturk Q kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bayramınız şimdiden mübarek olsun. Yapmanız gereken şey mac filtreleme kısmındaki 2 seçenekten permiti (izin verme) işaretleyip sonra modem

arayüzünden bağlı olan bilgisayarların mac adreslerini kopyalayıp permit işaretlediğiniz aşağıdaki mac adresi girme yerine girin o mac adresleri dışında kimse

sizin ağınıza giremez.Kuzeniniz geldi ve bağlanmak mı istedi o zaman tekrar girin arayüze yeni gelen mac adresi için de aynı şey yapın .

Sadece bir kişiyi yazıp okeylersen sadece o bağlanabilir.(kendi mac adresinide oraya gireceksin.)

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.