Şimdi Ara

Acces Point Baglanti Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolu neti acces pointle wireless olarak dagitiyorum. Kullandigim airties wirelessi bozuldu bugun zyksel aldim kurdum. Fakat wireles baglantida problem yasiorum. Soyle ki baglansa bile hizda problem cikiyor. Veya nete girse bile agda yer alan mikroya baglantida problem cikariyor.

Ayni ag uzerinde wireless kullanan 4 farkli cihaz var. Kamera sistemi izleyen bi pc var ve bu pc acik oldugunda baglantiya ciddi anlamda yuk getirdiginden olucak ki problem yasiyor diger pc ler. Hatta mikro yanit vermiyor hatasi donuyor hic acilmiyor.

Bugun kafayi yemek uzereydim. Bahsettigim kamera sistemi izlenen pcyi kabloli baglayinca bayagi bi rahatlama oldu. Fakat yinede cok sayida cihaz baglaninca sknti cikiyor.

Bu sacma durumu nasil asarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zyxel cihaz kaldırmıyor sanırım sadece airties cihaz yerine onu kullandıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

zyxel cihaz kaldırmıyor sanırım sadece airties cihaz yerine onu kullandıysanız.

Evet sadece bozulan airtiesı çıkarıp yerine yeni aldığım zykseli kullandım hepsi bu.

Fakat değerleri vs aynı. Her ikiside 300mbps.
  • O cihazı iade edip bi tane airties alın bence veya zyxel cagrı merkezini arayın ama bir sonuc cıkacagını sanmıyorum sizın yasadıgınız gibi bi sıkıntı yasamıstım cozmedıler sorunu cihaz saglam dediler ciktilar işin icinden
  • quote:

O cihazı iade edip bi tane airties alın bence veya zyxel cagrı merkezini arayın ama bir sonuc cıkacagını sanmıyorum sizın yasadıgınız gibi bi sıkıntı yasamıstım cozmedıler sorunu cihaz saglam dediler ciktilar işin icinden

Valla cihazı vatandan aldım ve aldığım elemanla konuştum. Olmadı yarın gidip değiştiririm yapacak bişey yok.

Izdırap oldu valla. Aynı anda birden fazla cihaz bağlandığında problem çıkarıyor.

Bildiğim kadarıyla Zyxel modemler Airtieslardan iyidir ama neden böyle oldu anlamadım. Daha önceki bozulan airties ta böyle bi problem yoktu.
  • Eskiden oyle olabilir ama suan Airties gercekten saglam cihazlar cikartmaya basladi. 5453 veya 5650 modellerine bak vatanda biraz tuzlu bu cihazlar ama işini gorecektir. ornek olarak 5650 cihazını internet cafecilere cok sattim en son 2 tane birden alan olmustu. ve gayetde memnunlar.
  • quote:

Eskiden oyle olabilir ama suan Airties gercekten saglam cihazlar cikartmaya basladi. 5453 veya 5650 modellerine bak vatanda biraz tuzlu bu cihazlar ama işini gorecektir. ornek olarak 5650 cihazını internet cafecilere cok sattim en son 2 tane birden alan olmustu. ve gayetde memnunlar.

Valla önceki 4450 modeliydi. Çokda memnundum fakat wireless sürekli kopmaya başladı. LAN portlarından bağlı olanlarda problem yokken wireles bağlananlar kopuyodu. Wireless ışığı sönüp yanmaya bi süre sonrada uzun süreli sönmeye başladı değiştirmek zorunda kaldık. Yoksa gayet memnunduk.

Şimdi aldık zyxeli hiç memnum kalmadm valla. Sıkıntı olmasın diye diğer pcleri kabloluya çevirdim ama bu bi çözüm değil.

Yarın gidip asus veya Airties bakınıcam artık.

Çünkü bu yaptığı normal değil gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm. ben modem sandim. 4450 isini goruyorsa 4452 alman sorununu çözecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.