Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
457.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: müvekkilim bay soze

Arkadaşlar merhaba,

Ben uzun süredir bi araç almak istiyorum, ancak uno ve accent arasında seçim zorluğu çekiyorum.Bana detaylı olarak artıları ve eksileri ile yardımcı olabilirmisiniz?

unoda kullandım accentte unoyla accentı aynı kefeye koymak cok mantıksız olur uno cok kucuk bır araba bu yuzdende otoyolda 100km yı gectıgınızde hıc guven vermıyor yanınızdan bır kamyon gecse hemen etkılenıyor ayrıca kolay arıza veren araclar tuple uyumlu degıller tanıdıgım ıkı uno sahıbı tuplerını sokturduler yedek parcasıda cok pahalı ıkıncı elıde cok yavas gıden arclardır
    accent ıse masrafsız araclardır benzınını koy bakımını yap bın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 10 Eylül 2008; 18:05:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur-d

oyle 319. donem devrem ama ben artık o sıtede mod degılım sıteden kendı ıstegımle ayrıldım

artık donanım haber için çalışacağım

Onur Kardeş Hoş geldin , Artık buraya mı takılıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

quote:

oyle 319. donem devrem ama ben artık o sıtede mod degılım sıteden kendı ıstegımle ayrıldım

artık donanım haber için çalışacağım

Onur Kardeş Hoş geldin , Artık buraya mı takılıyorsun.

ooo mevlut abım nasılsın donanım haberde takılıyorum bu sıteyı sevıyorum cunku her telden ne arasan var yumurta kasadanda anladıgımız ıcın bu konuda arkadaslara yardımcı oluyorum

• Onurcuğum senin gitmene inan çok üzüldüm, sen gerçekleri yapılan teknik işleri elinden geldiğince anlatıyordun, şimdi bakıyorumda arkadaşların çoğu bilgiden çok geyik muabbetine takılıyorlar. senin bu sitedeki arkadaşlara bilgilerinle çok yararlı olacağını adım gibi biliyorum. Kendine iyi bak sağlıcakla kal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Onurcuğum senin gitmene inan çok üzüldüm, sen gerçekleri yapılan teknik işleri elinden geldiğince anlatıyordun, şimdi bakıyorumda arkadaşların çoğu bilgiden çok geyik muabbetine takılıyorlar. senin bu sitedeki arkadaşlara bilgilerinle çok yararlı olacağını adım gibi biliyorum. Kendine iyi bak sağlıcakla kal.

tesekkurler ara ara ugra komutanım
  • Araç seçiminde 2 şekilde bakmakta fayda,

1. sınıfında mukayese
    2. MArka ve sorunsuzluk mukayesesi

1. Fiat Uno bence hyundai nin ent alt sınıfı olan bir aracı ile mukayese edilmeli. (Suziki nin maruti serisi gibi)
    Ancak Hyundai de böyle bir sınıf yok .Piyasada excel ve acccent serisi var. Her halükarda aynı sınıfta değil.

2. MArka ve sorunsuzluk serisinde Fiat üretimi araçlarda yerli üretim ve montaj haricinde tüm araçları parça ve fiyatlar konusunda sorunlar yaşatmaktadır. UNO da bu sınıfın içinde dir. İthal bir araç olup Türkiye'de üretimi olmamıştır.(bildiğim kadarı ile)
    60 ve 70 S-SX serileri bulunmaktadır. 1.4 motor serisi mevcut olup 60 S-SX serisi 70S-SX serisinden daha fazla yakmaktadır. Ancak 70 Serisinin de tutumlu olduğu söylenemez. Arac Düz eletronik ateşleme 8 subab ile çalışmaktadır.Kalkışlarda Fiat ataklığını kullansada yakıt cimriliğinde pek iyi davranmamaktadır.İstisnalar dışında bayan kullnıcılar haricinde pek bay kullnıcılar aracı pek tutmamış gibi görünmektedir.
    Sorunsuzluk konusunda tüm araclar servis bakımlı olduğu sürece pek soru çıkartmaz. Lakin Italyan mantığı malesef burada da devreye girmekte. Olmayacak noktalarda sorun yaşanabilmektedir.
    2. El konusunda piyasası zayıf olmakla birlikte modele göre fiyatları da düşüktür.

Diğer taraftan HYUNDAI üretimi araçlarda EXCEL ve ACCENT modelleri tamamı ile mitsubishi teknolojisi üzerine kurulmuş bir üretimdir. 12 ve 16 Subab ve ECU teknolojisi sayesinde Ekonomist araçlar üretmişler.
    Servis bakımlı araçlarında JApon mantığını Korelilerde uygulamışlardır.(PArçanınömrü ne ise o kadar gitmekte
    yolda bırakmamaktadır.)
    Araçlarda işçilik , kullanılan malzeme, ses yalıtımı konusunda mükemmel olmamalarına karşılık Sorunsuzluk, Ekonomiklik, Güvenlik konusunda Kesinlikle iyi oldukları söylenebilir.
    Türkiye şartlarında Orta direk grubunun kullanabileceği Acccent ,Elantra, Gets i30 serileri olduğunu biliyorum.
    Bu gün yerli piyasada tofaş KUŞ serisinin yerini Hyundai accent serisinin alıdığı tartışılmaz bir gerçek olup 2. el piyasada pek sorun yaşamamaktadır.

Tabiki taktir yinede alıcılarındır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogunmas

Araç seçiminde 2 şekilde bakmakta fayda,

1. sınıfında mukayese
    2. MArka ve sorunsuzluk mukayesesi

1. Fiat Uno bence hyundai nin ent alt sınıfı olan bir aracı ile mukayese edilmeli. (Suziki nin maruti serisi gibi)
    Ancak Hyundai de böyle bir sınıf yok .Piyasada excel ve acccent serisi var. Her halükarda aynı sınıfta değil.

2. MArka ve sorunsuzluk serisinde Fiat üretimi araçlarda yerli üretim ve montaj haricinde tüm araçları parça ve fiyatlar konusunda sorunlar yaşatmaktadır. UNO da bu sınıfın içinde dir. İthal bir araç olup Türkiye'de üretimi olmamıştır.(bildiğim kadarı ile)
    60 ve 70 S-SX serileri bulunmaktadır. 1.4 motor serisi mevcut olup 60 S-SX serisi 70S-SX serisinden daha fazla yakmaktadır. Ancak 70 Serisinin de tutumlu olduğu söylenemez. Arac Düz eletronik ateşleme 8 subab ile çalışmaktadır.Kalkışlarda Fiat ataklığını kullansada yakıt cimriliğinde pek iyi davranmamaktadır.İstisnalar dışında bayan kullnıcılar haricinde pek bay kullnıcılar aracı pek tutmamış gibi görünmektedir.
    Sorunsuzluk konusunda tüm araclar servis bakımlı olduğu sürece pek soru çıkartmaz. Lakin Italyan mantığı malesef burada da devreye girmekte. Olmayacak noktalarda sorun yaşanabilmektedir.
    2. El konusunda piyasası zayıf olmakla birlikte modele göre fiyatları da düşüktür.

Diğer taraftan HYUNDAI üretimi araçlarda EXCEL ve ACCENT modelleri tamamı ile mitsubishi teknolojisi üzerine kurulmuş bir üretimdir. 12 ve 16 Subab ve ECU teknolojisi sayesinde Ekonomist araçlar üretmişler.
    Servis bakımlı araçlarında JApon mantığını Korelilerde uygulamışlardır.(PArçanınömrü ne ise o kadar gitmekte
    yolda bırakmamaktadır.)
    Araçlarda işçilik , kullanılan malzeme, ses yalıtımı konusunda mükemmel olmamalarına karşılık Sorunsuzluk, Ekonomiklik, Güvenlik konusunda Kesinlikle iyi oldukları söylenebilir.
    Türkiye şartlarında Orta direk grubunun kullanabileceği Acccent ,Elantra, Gets i30 serileri olduğunu biliyorum.
    Bu gün yerli piyasada tofaş KUŞ serisinin yerini Hyundai accent serisinin alıdığı tartışılmaz bir gerçek olup 2. el piyasada pek sorun yaşamamaktadır.

Tabiki taktir yinede alıcılarındır.

Değerli dostum ogunmas,
    tecrübelerin doğrultusunda yaptığın detaylı açıklama gerçekten bilgilendirici ve ikna edici.Yanlız birkaç hususta hala çelişkilerim devam ediyor.Örneğin bir oto ilan veren internet sitesine baktığında UNO silkulasyonu fazlaca dolayısıyla alınıp satılan bir oto olarak biliniyor, bunun yanında 1.4ie+tüp+klima+hidrolik+97model bir accent ile uno arasındaki fiyat farkı hiçte göz ardı edilecek bir fiyat değil (yaklaşık 2000YTL geçen bir fiyat).Bu veriler doğrultusunda accentin bariz artıları nelerdir?

• bak ben sana dıyeyım enıstemın unosu vardı 70sx ıtalyan bıkere bu aracların hırsızları cok enıstemın arabay 2 kere hırsız gırdı dıreksıyon gobegını kırmıslar tam goturecekken bekcının gormesıyle bırakıp kacmıslar ıkıncı olarak tupte sorun yasarsın uyumlu degıl benzınlı bıneceksen sorun yok ucuncu olarak yedek parca cok pahalı 2004 lerde felan sınyal lambasının tırnagı kırık oldugu ıcın sallanıyodu onu degıstırmek ıcın parcacıya gıttıgımızde abı bu komple degısıyo dedıler yanı on far artı sınyal komple 200 ytl demıslerdı o zaman enıstem zar zor onu o zaman kapakladı bırıne gıttı kız gıbı 98 accent aldı 60 000 de aldıgı gunden berı suan hala bınıyor yaklasık 3 senedır hıc bır masraf yapmadı benzını koyup devam edıyor

ama sunuda soylemezsem unoya haksızlık etmıs oluruz arac benzın konusunda cok tasaruflu accent ondan cok yakar

benden sana tavsıye eger benzınde bınmek sana zor gelırse alıcagın arabaya lpg taktıracaksan karburatorlu al cunku enjeksıyonlu alırsan 1500 -2000 ytl arası sıralı sıstem lpgler buyuk masraf

1. tercıhın sıralı sıstem lpg lı bulursan 1,5 gls accent
    2. 1,3 lx karburatorlu accent al 500 mılyona tup at sorunsuz bın ama kesınlıkle sıralı lpg sı olmayan enjeksıyonlu accent alma tabı hıdrolık dıreksıyonsuz yapamam dıyorsan mecbur 1,5 gls enjeksıyon alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 12 Eylül 2008; 12:29:14 >

• İlk önce şu linkleri bir incelemeni tavsiye edeceğim.
    http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=10055&make=Fiat 60
    http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=10252&make=Fiat 70

http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=18108&make=Hyundai 1.5
    http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=11760&make=Hyundai 1.3

Güvenlik sınıfında kıyaslama
    http://www.channel4.com/4car/rt/small+family/full+road+test/148/2
    http://www.channel4.com/4car/road-tests/archive.jsp?letters=Fiat&x=7&y=10 ( Girmemiş bile)

http://www.euroncap.com/tests/hyundai_accent_1998/36.aspx
    http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=143abd18-8b11-4d9f-be51-45ec03ab3c36 (Listede yok)

Araçların teknik analiz tablosu yukarıdadır.

+ / - mukayese

Accent serisinde 94-2001 arası yumurta kasa
    SOHS motor 1.3 LS LX karbürütör 1.5 Motor 12 Valve ECU motor. Silindir başı başı 3 / 85 BG
    1.3 Lx karbürütörlü Klasik model. Merkezi kilit
    1.3 LS Mer.kil +OtoCam+OPSİYONEL Kilima
    1.5 GL Mer.kil +OtoCam+Hid.Direk.+Elek.Ayna+OtoAnt+içeriden bagaj ve depo açma OPSİYONEL +ABS+Airbag

1.5 GLS Mer.kil +OtoCam+Kilima+Hid.Direk.+Elek.Ayna+OtoAnt+OtoAnt+içeriden bagaj ve depo açma ÇOĞUNLUĞUNDA OLMAKLA BİRLİKTE OPS. KLİMA +
    OPSİYONEL +ABS+Airbag+)
    4 modelde de ortalama 45 Litere ile 550-650 km benzinli 90-110 sabit hızla yapıyorsun.
    Bakım ve ağır bakımları yeterli rakamlarda.

UNO tarafından baktığımızda 55 (60S) 68(70S SX) beygirlik 1.4 silindişr başı 2 supap elektronik ateşlemeli SOHC ile karşı karşıyayız.
    Standart donanım.
    S Serisi düz Özellikler
    SX serisi MK+EC+HD
    98 yılı serisinde incelediğim, imobilizer + Klima geliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_13521699/tm.htm

Ayrıca bildiğim kadarı ile avrupa araçlarda hyundailere yarım motor atabiliyorsun(Yatak ve segmanyenileme)
    Ancak UnoSerisinde böyle bir konu ile karşılaşmadım.

1.5-2 bin ytl lik fark olsun artık.
    Bu bilgiler sadece fikir vermek içindir. Herkezin fikri hür vicdanı hür dür.

Son karar yine senindir.

Selamlar.

Değerli dostum ogunmas,
    tecrübelerin doğrultusunda .....1.4ie+tüp+klima+hidrolik+97model bir accent ile uno arasındaki fiyat farkı hiçte göz ardı edilecek bir fiyat değil (yaklaşık 2000YTL geçen bir fiyat).Bu veriler doğrultusunda accentin bariz artıları nelerdir?

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Ben uzun süredir bi araç almak istiyorum, ancak uno ve accent arasında seçim zorluğu çekiyorum.Bana detaylı olarak artıları ve eksileri ile yardımcı olabilirmisiniz?

unoda kullandım accentte unoyla accentı aynı kefeye koymak cok mantıksız olur uno cok kucuk bır araba bu yuzdende otoyolda 100km yı gectıgınızde hıc guven vermıyor yanınızdan bır kamyon gecse hemen etkılenıyor ayrıca kolay arıza veren araclar tuple uyumlu degıller tanıdıgım ıkı uno sahıbı tuplerını sokturduler yedek parcasıda cok pahalı ıkıncı elıde cok yavas gıden arclardır
    accent ıse masrafsız araclardır benzınını koy bakımını yap bın

unomu sattım ama yorumu okuyunca bir kaç kelime yazayım dedim.

1- uno asla çok sorunlu bir araç değildir. bakımlarını tam yaparsan yolda bırakması enderdir.

2- otoban için dediğinize katılıyorum. 100 d en sonra güven vermiyor. ancak şehir içi için unodan iyisi yok o fiyatlara

3- unonun 2. eli peynir ekmek gibi satılıyor. yavas gitmesi kesinlikle doğru değil. arabanın ilanını verdikten 1 hafta sonra noterde satış yaptık verdim. hyundai accent i satmaya bakın bakalım normal fiyatından 1 haftada satabilecekmisiniz.

4- unonun yedek parçası pahalı demek de doğru değil. birinci tip un60s ler vardır. italyan üretimi. bunların yedek parçası tofaşa göre biraz pahaladır ama astronomik değil. uno70sler vardır. bende de ondan vardı. parça fiyatları tofaş kuş g rubuyla aynı. kulaktan dolma bilgilerle arkadasları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

• arkadasım kulakdan dolma degıl enıstemde vardı dıyorum anlar anlamz konusma 4 5 sene evvel sınyal lambasının tırnagı kırıktı yerıne oturmuyordu adamlar komple farla beraber degısmesı gerektıgını ve fıyatıın 200 ytl oldugunu soylemıstı gerısını sız dusunun ve ben unosundan memnun kalan bırını gormedım hırsızların gozbebegı 2 defa hırsız gırdı arabaya tuple uyumsuz enıstemınkıyle beraber bır tanıdıgımızda tuple sorun yasamıs vetanıdıgımız tupu sokturmustur ıkıncı elıde oyle peynır ekmek gıbı gıtmez enıstem zor zar bırıne kapakladı gıttı zamanında suan accente bınıyor cokda memnun hala dıyorum 2 uno =1 accent

hyundaıyıde satmak zor demıssın ben arabamı 2gunde sattım hıc oyle ılan felan da ugrasmadım tanıdık bı kac kısıye soyledım aksamı adam geldı arabaya baktı pesın bastı parayı aldı gıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 14 Eylül 2008; 21:04:56 >

• Arkadaşlar,

Amacımız ,Marka yada ben biliyorum polimiği olmasın lütfen.

Açık olan durum şudur, Burası bir paylaşım panelidir. Birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz.
    Burası burasını hit yapsın diye birbirimizin kalbini kıracaksak hiç konuşmamak daha iyidir derim.

Diğer taraftan ; Aracın satılıp satılamaması model ve özelliklere göre değişim gösteririr. 96 Accent GLS yi 2 defa satışa çıkardım. Forumda da belirttim. İstediğim fiyatı vermediler. 1 yıla yakın oldu satmadım
    önemli olan onların verdiği fiyatmıdır yoksa sizin istediğiniz fiyat mı ?
    Acil satılık olsaydı ve aracın durumu o kadar iyi olmasaydı şimdiye kadar kaç defa satılırdı.
    Bu durumda aracın satışı hala Gerçekleşmedi.
    Yani hyundai Accent in 2. Eli ağır işlemiyor .

Yedek parça konusunda ;
    http://www.otoyedekparca.com/Markalar.php?&marka_id=133&pid=3 UNO / ORJ + Yansanayi
    http://www.otoyedekparca.com/Markalar.php?&marka_id=76&pid=3 HYUNDAI // ORJ + Yansanayi

Tam gerçeği yansıtmasada fikir verebilir.( üretim yılının parçalarına bakınız )

Kararı sizlere bırakıyorum.

• quote:

arkadasım kulakdan dolma degıl enıstemde vardı dıyorum anlar anlamz konusma 4 5 sene evvel sınyal lambasının tırnagı kırıktı yerıne oturmuyordu adamlar komple farla beraber degısmesı gerektıgını ve fıyatıın 200 ytl oldugunu soylemıstı gerısını sız dusunun ve ben unosundan memnun kalan bırını gormedım hırsızların gozbebegı 2 defa hırsız gırdı arabaya tuple uyumsuz enıstemınkıyle beraber bır tanıdıgımızda tuple sorun yasamıs vetanıdıgımız tupu sokturmustur ıkıncı elıde oyle peynır ekmek gıbı gıtmez enıstem zor zar bırıne kapakladı gıttı zamanında suan accente bınıyor cokda memnun hala dıyorum 2 uno =1 accent

hyundaıyıde satmak zor demıssın ben arabamı 2gunde sattım hıc oyle ılan felan da ugrasmadım tanıdık bı kac kısıye soyledım aksamı adam geldı arabaya baktı pesın bastı parayı aldı gıttı

senin enisten kullanmış, ben kendim kullandım. uno parçalarının pahalı olduğu gerçek dışı diyorum. şahin doğan fiyatına parçaları.

valla 200 ytl isteyen pek namuslu biri değilmiş. ya da şöyle diyim enişteni okkalı bir kazıklamışlar.

ankarada ünlü oto var. telefonunu vereyim istersen uno parçalarını sor.

lpg ile en uyumlu araçlardan biridir uno70 s, uno s, uno 60s. enjeksiyonlularda küçük sorunlar olduğu söylendi ama halledilecek sorunlar.

unofan sitemiz var oraya girersen dediklerinin doğru olmadığını görürsün. arkadasları yanlış bilgilendirme lütfen. kullanmadığın bir arabayla ilgili gerçek dışı yorumlar yapma

• arac hakkında yorum yapmak ıcın ıllakı kullanmakmı gerekıyor o zaman bu forumlar ne ıcın var ben gordugumu soyluyorum hersey ortada madem cok ıyı arabaydı neden sattın

uno yerıne dogan slx alırım daha ıyı en azından daha konforlu vede genıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 15 Eylül 2008; 11:24:58 >
  • quote:

arac hakkında yorum yapmak ıcın ıllakı kullanmakmı gerekıyor o zaman bu forumlar ne ıcın var ben gordugumu soyluyorum hersey ortada madem cok ıyı arabaydı neden sattın

değerli arkadaşlar, öncelikle bu tatsızlığa sebebiyet verdiğim için her iki arkadaşımdan da özür diliyorum.Ben kararsızlık aşamasında olduğumu ve tercih için artıları ve eksileri ile araçlar hakkında bilgi edinmek istiyordum konu biraz ekşi bir yere ilerledi.Uno hakkında ankarametinerr dostumun verdiği bilgiler gayet objektif ve kullanıcı tarafından verilen bilgiler, elbetteki accent ile uno yu birebir kıyaslamak doğru olmaz ancak uno yu da hiç çamura batırılmaması gerektiğinde bahsediyor bu konuda kendisini tebrik ve teşekkür ediyorum, ve dolayısıyla aradaki farklar accenti tercih etmeye sebeb olabilirmi ve gerçekten bu fiyatı vermeye değermi.Basit bir örnek olarak ayda yılda aracında bir müzik dinleyen genelde radyo dinleyen birisinin, gerçekten müzik dinleme zevkine sahip birbaşka kullanıcı gibi milyarlık ses sistemlei alması kadar abes olurmu?

• Değerli dostum,

Dostça bir ayrdım almak istiyorsan Gel konuyu kökünden çözelim,

Geçelim Uno yu Accenti ,

Araç almak için ayırdığın rakamın nedir ? Alacağın araçta neler bekliyorsun?

Yani, Araca göre bütçenmi var yoksa bütçene göre araç mı arıyorsun ?

quote:

değerli arkadaşlar, öncelikle bu tatsızlığa sebebiyet verdiğim için her iki arkadaşımdan da özür diliyorumBen kararsızlık aşamasında olduğumu ve tercih için artıları ve eksileri ile araçlar hakkında bilgi edinmek istiyordum konu biraz ekşi bir yere ilerledi.....

• arabayı sattım çünkü 12 yaşında bir araba. öğrenmek için almıştım. 2003 üstü bir araba almayı düsündüğümden sattım. arabayı kusurlu olduğu için memnun olmadığım için satmadım ki. kusur olsa, alcı istanbuldan ankaraya gelip arabayı alırmıydı. gayet de memnun araçtan alan arkadas
  • quote:

quote:

arac hakkında yorum yapmak ıcın ıllakı kullanmakmı gerekıyor o zaman bu forumlar ne ıcın var ben gordugumu soyluyorum hersey ortada madem cok ıyı arabaydı neden sattın

değerli arkadaşlar, öncelikle bu tatsızlığa sebebiyet verdiğim için her iki arkadaşımdan da özür diliyorum.Ben kararsızlık aşamasında olduğumu ve tercih için artıları ve eksileri ile araçlar hakkında bilgi edinmek istiyordum konu biraz ekşi bir yere ilerledi.Uno hakkında ankarametinerr dostumun verdiği bilgiler gayet objektif ve kullanıcı tarafından verilen bilgiler, elbetteki accent ile uno yu birebir kıyaslamak doğru olmaz ancak uno yu da hiç çamura batırılmaması gerektiğinde bahsediyor bu konuda kendisini tebrik ve teşekkür ediyorum, ve dolayısıyla aradaki farklar accenti tercih etmeye sebeb olabilirmi ve gerçekten bu fiyatı vermeye değermi.Basit bir örnek olarak ayda yılda aracında bir müzik dinleyen genelde radyo dinleyen birisinin, gerçekten müzik dinleme zevkine sahip birbaşka kullanıcı gibi milyarlık ses sistemlei alması kadar abes olurmu?

arkadasım oyle anlasılıyorkı sen kafanda bıtırmıssın uno almak ıstıyosun bız daha ne dıyelım farklarını anlattık kafana artık hangısı yatıyorsa gıt onu al

• quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

arabayı sattım çünkü 12 yaşında bir araba. öğrenmek için almıştım. 2003 üstü bir araba almayı düsündüğümden sattım. arabayı kusurlu olduğu için memnun olmadığım için satmadım ki. kusur olsa, alcı istanbuldan ankaraya gelip arabayı alırmıydı. gayet de memnun araçtan alan arkadas

senınle polemık yasamak ıstemıyorum oyuzden bu konuyu kapattım ama sunuda merak ettım ankara pıyasası ıstanbuldan fazladır bu adamda kafa yokmu ıstanbuldan ankaraya gelıp araba almıs benım bı yakınım ankarada oturuyor ve ıstanbuldan araba alıp ankarada bı kac mılyar farkla cok rahat satıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

arabayı sattım çünkü 12 yaşında bir araba. öğrenmek için almıştım. 2003 üstü bir araba almayı düsündüğümden sattım. arabayı kusurlu olduğu için memnun olmadığım için satmadım ki. kusur olsa, alcı istanbuldan ankaraya gelip arabayı alırmıydı. gayet de memnun araçtan alan arkadas

senınle polemık yasamak ıstemıyorum oyuzden bu konuyu kapattım ama sunuda merak ettım ankara pıyasası ıstanbuldan fazladır bu adamda kafa yokmu ıstanbuldan ankaraya gelıp araba almıs benım bı yakınım ankarada oturuyor ve ıstanbuldan araba alıp ankarada bı kac mılyar farkla cok rahat satıyor

neden ankara arabası. ankara arabası pahalıdır ama rutubet yememiştir. özellikli izmir antalya istanbul gibi sehirlerde araba rutubete bağlı olarak erken çürür.

ankara arabası rutubet yememiştir.

arabayı sattığım genç arkadas 06 yı bozmadan götürdü. satarken de ona göre satacak. ankara arabası türkiyenin en prestijli plakasıdır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.