Şimdi Ara

Acc Hata !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyuna girerken hata veriyor bilen varmi?

http://img294.imageshack.us/img294/4421/ads305zon1.jpg

Acc Hata !

• Ödeme yapıcan kısacası.
  • 6 aylik pesin yapmistik acc yaratirken anlamadim wallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbiropucuk -- 7 Temmuz 2007; 0:49:05 >
  • 6aylık odeme yokkı.Ya 2aylık pre-paid card vercen yada her ay kartından cekcekler
  • Kanımca acc'ini internet kafe´den aldın, satan kişi seni kekledi .
  • aynı hatayla bende karsılastım bugun. ama sacma olan benim ay 4 ünde bimesi gerekiodu.bende 4 ünde düzgün bi şekilde kart bilgilerini girdim.ama ne hikmetse bugun alıorum mesajı.madem ödeme yapılmadı 4 ünde kapanması gerekmezmi hesabın.bu işte bi iş var.inş hesabı hortumlamamıstır serefsiz blizzardben bu tür net üzeinden ödeme işine hiç güvenmiorum bundan sonra game card alcam hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 7 Temmuz 2007; 11:57:28 >
  • Sanal kart da güvenlidir illa game karta gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla arkadas oyle hatirliyoruz ya neyse sorun anlasilandina gore ben arkadasimdan kredi karti ile alicaktik onunla
  • game card alnca noluoki?
  • Bi kart var önceden içinde alınmış bi kod var çeşitleri falan var 1 aylık 2 aylık vs. bunu parayla alıyorsun içinden çıkan kodu wow-europeye girip accountuna login oluyorsun orda ilgili bölüme girip kodu giriyorsun ve aylık ödemen çok garanti bi şekilde tamamlanıyor.
  • 6 aylık ödemede var. 6 aylık ödeyinde 5 ayın parasını veriyon 1 ay beleşe geliyodu
  • sen wow-europe.com dan hesabina bir giris yap ve ordan payment bolumu olmasi lazim oraya bir bak. Muhtemelen acc frozen gozukecektir. payment bolumunden kac aylik para yatirdigin gozukecektir. Eger odemenin dekontu varsa blizzard a mail atabilirsin. bir yanlislik varsa duzeltirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.