Arkadaşımın lap topuna sistem kurdum hard diski ikiye böldüm ve daha sonra gerekebilecek program kurulumlarını ve driver kurulumlarını hard diskin ikinci parçasına ( d:\ ) attım. Neyse herşey normal ama d üzerinde bir program kurulumunu çalıştıramıyorum kafayı yedirtti bana kurulum dosyasını c de program files içine atınca ve orda exe sine basınca kurulum sorunsuz başlıyor fakar baska hiç bir yerde exe dosyalarını çalıştıramıyorum. Arkadaşlar bu şekilde manyak ötesi bir hata ne aklıma ne mantığıma yatmıyor. Lütfen yardım .... Pleaseeeee....
Bir arkadaşım program kurulumunu engelleyen bir aparat takılmış olabileceğini söyledi ama ben böyle bir şey hiç duymadım. Program kurulumunu engelleyen programlar var ama bilde kurulu olmadığı kesin. Mekanik bir paraça ise hiç duymadım. Sony vaio lap topun markası.
valla arkadaşım bazı programlar kurulduktan sonra direk c: nin içine kurulmuş gibi davranıyolar bence en iyisi programları kaldırıp kurulum sürücüsü olarak c: yi seçmen yani c: ye kurmanı tavsiye ederim bende de ingilizce eğitim seti vardı findowsu yeniden kurdurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme