Şimdi Ara

Acaba kaç üye ölmüştür ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
12
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

Rahmetli AYE'nin videolarını seyrettim gece gece canım çok sıkıldı

Tüm ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin,
    Amin.

Hepsine üzüldüm ama ne yalan söyleyim bu adama pek üzülmedim. Arabanın bile 50 ile gitmesi gereken yerde kaç hız yapıyor. Sonra ölünce belediye suçlu. Aynı yerden 50 ile geçse ölürmüydü acaba? Motora binen adamın ölümüne pek üzülmem motor zaten yarı ölümdür.

"motora binen adamın ölümüne üzülmem" Bu cümleyi neye dayanarak yazdığını bilmiyorum ama İNSAN sıfatını taşıyan bir insan böyle bir şey söylemez. Çok arkadaşımı motosiklet üzerinde kaybettim, ilerde benim de başıma gelebilir, bilinmez. Senin gibi sığ düşünen İNSANlar(!) olduktan sonra daha çok motorcu kardeşimizi kaybederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seza

quote:

quote:

Amin.

Hepsine üzüldüm ama ne yalan söyleyim bu adama pek üzülmedim. Arabanın bile 50 ile gitmesi gereken yerde kaç hız yapıyor. Sonra ölünce belediye suçlu. Aynı yerden 50 ile geçse ölürmüydü acaba? Motora binen adamın ölümüne pek üzülmem motor zaten yarı ölümdür.

"motora binen adamın ölümüne üzülmem" Bu cümleyi neye dayanarak yazdığını bilmiyorum ama İNSAN sıfatını taşıyan bir insan böyle bir şey söylemez. Çok arkadaşımı motosiklet üzerinde kaybettim, ilerde benim de başıma gelebilir, bilinmez. Senin gibi sığ düşünen İNSANlar(!) olduktan sonra daha çok motorcu kardeşimizi kaybederiz

Arkadaşım motora binmek var motora binmek var. Kimisi alır motoru 50 yi geçmez kimisi de 200 ün altına düşmez. 200 ün altına düşmeyen adam ölmeyi haketmiştir benim gözümde. Ben bunu diyorum sen ne anladıysan artık. Bu arada insanlık demişsin ama asıl insanlık motora ADAM gibi binmek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amin.

Arkadaşım motora binmek var motora binmek var. Kimisi alır motoru 50 yi geçmez kimisi de 200 ün altına düşmez. 200 ün altına düşmeyen adam ölmeyi haketmiştir benim gözümde. Ben bunu diyorum sen ne anladıysan artık. Bu arada insanlık demişsin ama asıl insanlık motora ADAM gibi binmek.

Bu yorumu yapan arkadaşa sözüm
    Altında 1000rr gibi veya r1 gibi alet olucak , en dandik 1000rr bile 0-300ü 12 13 saniyede alıyor , 0-100 2 3saniye max sen neyin 50siyle gidiceksin o motorda , hele bir kere bir oturda o gaz kolunu 40 derecelik acıyla bir çevir daha hareket edemeden üstünden inersin. 50 le gitmek istiyorsan git 125r - 250r al.. Ki 1000cc tecrübe ister , aye dediğin adam 2 cocuk babası 34 35 yaşında bi adamdı.

15 km yolu 3dkda gitti.

300 km hızla giderken saniyede 90 100 metre yol alırsın.

Motorda yüksek hız herzaman stabildir vucut adrenalini fazla salgıladıgı için kene gibi motora yapışırsın.

CBR yi konuşmayada gerek yok zaten.. binmeyen bilemez..

Al bak buda üst devirlerdeki ivmelenmesi bonus olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 19 Nisan 2013; 12:32:02 >

• Şehit ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

quote:

quote:

quote:

Amin.

Altında 1000rr gibi veya r1 gibi alet olucak , en dandik 1000rr bile 0-300ü 12 13 saniyede alıyor , 0-100 2 3saniye max sen neyin 50siyle gidiceksin o motorda , hele bir kere bir oturda o gaz kolunu 40 derecelik acıyla bir çevir daha hareket edemeden üstünden inersin. 50 le gitmek istiyorsan git 125r - 250r al.. Ki 1000cc tecrübe ister , aye dediğin adam 2 cocuk babası 34 35 yaşında bi adamdı.

15 km yolu 3dkda gitti.

Motorda yüksek hız herzaman stabildir vucut adrenalini fazla salgıladıgı için kene gibi motora yapışırsın.

Keyifsiz değil emin ol ben de çok istiyorum. Ama canımdan önemli değil bu keyif. Eğer bu keyif için binersem birgün ve ölürsem bunu kabul ederim. Motor ölümdür. Bunu kabul etmek lazım. İki çocuk babasıysa başka hobi bulsun kendine.

• çapırla sağdan sağdan gidene birşey demiyorum, otobanda basanada lafım yok max 60la gidilmesi gereken çoluk çocugun dolaştığı yerlerde almış kawasaki racingi altına böğürtüyor önce görmemiş gibi sonra bir asılıyor gaza bir saniyede 120 ile bildiğin sokaktan geçiyor sniperla indirmek istiyorum böylelerini sanırım arkadaşın lafıda bunlara yoksa al racingi otobanda kimseyi tehlikeye atmadan öl istersen kime ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

Orijinalden alıntı: Şizofren Kızan

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Bir arkadasımızda üst geçitten düşmüştü ailevi sorunları vardı hatta bu yıl

se_co yu diyorsun sanırım. Sercan karslı

evet ta kendisi

Beyler bu vefat eden sercan karsli nerde yasiyor memleketi nere ??

bayburtluydu güngörende yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam.. istanbulda yanii

• arkadaşlar her şey tamamda vefat eden birinin arkasından konuşmak doğru olmaz, en azından bir dua edin o yeter eminim, kimin nasıl ne diye vefat ettiği bu kadar dil üstü olmamalı..
  • hız diyince aklıma bu geliyor thrust yeni karasal hız rekor denemesini yapacak önümüzdeki bikaç yılda bunun için 100 milyon doların üstünde para harcanmış şekli mekli yok ama iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosphe11 -- 19 Nisan 2013; 16:24:46 >
  • quote:

quote:

Amin.

senin namına utandım,
    alıntıya sebebiyet verdiğim için bir kere daha utandım,

ALLAH sana da HİDAYET nasip eylesin !
    Amin,

Not : Mümkünse Alıntı yapma polemik çıkartma EĞER yaparsan ŞİKAYET + BLOK

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amin.

15 km yolu 3dkda gitti.

Keyifsiz değil emin ol ben de çok istiyorum. Ama canımdan önemli değil bu keyif. Eğer bu keyif için binersem birgün ve ölürsem bunu kabul ederim. Motor ölümdür. Bunu kabul etmek lazım. İki çocuk babasıysa başka hobi bulsun kendine.

Adam ölmüş gitmiş, sen hala başka hobi bulsun kendine diyorsun.

• quote:

Valla motoru kullanmaya herkez yemez , 1 sene sonra 600rr elimde adam gibi kullanırsan birşey olmaz ama ben hız meraklısıyım bastıkca basarım.. Bu arada yoshimura veya devil egzozlu , 1000rrnin sesi yeter

edit : Rahmetli adam , nasıl başka hobi bulsun kendine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 19 Nisan 2013; 17:11:12 >

• @Edeb'i Muamma

Bu arada aYe murat abinin vasiyeti , eğer bir gün motor üstünde ölürsem ve benim hatam ise arkamdan ağlamayın üzülmeyin birşey yapmayın.. ama eğer bir gün ölürsem motor üstünde ve benden kaynaklı bir hata değilse sonuna kadar gerekeni yapın

Belki orda sen olsaydın belki arabayla 50 lik yolda 60la girip kaysaydın ?

Peki 50le 60la virajı dönen tanıdık vardı arkada kız arkadaşı oturuyordu 2sininde koruması fulldu. Fakat aynı şekilde yer ıslak oldugu için arka teker kaydı ve kız arkadaşıyla beraber takla attı bariyerlere girdi 2ay komada yattı..

edit : Bu arada 50 60 yaşındaki racingci abilerde var sen rahat ol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 19 Nisan 2013; 17:22:17 >

• Silkroad bölümünden bi abimiz vardı nickini hatırlayamadım, şehit olmuştu onu biliyorum.
  • ne kadar iç açıcı bir konu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

@BehzatÇ.

Öyle bir adama üzülülmezmiydi be..

Murat Doğan , 34 AYE , 1000RR..

2500 e yakın motorcu katıldıydı.. Motordelisi ekibinden deliemin "emin abi"..

Hatırlamam mı.. O cbr'ı sürüşünden belliydi kaderi..

motor kazasında mı öldü ne zaman olmuş nickini hatırlıyorum sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Motor kazasında.. Belediyenin gizli sulamasından dolayı tekeri kayıyor gerisi belli..

Şu ısıklardaki kalabalık bile yeter..

http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/79462-murat-doganay-aye.html

Yaklasık 32 tane hatırladıgım motosiklet forumu bir araya geldi konvoyu hele hiç sorma 2500 ü geçtiydi.. E5 yolunun yarısını kapattılar..

https://www.facebook.com/video/video.php?v=458702435399
    http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/79698-aye-murat-doganay-icin-artik-sesimizi-duyurmak-icin-toplaniyoruz.html

7 Agustos 2010 ..

Kartal’da meydana gelen kazada kolu kopan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    (IHA) Kartal’da meydana gelen kazada kolu kopan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Edinilen bilgiye göre Kartal TEM bağlantı yolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, yolun kaygan olması sebebi ile motorun kontrolünü kaybeden sürücü Murat Doğanay (35), motoru ile beraber yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sürtünmenin etkisi ile kolu kopan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen baba Ahmet Doğanay, oğlunun yerde kopan kolunu görünce sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü, kopan kolu ile beraber hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü Murat Doğanay hayatını kaybetti. Doğanay’ın arkadaşları kazaya neden olarak yol kenarındaki çiçekleri sulayan fıskiyelerin yola su atması ve yolun kayganlaşması olduğunu iddia ettiler.

Hastanede Doğanayın ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarını tutamazken Murat Doğanay’ın 4 buçuk aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Haberlere bile çıktıydı protestomuz motor camiasının sevilen bir ismiydi..

http://www.haberturk.com/yasam/haber/539969-kaza-mi-ihmal-mi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15509397.asp

http://www.dha.com.tr/tekerlek-koptu_353202.html

Bir çok sitedeki yazılara burdan bakabilirsin

https://www.google.com.tr/search?q=Kartal%E2%80%99da+meydana+gelen+kazada+kolu+kopan+motosiklet+s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC%2C+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hastanede+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti.&aq=f&oq=Kartal%E2%80%99da+meydana+gelen+kazada+kolu+kopan+motosiklet+s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC%2C+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hastanede+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti.&aqs=chrome.0.57&sourceid=chrome&ie=UTF-8

burdanda bol bol konvoya bakabilirsin..

https://www.google.com.tr/search?q=murat+do%C4%9Fanay+aye+konvoyu&aq=f&oq=murat+do%C4%9Fanay+aye+konvoyu&aqs=chrome.0.57j60l4.2881j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 19 Nisan 2013; 19:04:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

birini biliyorum 11.sınıftı.sınıfta kalınca intihar edecem diye konu açtı.twitterına baktım herkes seni özleyecez nur içinde yat gibi şeyler yazmış.Allah rahmet eylesin

gece gece moralim bozuldu

Sen bunu yazınca bende ufak bir araştırmayla konu buldum ve arkadaşı da buldum tabi. Vefat etmiş dediğin gibi..

http://forum.donanimhaber.com/m_65058071/tm.htm

https://twitter.com/furkanekmen
    https://www.facebook.com/furkan.ekmen

http://www.trafikhaber.com/trafik-saglik/istanbul-findikli-lisesi-ogrencisi-genc-kalp-krizi-gecirerek-oldu-h30887.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Bir arkadasımızda üst geçitten düşmüştü ailevi sorunları vardı hatta bu yıl

se_co yu diyorsun sanırım. Sercan karslı

evet ta kendisi

Beyler bu vefat eden sercan karsli nerde yasiyor memleketi nere ??

bayburtluydu güngörende yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam.. istanbulda yanii

Anladim hocam tesekkur ederim bi akrabam vardi da sercan karsli adinda ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Motor kazasında.. Belediyenin gizli sulamasından dolayı tekeri kayıyor gerisi belli..

Şu ısıklardaki kalabalık bile yeter..

http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/79462-murat-doganay-aye.html

Yaklasık 32 tane hatırladıgım motosiklet forumu bir araya geldi konvoyu hele hiç sorma 2500 ü geçtiydi.. E5 yolunun yarısını kapattılar..

https://www.facebook.com/video/video.php?v=458702435399
    http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/79698-aye-murat-doganay-icin-artik-sesimizi-duyurmak-icin-toplaniyoruz.html

7 Agustos 2010 ..

Kartal’da meydana gelen kazada kolu kopan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    (IHA) Kartal’da meydana gelen kazada kolu kopan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Edinilen bilgiye göre Kartal TEM bağlantı yolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, yolun kaygan olması sebebi ile motorun kontrolünü kaybeden sürücü Murat Doğanay (35), motoru ile beraber yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sürtünmenin etkisi ile kolu kopan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen baba Ahmet Doğanay, oğlunun yerde kopan kolunu görünce sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü, kopan kolu ile beraber hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü Murat Doğanay hayatını kaybetti. Doğanay’ın arkadaşları kazaya neden olarak yol kenarındaki çiçekleri sulayan fıskiyelerin yola su atması ve yolun kayganlaşması olduğunu iddia ettiler.

Hastanede Doğanayın ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarını tutamazken Murat Doğanay’ın 4 buçuk aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Haberlere bile çıktıydı protestomuz motor camiasının sevilen bir ismiydi..

http://www.haberturk.com/yasam/haber/539969-kaza-mi-ihmal-mi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15509397.asp

http://www.dha.com.tr/tekerlek-koptu_353202.html

Bir çok sitedeki yazılara burdan bakabilirsin

https://www.google.com.tr/search?q=Kartal%E2%80%99da+meydana+gelen+kazada+kolu+kopan+motosiklet+s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC%2C+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hastanede+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti.&aq=f&oq=Kartal%E2%80%99da+meydana+gelen+kazada+kolu+kopan+motosiklet+s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC%2C+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hastanede+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti.&aqs=chrome.0.57&sourceid=chrome&ie=UTF-8

burdanda bol bol konvoya bakabilirsin..

https://www.google.com.tr/search?q=murat+do%C4%9Fanay+aye+konvoyu&aq=f&oq=murat+do%C4%9Fanay+aye+konvoyu&aqs=chrome.0.57j60l4.2881j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

başımız sağ olsun

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.