Şimdi Ara

AC IV: Black Flag'ten Su Altı Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxlayer

    HARİKA OKYANUSTA YÜZECEZ.GERÇEKTE DALAMIYORUM OKYANUSA KÖPEK BALIĞI TEHLİKESİ VAR.SAKAT KALMASI VAR.ÖLMEK BİŞEY DEĞİL DE.BU OYUNLA ASSASSİN SERİSİ ÇIKIŞA GEÇİCEK.

    Kocaeli'de okyanus mu var !?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: oxlayer<br> <br> HARİKA OKYANUSTA YÜZECEZ.GERÇEKTE DALAMIYORUM OKYANUSA KÖPEK BALIĞI TEHLİKESİ VAR.SAKAT KALMASI VAR.ÖLMEK BİŞEY DEĞİL DE.BU OYUNLA ASSASSİN SERİSİ ÇIKIŞA GEÇİCEK.<br> </blockquote><br> Kocaeli'de okyanus mu var !? <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    hahahaha:D 20 yıldır kocaelideyim biz neden görmedik okyanusu:D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu fragmandaki müzik öyle bir geçer zamankinin müziği çalmışlar ayıp ya
  • ben pek beğenmedim ya. hiç de öle su altındaymış gibi bir hissiyat yok, sanki uzay boşluğunda debeleniyormuş gibi. su altında daha fazla akıntı ve basınç hissi vermeleri gerek tabi görüş de bu kadar temiz olmamalı yani su temiz orası kesin ama bir bulanıklı vermeleri gerek sonuçta. sadece baloncuklarla olmaz.
  • hahah güldürmeyin beni . Siz ne kadar da seviyorsunuz bu oyunu . Ezio'dan sonra gerçek bir oyuncu bu oyunu seveceğini düşünmüyorum .Biz ne yapıyorduk AC 'de amacımız neydi biz suikastçiydik tapınakçılara karşı savaşmamız ve dünyayı kehanetten korumamız gerekiyordu . Hatırlarmsınız Roma ve Osmanlıdaki O güzel türkçe konuşmaların yada IV oyununda gelen ordu yönetim şekli :( peki ne yapıyor bu ubisoft hiç bişi sadece konuyu saçma yerlere çekiyor .Hadi senaryoyu geçtim oyunun grafikleri güzel olsa be adam ! yıl 2013 sen taa 2009 yılın grafiğindesin. Tabi Fragmanda mükemmel yapıyorlar . Ama o grafiği yapacaksan 5 yıl beklerim. Ama niye seri çıkartma derdindesin ? bu kadar güzel bir konuyu mahvettin ! Biz suikastçiyi oynuyorduk masallarda anlatılan korsanı değil !? Hmm şimdi sana soruyorum ubisoft oyunun ne kadar seviliyor ? ben gerçek olarak sordum 10-13 yaşındaki çocukların oyun anlayışıyla değil ! Evet bazen oyunda sadece grafiğe bakmamak lazım ancak diğer herşeyi kötüleştiriyorsun be ubisoft ! Hıh bide yüzme yapmış :D güldürme beni ! oyun iyice başka tarafa çekildi dimi sizde fark ettiniz . Ben olsam hayatta IV oyunundan sonrası önermem ve almam alınmaya değer değilki .Bak 13 gün sonra Splinter Cell çıkacak alıcam çünkü o oyun hakikaten modern AC :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bir Last of Us' ın su altı oynanışına bakın, bir de bunun. Sanki bir kaşık suda yüzüyormuş gibi. Ki Last of Us' ın teması ne deniz ne de okyanus. Neredeyse tamamı suda geçen bir oyunda bunu görüyorsak, bunun adına ihmalkarlık ve paragözlük denir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • YURTDIŞINA TATİLE GİDİYORUM ONU DÜŞÜNEMİYORMUSUNUZ? ÖRNEĞİN MALDİVLER. HAYATTA BİR KERE SİZ DE GİDİN TAVSİYEM.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Assasin's Creed Serisini Çok Severek Takip Ederdim.Ta ki Ezio Gidene Kadar.3. Oyununu aldım fakat verdiğim paranın boşa gittiğini hisseder gibi oldum.Assasin's Creed 4 ü alıcam mı alıcam ama eskisi gibi 'çıksında alıyım' versiyonunda değil 'aman ucuzlarsa alırız belki' versiyonunda alıcam.Vede son olarak Assasin's Creed serisi ne kadar uzarsa o kadar saçmalayacak gibi geliyor bana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir ya !? FarCry 3 teki mekanlar neredeyse... onu geçti köpekbalığı avlamak farcry 3 te bile daha zevkliydi bu nedir abi atıyor attığı şey köpek balığına mı gitti nereye gitti belli değil ekrana az kırmızı ver nasılsa yer oynayan ergen dimi !? yazık ya AC böyle yapıyorsa bı herifler farcry 4 ten birşey beklememek lazım gemi savaşıyla kurtarırlar black flagıda yazık çok yazık.
  • Assassin's Creed-Survivor olmuş bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yaz aylarını AC serisini oynayarak geçirmeyi düşündüm. İlk oyunu oynarken süs havuzuna girmek bile ölmeni sağlıyordu. Şimdi ikinci oyunu oynuyorum, hala suya girmeye çekiniyorum. :) Seri ise Assasinlikle pek bağlantısı kalmamış gibi görünüyor. Altair olsun, Ezio olsun gerçek hikaye bunlardı. Oynadıkça anlayacağız serinin nereye gittiğini. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yenilik her zaman iyidir
  • Gizlice balıkmı avlıyoruz?
  • Su altı grafikleri muazzam demişinizde hiçte öyle değil o netlik ne lan öyle O_o bulanıklık olması lazım ha adamın su altı gözlüğü varsa o başka tabii :ASsD:asd
  • havada uçuyormuş gibi yüzüyor.ghosts'un su altı videoları daha inandırıcıydı :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.