Herkese selamlar yeniden. EXCELANCEE28 Son osmanlı yeni bir oluşum değil aslında oluşumda değil, geçen sene hobi olarak kurduğum ve sadece 1-2 karakterimin (zaten adı da bu yüzden son osmanlı) olduğu bir guild.
ABYSSUS forever :)
UPDATE
Guild Adı : Abyssus Guild Lideri: Qrom Officers: Musallat, Elysian Server : Crom PVE Oyuncu Alimi : Evet, devam ediyor. (Ventrillo kullanımı mecburidir.) Guild Sehri : Poitain'de Full T3 + Renown Level 14 Aktiviteler: Her Çarşamba T3 Raidler. Hergün Khitai İnstancelar, PvP vb.
Guilde katılım ve kurallarımızı öğrenmek için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz :[www.aocturks.com]
Güncellendi sevgili Hyboria halkı
YAMA 2.2 ( 04.05.2011) -400MB- - 1 -
Yeni LvL80 Grup Zindanları; 1- Ai District 2- T’ian’an District
Günlük yapılabilen iki grup zindanıdırlar. Giriş Insurrection kampının yanındaki kanalizasyonlardır (sewer). Insurrection’da 4.seviyeye ulaşmış olmak bu zindanlara zevk katacaktır.
GELİŞTİRİLMİŞ TARAF SİSTEMİ
Bu değişiklikteki ana hedef, sürekli aynı görevleri ard arda yapmaktansa, görevlerden daha fazla getiri elde ederek, farklı etkinliklere zaman ayırabilmektir.
DEGİŞİKLİKLER:
*Taraflarda tekrarlanan görevlerin süresi 20 saat oldu.
*Yeni tekrarlanan görevler eklendi. Northern Grasslands, Rank 0 - Shadows of Jade, Gore in the Grasslands Northern Grasslands, Rank 0 -Yellow Priests of Yun, War on the Children Northern Grasslands, Rank 0 -Children of Yag-kosha, Rectoral Retribution Chosain, Brittle Blade, Rank 1, Bloodshed in the Shadows Chosain, Shadows of Jade, Rank 1, Carnage in Chosain Kara Korum, Shadows of Jade, Rank 2, Revenge on the Jiang Shi Paikang, Brittle Blade, Rank 3, A Balanced Blade Paikang, Shadows of Jade, Rank 3, A Shadowed Victory
*NPC öldürünce gelen taraf puanı 60 yerine 120 oldu.
*Kazanılan Mark of Aclaim’lerin sayısı değişti. - Northern Grasslands : 10-18 tokens - Chosain Province : 12-20 tokens - Kara Korum : 14-22 tokens - Paikang : 16-24 tokens
YAMA 2.2 ( 04.05.2011 ) -400MB- - 2 -
CROWD CONTROL DEĞİŞİKLİKLERİ
Genel Değişimler;
*Knockbacks -tekme atma- artık etkilenmemek yerine direnç sistemi kullanacak. Yani artık hedefin zırhı önemsiz. *Stand your Ground, Running Shot, Excellent Balance ve Ursine Bond artık aktif olduklarında rakip tarafından görülebilecek. *Artık Abilities altında olan yetenekler SILENCE’ten etkilenmiyor. Speller etkilenecek. *RECENTLY IMPAIRED etkisi altında olan Büyücü ve Üfürükçüler silence karşı dirençli olacaklar. *FEAR’dan etkilenen hedefin artık HIZI da azalacak. *Snare in etkisi %60 ı geçemiyor. *Snare etkisi altında iken Stragger etkilemeyecek. *Root+Silence etkisinde olan hedef RECENTLY IMPAIRED buffı almış olacak. *Stragger debuff’ın özel görseli var. *Sprint halinde iken fear atılan oyuncu stamina kaybetmeyecek. *Enslaving Fire artık dps i %50 azaltacak. *Column speller artık pvp’de doğru çalışıyor. *AA feat 'Charm Resistance'' artık Stragger Res. oldu. *Ranget comboların artık görüş alanında etkili kuralı var. Yani hedef comboya başlarken görüş alanından çıkarsa dps yapılmamış olacak. *Combo başlatıcılar combo olmaz ise 10 sn bekleme süresi olacak.
YAMA 2.2 ( 4 Mayıs ) -400MB- - 3 -
KLASLARA ÖZEL DEĞİŞİKLİKLER
Büyücüler: -AA feat 'Charm Immunity' nin adı 'Silence Immunity' oldu. -AA feat Transcendence' artık Silence in süresini azaltıyor. -AA feat 'Ethereal Escape' artık Silence etkisi de barındırıyor.
Üfürükcüler: -AA feat 'Charm Immunity' nin adı 'Silence Immunity' oldu. -AA feat 'Divine Luster' artık Silence in süresini azaltıyor. -AA feat 'Deliverance' artık Silence etkisi de barındırıyor.
Assas: -Curse of the Lotus artık fear . -Vampyric Nature artık stun. -Grim Corruption yapılış süresi 1 den 5 aynı sürede olacak. -Snap Kick in bitişi yukarıdan olacak. -Impede Life hedefte 30 saniye Natural Stamina ve Mana üretimini durdurmuyor. -Avatar of Death knockback a %100 direnc veriyor.
Barbar: -Scatter Foes a ek puan verilirse hedefi daha uzağa tekmeleyecek. -Clobber bitişi üst oldu. -Earth Shatter bitişi sağ sol oldu. -Stunning Punch bitişi üst sol oldu. -Redesigned the Berserker feat Paralysis: 'Augments the Clobber' hedef zırhını hırpalamış olacak ve hedef fizik saldırılara açık kalacak.
Bear Shaman: -AA feat Ursine Bond' silince e dirençte veriyor.
Conq: -Overwhelm in kombosunun 4-5 inci aşamalarından bir adım çıkartıldı. (kısalmış) -Lumbering Hulk snare leri kaldıracak. -Burst of Aggression Frenzide hedefe tekme atacak. Defansta %10 fazla hate üretecek.
Dark Templar: -Shadowed Soul artık bir ability. DT den fearı kaldıracak.
Demo: -'Hands of the Underworld' artık snare etkili. -Wicked Bolts a puan verdikçe hedef daha uzağa fırlatılacak.
Hox: -Roots of Hell tekmelere %20-30-50 direnç verecek. -Thundering Flames in yapılan komboyu durdurma şansı olacak. -HOX değişirken grafik donma sorunu çözümlendi.
Guardian: -Overwhelming Shout un snare i artık farklı değil. -Stand Your Ground artık Guard ve grubunu tekmelere dirençli yapacak. Ek olarak aktifse Shield Sweep rakipleri daha uzağa fırlatacak. -Prime Initiative in yapılması 01 saniye, yeniden yapılması için 30 saniye gerekecek. -Prime Initiative dps i %16 azaltıldı. -Reckoning artık Disable 4 ün sonunda olacak.
Necromancer: -Unholy Hands artık hedefli bir AoE büyüsü. 6 hedef rooted olacak. Bağlanacak. -Quick Steps in 3. seviyesi artık Prowess puanı gerektirecek.
Pom: -Exorcism artık bir ability. Artık grup dışında POM dan da fear ve silence i kaldıracak. -Empowered Repulse (Divinity) hedefin geriye fırlatılma mesafesini arttıracak. -Condemn, Inclusion, Avert Thine Eyes, Eye of Judgment ve Repudiate in mana ihtiyaçları azaldı. -The Divinity Feat 'Spiritual Warding' POM a silence direnci veriyor. (eskiden charm) -Holy Accession will now proc off any blue heal (Wave of Life/Blood Flow/Life of Set) running on the Priest of Mitra. -Divine Blessing artık hedef olmadığında olmayacak. -Revivication, POM üzerinde diğer yeşil heal aktifken, Emanation of Life ı artık aynı zamanda tetikleyecek.
Ranger: -Booby Trap a puan vermek hedefi daha uzağa tekmeleyecek. -Okçunun tuzaklarının aktif olması için artık 1 saniye geçmesi gerekiyor.
Tos: -Rousing Shock u grup dışında TOS tan da stun kaldıracak. -Puppets of Set artık stun. -'Brain Spasms'artık silence i kırma şansı var. -Eye of the Storm artık TOS a %25 + zırh veriyor. -Replaced the Lightning feat 'Visions of Hatred' with the new feat 'Empowered Wisdom' Wisdom yerine tempest'ın Constitution ınını arttıracak.
Goktengr arkadaşımız tarafından hazırlanmıştır. Çeviri için kendisine teşekkür ederiz :)
Oyundan Haberler;
TURAN ve ALDASHIR
Son alınan duyumlara göre, yakın zamanda iki yeni bölge daha (TURAN ve ALDASHIR) oyuna eklenmeye hazırlanıyor. Çıkış zamanı, yazın gösterime girecek Conan filmiyle alakalı bir zaman. Ayrıca filmle birlikte bizi bazı süprizlerin de beklediği belirtiliyor.
Conan hikayelerini beğenen ve oyununu keyifle oynayan biri olarak, her büyük pacthte yaşanan problemler olmadan yenilikleri görebilmek umuduyla, hayırlısı olsun…
Kısmet olursa bu yaz tatilinde büyük sınavdan sonra baslamayı düşünüyorum. haziranın sonunda yai. sizçe çok şey mi kaçırdım, hiç başlamasam mı ki?
Merhaba William Wallece, Online oyunlarda maalesef karakterler hızlı bir gelişme içerisinde oluyor. Her gün online olan bir çok oyuncu var ve bunların yanında senin sıfırdan başlamandan kaynaklı tabi ki eksikliklerin olacak. Fakat hiç sorun etmene gerek yok. Crom Server'ı Abyssus Guildine gelmeyi düşünürsen, elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ve de bence bir şeyleri kaçırdım diye, eğlenceden mahrum kalma. Conan'ın barbar çağını seviyorsan keyif alacağına eminim. Şu an guildimizde yeni başlayan bir çok arkadaş hızlı bir şekilde karakterlerini kasıyorlar. Arayı çabuk kapatacağına eminim.
Not: Şimdiden sınavda başarılar.
@sinsisu Olumlu yorumların için teşekkür ederim. Şimdiden aklım gidiyor hangi karakteri seçsem, nasıl gelişebileceğim vs. bi yandanda LYS için son düzlükteyim. Bilmiyorum daha ne kadar dayanacağım bu işkenceye. Bir yandanda barbar dönemine ait olan bu oyun sade ve hoş gözüküyor. Herşey sınavdan sonrasına bakıyor işte. Bilgisayarı yenilemem vs. inş hayırlısı olur
Evettttttttttttt, serverlar sonunda birleşiyor.
EU server merge, yarın(01.06.2011) Çarşamba günü gerçekleşiyor.
US: Tyranny and Cimmeria are merged into one PvP server
EU: Crom, Hyrkania and Ishtar are merged into one PvE server Fury, Aquilonia and Stygia are merged into one PvP server
Polonya ve Almanya serverlarına şimdilik dokunulmadı. Amerika serverları pvp serverı olarak birleşiyor. Avrupa serverları pvp ve pve olarak birleşiyor. Toplam 7 server var.
Gelelim Server birleşmesinin etkilerine ve dikkat edileceklere;
1) Eğer server birleştiğinde diğer server'da sizin karakter isminizden bir kişi mevcutsa; karakterinizin aktif olup olmadığına, levelinin kaç olduğuna, kimin o ismi daha önce aldığına bakılacak. Benim hesabım senin hesabını döver tarzında kıyaslama yapılarak, uzun zamandır aynı ismi kullanan ve aktif oyuncu olanlara öncelik tanınacak ve kriterleri sağlayamıyorsanız o ismi artık kullanamayacaksınız.
2) Eğer kalabalık bir arkadaş listesi kullanıyorsanız, oyuna girer girmez hemen friend listinizi kontrol edin. Çünkü isimlerini değiştirmiş olabilirler. Sevgili funcom /tell atın diyor
3) Guild cityler aynen duruyor. Sadece instance sayısını arttıracaklar.
4) Battlekeeps konusunda ciddi sorunlar çıkack gibi. Çünkü tüm BK'ları temizliyorlar. Kalelerin itemlerini de guild liderlerine verecekler. Hepsi tekrar kaleyi yapmak zorunda kalacak.
5) Funcom, 1 kereye mahsus karakter transferine izin veriyor. Bedava olarak. Ama her serverdan her servera geçiş yok. Örneğin herhangi bir EU serverından rusya ya da polonya serverına geçiş yok.
Arkadaşlar, bu akşam mutlaka karakterlerinizin, tüm itemlerinizin, paracıklarınızın, AA ve normal featlerinizin fotoğraflarını çekin. Ne olur ne olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme