Yok. item düşme ihtimali yok. artık Abyssden Shard Shell falan çıktığına inanmıyorum ben düşürdüm diyenlerin uydurduupuna inanıyorum. hani bi SS falan gösterin nasıl düşmüş bizde görelim. Abyss hikaye. düşen en kalite item Chitin. Chitin düşürmede şansın olabilr. bazen 50 tane kırdırıyom 1 priest chitin üdşüyo bazen 20 tane kırdırıyom hem priest hem rogue chitin düşebiliyo.
quote:
Orjinalden alıntı: sorunlukral
Yok. item düşme ihtimali yok. artık Abyssden Shard Shell falan çıktığına inanmıyorum ben düşürdüm diyenlerin uydurduupuna inanıyorum. hani bi SS falan gösterin nasıl düşmüş bizde görelim. Abyss hikaye. düşen en kalite item Chitin. Chitin düşürmede şansın olabilr. bazen 50 tane kırdırıyom 1 priest chitin üdşüyo bazen 20 tane kırdırıyom hem priest hem rogue chitin düşebiliyo.
Ne alaka kardeş ben 10 tane kırdırdım 1 tane Graham 1 tane Rogue Chitin Bot çıkmıştı Ama tabiki de tamamen şans işi
sana yöntemini söyleyim yarısını sundirese sat yarısını kırdır o zaman shar ve raptor düşüyor bana 10 tane falan düştü
ben 3. den ironx çıkarmıştım,5.de falan da rogue chitin çıktı daha fazla zorlamadım
ŞÖYLE DİYİM OLİMPİA NIN AÇILDIĞI GÜNÜ ERTESİ YANİ 2. GÜN CLANCA ABYSS E KAÇTIK TOPLAM 100 TANE FALAN OLDU HEPİMİZ AYNI ANDA KIRDIRMAYA BAŞLADIK BANA TOTAMİK SPEAR ÇIKTI ARKADAŞA DA SHARD ÇIKTI AMA SERVERİN İLK GÜNLERİ OLMASI BUNDAKİ EN ÖNEMLİ ETKEN BENDEN SÖYLEMESİ!!!!!!!
BENCE ABYSSDEN 1M DEN DEĞERLİ BİR İTEM ÇIKMA OLASLIĞI %5
Valla arkadaşla zamanında 250 tane ard arda kırdırdık. Sonuc : harpoon, bir kaç parça chitin, bol bol pot, bezoar gibi ıvır-zıvır itemler. Halbuki en az 2 tane 1.derece high class(raptor,shard,totemic vs.) düşer diye almıştık :( gitti paralar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme