Şimdi Ara

Abyss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 39 tane abyssim war kırdırsam mı?? İtem düşme ihtimali warmıdır

• ee cvp veren yokmu??
  • item düşermi bilmemde cenabet cenabet kırdırma benden tavsiye
  • Pot da bir itemdir

• Şanslıysan 1 tane chitin çıkabilir
  • Tamamen sans.
  • Yok. item düşme ihtimali yok. artık Abyssden Shard Shell falan çıktığına inanmıyorum ben düşürdüm diyenlerin uydurduupuna inanıyorum. hani bi SS falan gösterin nasıl düşmüş bizde görelim. Abyss hikaye. düşen en kalite item Chitin. Chitin düşürmede şansın olabilr. bazen 50 tane kırdırıyom 1 priest chitin üdşüyo bazen 20 tane kırdırıyom hem priest hem rogue chitin düşebiliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorunlukral

Yok. item düşme ihtimali yok. artık Abyssden Shard Shell falan çıktığına inanmıyorum ben düşürdüm diyenlerin uydurduupuna inanıyorum. hani bi SS falan gösterin nasıl düşmüş bizde görelim. Abyss hikaye. düşen en kalite item Chitin. Chitin düşürmede şansın olabilr. bazen 50 tane kırdırıyom 1 priest chitin üdşüyo bazen 20 tane kırdırıyom hem priest hem rogue chitin düşebiliyo.

Ne alaka kardeş ben 10 tane kırdırdım 1 tane Graham 1 tane Rogue Chitin Bot çıkmıştı Ama tabiki de tamamen şans işi

• sana yöntemini söyleyim yarısını sundirese sat yarısını kırdır o zaman shar ve raptor düşüyor bana 10 tane falan düştü
  • Kırdır bakalım ne çıkcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Audric

item düşermi bilmemde cenabet cenabet kırdırma benden tavsiye

• ben 3. den ironx çıkarmıştım,5.de falan da rogue chitin çıktı daha fazla zorlamadım
  • ŞÖYLE DİYİM OLİMPİA NIN AÇILDIĞI GÜNÜ ERTESİ YANİ 2. GÜN
    CLANCA ABYSS E KAÇTIK
    TOPLAM 100 TANE FALAN OLDU
    HEPİMİZ AYNI ANDA KIRDIRMAYA BAŞLADIK BANA TOTAMİK SPEAR ÇIKTI
    ARKADAŞA DA SHARD ÇIKTI
    AMA SERVERİN İLK GÜNLERİ OLMASI BUNDAKİ EN ÖNEMLİ ETKEN
    BENDEN SÖYLEMESİ!!!!!!!
  • BENCE ABYSSDEN 1M DEN DEĞERLİ BİR İTEM ÇIKMA OLASLIĞI %5
  • Valla arkadaşla zamanında 250 tane ard arda kırdırdık. Sonuc : harpoon, bir kaç parça chitin, bol bol pot, bezoar gibi ıvır-zıvır itemler. Halbuki en az 2 tane 1.derece high class(raptor,shard,totemic vs.) düşer diye almıştık :( gitti paralar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.