Şimdi Ara

Abra A7 V7.3 Gaming Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Abra A7 V7.3 Gaming Laptop
    11/08/2017 Tarihinde aldığım Gaming Laptop'umu satıyorum. Sıfır fiyatı 4300 TL'dir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-abra-a7-v7.3-ilan-guncel-detay-icin-aciklamaya-video-eklendi-552083565/detay/

26/04/2018 tarihinde rutin temizlik ve bakımı ( Termal macun değişimi vb. ) için Monster servisine bıraktım alan kişi pırıl pırıl şekilde teslim alacaktır ( 1-4 iş günü içerisinde teslim ediyorlar en geç salı günü tekrar elime geçecektir ).

** Bakımdan teslim aldım. Ürünün durumu için güncel olarak video'da ekledim. **

Ürün bugüne kadar herhangi bir darbeye maruz kalmamıştır tamamen hatasız tek bir çizik bile yok. Kutusunu açtığım günden beri evde kullanım alanım olan masada kullanıldı ve altında her zaman soğutucusu vardı yüksek derecede sıcaklıklara maruz kalmadı, taşınmışlığı bile yoktur( Çantaya konulup sağa sola taşınmadı ). Kutusu ve içerisinde ki çöpüne kadar her şey aldığım gün olduğu gibi duruyor.

Satma sebebim aldığım günden 1 hafta öncesine kadar sürekli seyahat halindeydim ve öyle devam edeceğini düşündüğüm için taşınabilir olmasını tercih ettim, artık seyahat etmiyorum masaüstü sisteme geçmeye karar verdim. Bu yüzden takas tekliflerine de açığım. ( Takas teklifleri sadece masaüstü sistemim için gereksinim duyduğum işlemci, ekran kartı, ram ve anakart tekliflerini değerlendirebilirim. İşlemci i5 7. Nesil / Ekran Kartı GTX 1050 / Ram 1x8GB 2400Mhz / gibi donanımlara sahip bir sisteminiz varsa takas tekliflerinizi iletebilirsiniz. )

PUBG dışında oyun oynamak nasip olmadı ve sadece 129 saat oynadım. ( Alan arkadaşa Steam hesabımdan gösterebilirim alışveriş yapılırken )
    Performans bakımından örnek olarak PUBG'den verebilirim. En düşük ayarlarda 80-90 / orta ayarlarda 60-80 / Ultra ayarlarda 40-60 FSP alıyorum.

İstanbul içerisinde ortak nokta bulunarak alışveriş yapılabilinir. ( Evim Kağıthane'de İş yerim Fatih/Sirkeci'de )

Ürüne gelirsek;

İşlemci Intel Core i5 Kabylake 7300HQ en çok karşılaştığım durum i7 6.Nesil ile karşılaştırılması. I5 7.Nesil olduğu için i7 6.Nesile karşı %5-8 kadar performans olarak daha güçlü.

Ekran Kartı GTX1050 4GB / 9XX Ekran kartları ile kıyaslamaya girmeyin son seri ekran kartı sonuçta %40 oranında daha performanslı.

Ekran 17.3 inc Full HD ve Mat olması oyun oynarken daha rahat ve zevkli oynanmasını sağlıyor.

RAM 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM ( eğer genişletmek isterseniz garantiyi bozmadan Monster servisinde 2. bir RAM taktırmanız mümkün. Ayrıca ücretsiz olarak genel bakımını da yaptırmış olursunuz )

WD Green serisi SSD 240GB M.2 Sata (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 465 MB/s) 2. Slot boş RAM gibi HDD taktırmanız mümkün. Sadece SSD tercih etmemin sebebi harici 2TB HDD diskimin olması. SSD sayesinde kapalı durumda Power tuşuna bastığınızda en geç 10-15 saniye içerisinde kullanıma hazır oluyor ve oyunlarda daha akıcı oynanmasını sağlıyor.

Oyun oynarken otomatik veya manuel fan ayarları ile Turbo fanı kontrol edip sistem yük altındayken koruyup serin tutması çok başarılı.

RGB Aydınlatmalı klavyesini karanlık ortamda bile daha rahat oynamak için sağ-orta-sol olarak 3 farklı renkte ayırıp rahatça oynayabilirsiniz.
    Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Temmuz 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Açıklama Güncel

• Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narved -- 1 Mayıs 2018; 9:53:52 >

• 1050 Ti ekran kartlı olsaydı keşke. Anlaşırdık.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 26 Nisan 2018; 21:52:50 >
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Şans :(
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Abra A7 13.2 3050ti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.