Şimdi Ara

ABRA A7 V1.1 V mi ABRA A5 V1.1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıkta da belirttiğim gibi bu 2 laptopun karşılaştırması arada yaklaşık 300 tl gibi bir fark gördüm ama özelliklerde pek bir fark göremedim ayrıca bunların dışında önerileriniz nelerdir ? Son olarak internette biraz araştırsamda düzgün sonuç bulamadım yeni çıkan oyunlarda ultradaki fps durumları nasıldır ?

• a7 de klavye aydınlatması ve parmak izi okuyucusu yok , bu 2 özellik a5 modelinde mevcut , başka bir farklılık yok , bunların dışında bu özelliklerde başka model mevcut değil şuan piyasada , en yakını bu fiyata gtx850m barındıran modeller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 24 Mayıs 2014; 23:03:10 >
  • Öneriniz hangisi olur ikisi arasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666burak666

Öneriniz hangisi olur ikisi arasında ?

Ben a5 i alırdım , o kadar para veripte ışıksız klavye kullanmak olmaz sanırım

Edit : Ha dersen ben işlemci ve ekran kartı bi tık aşağıda olsun ama daha şık birşey alıyım diye bunu öneririm
    http://www.sadecenotebook.com/msi-ge70-2pc-087xtr-apache-notebook-pmu336617
    a5 e göre artıları 17.3 inch oluşu , klavye yapısı ve ışıklandırması daha iyi oluşu , daha iyi ses sistemi olması , birde ekran kapağının arka tarafıyla klavyenin olduğu bölümün aliminyum olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 25 Mayıs 2014; 2:19:27 >

• 666burak666 kullanıcısına yanıt
    Bak haftaya bende abra a7 v1.1 alcam ve kafamda seninkiyle aynı soru var :D ama şunu düşünüyorum klavyenin ışıklı olması sadece görsellik bu sonradan yapılabilirmi araştırılması gerek hiç araştırmadım ama yapılabilir gibi geliyor bana . Ancak 15.6 " ekran aldığında harici monitör kullanmadığın sürece ekranı büyütemezsin ömürbillah o o şekilde kalacak demek oluyor . ben tercihimi abra a7 v1.1 den yana kullanacağım :)
  • Son olarak bir sorum var sizce laptop mu almalıyım yoksa masaüstü mü toplamaliyim yakında üniversiteye basliycam ve laptop tercihim ancak kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Abra A7 V11.3.5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monster böyle bir fırsat sunuyorken masaüstüpc gereksiz bence tabi üni gideceğin için diyorum :) kendimden biliyorum dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarını kendinde barındırsanda bir laptop şart ;)
  • Önerileriniz için teşekkürler a7 almaya karar verdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.