Şimdi Ara

Ablam için akıllı bileklik & akıllı saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ablam bu akıllı bileklik, saat isine merak sarmış maximum bütçesi 400 tl.Ne önerirsiniz?
    Aslında bileklik almasından yana değilim.xiaomi falan çok hosuma gitmiyor.
    Akıllı saatte o fiyatta düzgün bir sey yok.

Sizin bir oneriniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kalitesi iyi olsun ve hayvan gibi donma kasma yapmasın kriterlerim bunlar
  • Bir de tasarım itibariyle kadınlar için uygun olsun
  • Vestel akıllı saat kadınlar için güzel bir cihaz. kocaman ekranı yok ince bilekte şık duruyor. ekranı kaliteli dokunmatik geçişleri akıcı. fiyatı da şu an 249 TL'ye düşmüş.

https://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-saat-kirmizi-p-807

• joney1st J kullanıcısına yanıt

Ben de geçen sene indirim zamanı almıştım. Halen bataryasında eksilme olmadı. Sanırım 10 gün götürüyor. tavsiye ederim

• Vestelin saati diğer akıllı bilekliklere göre baya iyi aslında. Mesela el feneri özelliği, nefes egzersizi, menstrual döngü takibi özellikleri çoğu bileklikte yok. tasarımı da güzel.

• joney1st J kullanıcısına yanıt
    Tam da ne alsam diye düşünüyordum, bunu okuyunca aldım bir tane. Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Akıllı bileklik için yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Henüz almadıysanız Honor band 6 tavsiye ederim, bileklikten daha geniş, hanımlarda hatta ince bilekli erkeklerde aynen saat görünüyor, amoled yüksek çözünürlüklü ekranı ve çok miktarda değişebilen saat kadranı benim için en önemli özellikler, özellikleri Mi Band 6 ile hemen hemen aynı, bugünkü en ucuz fiyatı veren site HB, 339 TL..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.